Moja pierwsza Kicia otwierała drzwi... strasznie upierdliwe mieć takiego sprytnego kota, którego się nie da bez kombinowania po prostu zamknąć gdzieś w razie potrzeby

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Świnia nie kot
ezzme pisze:OKI pisze:Świnia nie kot
raczej wredna małpai moje szczęście ukochane
OKI pisze:50,- PLN Agnieszka K. z Warszawy
100,- PLN Szalony Kot (miau)
10,- PLN kalair (miau)
25,- Magdalena P. z Kraśnika (miau - nie wiem, czy mogę podać nick)
100,- Joanna O. z Warszawy (miau - nie wiem, czy mogę podać nick)
Razem: 285,- PLN
Normalnie brak mi słów i emotek, żeby wyrazić swoją wdzięczność![]()
Za rentgeny zapłaciłam razem 170,- PLN, więc wygląda na to, że jakiś rabat dostaliśmy
Zostanie więc spora nadwyżka nawet po morfologii Fosterkowi (będę w weekend robić).
Czy macie coś przeciwko, żeby tę nadwyżkę też zjadły moje tymczasy?Bardzo proszę o info
![]()
Biogen mi się skończyłI krople do oczu
I pewnie zaraz znów się okaże, że kończy się coś, o czym jeszcze nie wiem, że potrzebne...
![]()
Prócz morfologii strzeliłabym Fosterkowi też biochemię - on jest nie ciachnięty, lada chwila gotów zacząć znaczyć, a skoro płucka ma zdrowe i jakby krew dobrze wyszła, to...![]()
Może jak przestanie się snuć i jojczyć do ścian, to zacznie uprzejmie na wadze przybieraćAlbo przynajmniej jojczyć przestanie...
ezzme pisze:jak jest ciągle leczony to wątrobie pewnie się dostało. mam podobne odczucia w stosunku do nerek.
problemy z wątrobą miała ta grudniowa znajda, o której ostatnio pisałam, po 2 miesiącach wyniki miała gorsze(to pewnie ruja się przyczyniła), ale po następnych dwóch i dodatkowych tabletkach już w normie
kalair pisze:Za Fosterka kciuki , biedaczek..
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 72 gości