Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gabi.cezar pisze:-1176/11 Kajtuś, 12 lat, domowy, bidulek
, Intestinal
-1177/11, 10 lat Eleonora, czarna, domowa, tłuściutka, ledwo zrobiłam zdjęcie, tak się wciska w kartonik bidulka
gabi.cezar pisze:Najbardziej te dwa mnie poruszyły![]()
Koteczka była tak przerażona, że próbowała zniknąć w tym kartoniku
sroka7 pisze:Hej dziewczyny!
Pani, która adoptowała ode mnie 2 kociaki, pytała czy znam jakieś namiary na DT z pieskami do wydania, bo jej koleżanka szuka pieska - Pani niestety nie wie jaki to miałby być piesek, ale jak macie namiary na jakichś "ludzi od psów", to przekaże koleżance i może akurat, któryś się spodoba i znajdzie dom:)
To jak coś to kontakt podajcie mi na pw.
JaEwka pisze:Właśnie się zaczynam uczyć co i jak na tym FB, mam nadzieję że zadługo mi to nie zajmie hehe
Edit: A co to są subskrypcje![]()
![]()
ciekawa.swiata pisze:dziewczyny od fb, zajrzyjcie na naszą grupę, zarzuciłam tam pilny temat, jest szansa na domy dla kilku kociaków i zbiórkę kasy na potrzeby DT
Potrzebuję też chętnych do pomocy przy akcji, będzie się działo
P.S. Paula, ogromne dzięki za kawał dobrej roboty, jaki od wczoraj odwalasz na FB.
Właśnie takich ludzi jak Ty nam potrzeba
DZIĘKI!
Kruszyna pisze:gabi.cezar pisze:-1176/11 Kajtuś, 12 lat, domowy, bidulek
, Intestinal
-1177/11, 10 lat Eleonora, czarna, domowa, tłuściutka, ledwo zrobiłam zdjęcie, tak się wciska w kartonik bidulka
ciekawa.swiata pisze:dziewczyny od fb, zajrzyjcie na naszą grupę, zarzuciłam tam pilny temat, jest szansa na domy dla kilku kociaków i zbiórkę kasy na potrzeby DT
P.S. Paula, ogromne dzięki za kawał dobrej roboty, jaki od wczoraj odwalasz na FB.
DZIĘKI!
DZIĘKI!
Kruszyna pisze:Kruszyna pisze:gabi.cezar pisze:-1176/11 Kajtuś, 12 lat, domowy, bidulek
, Intestinal
Te kotusie bardzo pilnie potrzebują domuKto je wypatrzy
![]()
ciekawa.swiata pisze:Gibut, wszystko będzie przez fundację, która jest organizatorem.
Don't łory, damy radę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: karolcia_nfo, Meteorolog1, orto, Zeeni i 116 gości