DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 30, 2011 23:48 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Marzenia11 pisze:Prośba od smarti: zabierzcie ze sobą ciepłe ubrania, bo impreza będzie ogrodowa, a jest chłodnawo i mzy..

:wink:

Fajnie było??? :piwa:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie lip 31, 2011 2:17 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

vega013 pisze:Fajnie było??? :piwa:

Bardzo fajnie :ok: :piwa:
Wielkie dzięki za super przyjęcie :love:

Ale powiem Wam, że miałam rację i NIGDY więcej do domu wracać busem nie będę :roll:
Przez 2 godziny było OK - gość jechał spokojnie, na oko około setki na godzinę - lajcik. Do Zambrowa :twisted:
Ocknęłam się i patrzę - stoimy. Jakieś pachołki widziałam przez szybę, więc pomyślałam, że to przez roboty drogowe.
Ale czekanie się przedłużało i w końcu gościu skręcił w lewo. I słyszę głosy przez CB radio - był wypadek, niestety śmiertelny [*]
Więc jedziemy jakimś objazdem, asfalt ale drogi jakieś takie drugorzędne, wszędzie pola.
Trwało to około pół godziny, aż w końcu dojechaliśmy do Zambrowa tym objazdem.
No i się zaczęło :twisted: Gościu ciśnienia nie wytrzymał i postanowił wyciskać z busa, ile fabryka dała :evil:
No i oczywiście, nie może być tak, że przed nami jakiś TIR jedzie.
Zaczajał się z dobre 20km, ale ciągle coś jechało z naprzeciwka (dobrze, że nie pchał się totalnie na chama).
Ale w końcu wyprzedził i tak. Potem jeszcze kilka razy takie akcje były, aż myślałam, że wyjmę parasolkę i pierd... w ten durny, pusty łeb.
Jak wysiadłam, to mu powiedziałam, że ma zdecydowanie więcej szczęścia, niż rozumu :twisted:

W domu na szczęście spokój, MPusie jeszcze spały. Ale na mój widok się ożywiły i trzeba było dać papu.
Zaraz idziemy spać. Tzn. ja idę, a oni jak sobie chcą - byle było cicho :wink:

Jeszcze raz bardzo dziękuję za super imprezę :)
Było mi bardzo miło zobaczyć Smarti i TŻ-ta oraz poznać Przyjaciół Smartinkowa :)
Zdjęcia wstawię rano. Śpijcie dobrze! Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lip 31, 2011 10:09 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Hop, hop! Jest tu kto?
Odsypiacie jeszcze, jak rozumiem :wink:
Ja trochę zmęczona, lekko boli głowa, ale ogólnie OK.

Bardzo dziękuję Iwonce i Andrzejowi za wspaniałe przyjęcie i za prezencik :1luvu:
Edytce i Krzysiowi za podwiezienie :1luvu: I wszystkim za możliwość spotkania :1luvu:
Obiecuję, że następnym razem zostanę dłużej - słowo skauta :P

Erin

Post » Nie lip 31, 2011 10:12 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Fajnie bylo i ciagle jest :mrgreen:
Kawka w ciszy i w ogrodzie.. :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lip 31, 2011 10:23 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

To super, ja też zaraz sobie kawkę zrobię :)
A tymczasem relacja :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Erin

Post » Nie lip 31, 2011 10:36 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Dobry, dobry ;)
my już wybudzeni ale ledwo żywi! Ja chora już masakrycznie, a Dawida boli głowa:mrgreen:
Oczywiście droga powrotna nie obyła się bez żadnych ekscesów. Jechaliśmy odwieźć Kamila, aż tu nagle na ulicy! na środku ulicy leży gość - ale nie jakiś żul tylko gość w koszuli, który nie daje żadnych oznaków życia. To chłopaki wyskoczyli do niego, a tu się okazuje, że gość po prostu ucinał sobie drzemkę :mrgreen: :ryk: Kamil pewnie opowie ;)

Idę po bułki do sklepu bo bez śniadania ani rusz ;)

Dziękujemy za miłe spotkanie :1luvu:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie lip 31, 2011 12:50 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Erin pisze:Obrazek

U Smarti trzyma się na sznurkach..... :mrgreen:

Dzięki za miłe spotkanie, gospodarze jak zwykle gościnni, miłe towarzystwo do pogadania a kociaki przecudne .
Ostatnio edytowano Nie lip 31, 2011 15:53 przez EdytaB_a, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Nie lip 31, 2011 13:43 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Ja też bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie i za to że mogłam Was wszystkich poznać.
Iwonko i Andrzeju- nie wiedziałam że są jeszcze tacy wspaniali ludzie jak Wy. Kicie wyjątkowe i najszczęśiwsze na świecie i trudno im się dziwić :mrgreen:
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego TŻ- ideał faceta :ok: , a Ty jesteś szczęściarą.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie lip 31, 2011 16:13 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

JolaJ pisze:Ja też bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie i za to że mogłam Was wszystkich poznać.
Iwonko i Andrzeju- nie wiedziałam że są jeszcze tacy wspaniali ludzie jak Wy. Kicie wyjątkowe i najszczęśiwsze na świecie i trudno im się dziwić :mrgreen:
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego TŻ- ideał faceta :ok: , a Ty jesteś szczęściarą.

Joluś-zgadzam się z Tobą w stu procentach :D

dziękujemy serdecznie wszystkim za przybycie i za wspaniałą atmosferę :D oraz za prezenty urodzinowe dla kiciów :kotek: -w tym cudowne zabawki :1luvu:
przykro tylko ze mieliśmy za mało materacy-do drugich urodzin na pewno sie poprawimy-obiecujemy :ok:

EdytaB_a pisze:
Erin pisze:Obrazek

U Smarti trzyma się na sznurkach..... :mrgreen:

........

właśnie.... to jest już pewny dowód że trzymamy koty w budach i na powrozach oraz karmimy tylko zieleniną :mrgreen: ...w dodatku myli mi się czy to rezydent czy tymczas jak każdej nie do końca sprawnej umysłowo kolekcjonerce...:ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Nie lip 31, 2011 16:23 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lip 31, 2011 16:21 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Smartinki, również chciałabym Wam podziękować za wspaniały wieczór i bardzo się cieszę, że miałam okazję osobiście poznać wspaniałe forumowiczki i ich TŻ-ów.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lip 31, 2011 16:26 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Było super!!
Szkoda, ze nie mam już chęci opisywać szczegółów :mrgreen:
Ale tu, publicznie, co mi tam, składam dt smarti Najlepsze Urodzinowe! :piwa: :piwa: :piwa:
I żeby kolejny rok był jeszcze bardziej udany, aby proporcje miłych i niemiłych zdarzeń były inne.. i za realizację wszelkich smartkowych planów :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A teraz lecę szperać w poprzednich częściach... ma w tym ukryty cel więc czekajcie :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lip 31, 2011 16:36 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Marzenia11 pisze:Było super!!
Szkoda, ze nie mam już chęci opisywać szczegółów :mrgreen:
Ale tu, publicznie, co mi tam, składam dt smarti Najlepsze Urodzinowe! :piwa: :piwa: :piwa:
I żeby kolejny rok był jeszcze bardziej udany, aby proporcje miłych i niemiłych zdarzeń były inne.. i za realizację wszelkich smartkowych planów :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A teraz lecę szperać w poprzednich częściach... ma w tym ukryty cel więc czekajcie :D

co do realizacji planów-Bardzo Wysoka Komisja złożona z przedstawicieli dwóch firm budowlanych,dwóch lekarzy weterynarii,oraz jednej przedstawicielki właścicieli lokalu, właśnie dokonuje oględzin i planuje zmiany oraz harmonogram prac..

a mój dobry TŻ zgodził się przy kawce abyśmy kupili z K. na spółę ten aparat o którym mówił,a więc Sznycel już może się szykować na piękny perlisty uśmiech :D
to będzie taki urodzinowy prezent od nas dla wszystkich naszych kiciów :D :piwa: :kotek: :piwa:
i nasz pierwszy sprzęt :D

natomiast,jak niektórym wiadomo-Buba już po sterylce-czuje się świetnie, a Funio okazał się być kastratem :kotek: :kotek:
a więc do ogłoszeń startować mogą już Buba, Funio i Kałboj.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie lip 31, 2011 16:52 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Ja się zgadzam, że TŻ Smarti to jest anioł po prostu.
Przepraszam że na tak krótko byłam :oops: obiecuję, że następnym razem będę dłużej...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lip 31, 2011 17:01 Re: DT Smarti5-...ups...Funia jest Funiem...

Szalony Kot pisze:Ja się zgadzam, że TŻ Smarti to jest anioł po prostu.
Przepraszam że na tak krótko byłam :oops: obiecuję, że następnym razem będę dłużej...

Kocie-i tak wielkie dzięki za to że wykonałaś tak długi spacer i to w dwie strony i w deszcz.... :D

P.S. :( o Ciumola nikt nie zadzwonił :(

smarti

[poprzednia][następna]