RTOZ KAN! PILNIE dt/ds/$$$! KRACH FINANSOWY W KAN!! POMOCY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 15:14 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Transport do Katowic!

Dziś byłam pierwszy raz w kociarni... :D
Oczywiście wrocilam zakochana we wszystkich kociastych... hmmm... po prostu są boskie. Jeszcze nie rozróżniam wszystkich ale mysle ze to tylko kwestia czasu. Moim sercem zawładneły wszystkie, ale najbardziej Feluś bez ogonka... i oczywiście piękna Hania :1luvu: :1luvu:

Po zapoznaniu się z rytułałem sprzątania, karmienia itd nie mogłam wyjść z tamtąd pomimo faktu, że rozdzwoniły się telefony i jakoś dziś każdy coś ode mnie chciał. Ciężko je było zostawić.. :( pocieszam sie jedynie tylko tym że w czwartki też bede przychodzic wiec znowu zobaczę cudenka :1luvu:

Oczywiscie ja jak to ja na dzien dobry zepsułam dwie małe piłeczki... bo ślepa nadepnęłam :oops: :oops: :oops: Takież to wspomnienia bedą miały kociaste...przyszła nowa, wymiziała każdego kto się dał, wymienila kuwetki... i zepsula dwie zabawki :roll: Pogratulowac...
Nastepnym razem bede uważac obiecuję.. :D i moze cos wykradnę moim księżniczkom i przywlekę do kociarni.

W czwartek wezmę też aparacik... bo dzis z tego przejęcia zapomniałam. I obfociam wszystkie. :D ach... chciałabym zeby kazdy mial z nich domek... wszystkie na to zasługują...
Przepraszam ze sie tak rozpisałam, ale bardzo chcialam sie z wami podzielic wrazeniami :roll:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto gru 13, 2011 17:14 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Transport do Katowic!

dziękujemy za cudne wrażenia i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

fotki możesz przesłac do mnie, chyba, że sama masz mozliwośc obróbki i wstawienia :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto gru 13, 2011 18:16 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Transport do Katowic!

:):)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto gru 13, 2011 18:47 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Transport do Katowic!

Hanulka pisze:dziękujemy za cudne wrażenia i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

fotki możesz przesłac do mnie, chyba, że sama masz mozliwośc obróbki i wstawienia :ok:

jesli chodzi o forum... to spokojnie moge wstawiac i obrobic natomiast jak beda potrzebne jakies fotki na ogłoszenia czy tez do samych wątków to oczywiscie moge wysłac... jak cos to email na priv i zalatwione :D

ninakiler

Post » Wto gru 13, 2011 19:23 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

Do mnie proszę zdjęcia na maila, to nie będę musiała kopiować z forum. Przesyłam adres na PW.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Wto gru 13, 2011 19:33 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

majka2222 pisze:Do mnie proszę zdjęcia na maila, to nie będę musiała kopiować z forum. Przesyłam adres na PW.

jasne ale dopiero wysle w czwartek wieczorkiem lub w piątek do poludnia...

ninakiler

Post » Śro gru 14, 2011 14:38 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

Dzisiaj do adopcji do bardzo fajnego domku poszły dwa kociaki Mikuś i Czaruś :1luvu: :1luvu:
Była podobna sytuacja jak z Filipkiem i Otylką. Mama z córką chciały adoptować koteczkę ale zajął się nimi skutecznie Czaruś i zgodnie ze swoim imieniem oczarował je. Kiedy Czaruś siedział już w kontenerku Mikuś z jednej strony drapał drzwiczki klatki a Czaruś z drugiej , płakały razem dotykając się łapkami. I tym sposobem zamiast kotki / które nie były w nastroju pokazywania swoich wdzięków / pojechały dwa najmądrzejsze kocurki. :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro gru 14, 2011 14:39 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

niech to będzie dom na zawsze!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 14, 2011 15:39 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

swietna wiadomość :-) niech się chowają tak jak nasze urwipołcie

Filipek/Otylka

Od: Nie sty 16, 2011 19:57

Post » Śro gru 14, 2011 15:42 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

andzelika1952 pisze:Dzisiaj do adopcji do bardzo fajnego domku poszły dwa kociaki Mikuś i Czaruś :1luvu: :1luvu:
Była podobna sytuacja jak z Filipkiem i Otylką. Mama z córką chciały adoptować koteczkę ale zajął się nimi skutecznie Czaruś i zgodnie ze swoim imieniem oczarował je. Kiedy Czaruś siedział już w kontenerku Mikuś z jednej strony drapał drzwiczki klatki a Czaruś z drugiej , płakały razem dotykając się łapkami. I tym sposobem zamiast kotki / które nie były w nastroju pokazywania swoich wdzięków / pojechały dwa najmądrzejsze kocurki. :1luvu:

Mikuś wiedzial co zrobic by i jego nie zostawiali... mądry śliczny chlopiec... a Czaruś to wiadomo...czaruje wszystkie kobitki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo sie ciesze z tych adopcji :D

ninakiler

Post » Śro gru 14, 2011 17:01 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

ANDZELIKA :1luvu: wspaniale :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 15, 2011 13:52 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

W sumie to same dobre wiesci :) pomijajac te wode, ale tez chyba jakos da sie to rozwiazac.

Oby kociambrom dobrze sie zylo w nowym lokum i szybko domki znajdowaly, tak jak Mikus i Czarus :ryk:

Haniu, dotarla piersiowka i dodatek, bardzo fajowski :) wisi na honorowym miejscu na lodowce. Ja wprawdzie Bieszczad nei znam, ale chlopaki wloczyli sie po tamtych stronach.

Andzeliko, napisz prosze jak sie sprawuje zwirek, ciekawa jestem, bo to ponoc jakas nowosc (no, ale ja sie na nowczesnych zwirkach nie znam :mrgreen:

A tak w ogole to jak zwykle lato mnie zmoglo. Klima w aucie, klima w biurze, na zewnatrz 30 stp i gardlo zawalone :?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw gru 15, 2011 14:31 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

kociamysza pisze: CIACH
A tak w ogole to jak zwykle lato mnie zmoglo. Klima w aucie, klima w biurze, na zewnatrz 30 stp i gardlo zawalone :?

Przecież tak niedawno to u was robiło się zimno, pisałaś, że idzie jesień, a u nas wtedy koty wygrzewały się we wiosennych promieniach słońca. Teraz przychodzą wieczorami coraz to nowe pod klatkę, zjeść choć trochę, potem odbiegają zdezorientowane między samochody, nie mając zupełnie dokąd pójść. :|
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Czw gru 15, 2011 22:38 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

Żwirek jest bardzo wydajny i to mnie cieszy :P trochę brudzi i nie wszystkie kociaki się do niego przekonały, ale pomału może i one go polubią. Najwyżej będzie jedna kuweta z innym tradycyjnym żwirkiem zbrylającym i będą miały wybór. :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Czw gru 15, 2011 22:39 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

My nadal czekamy na domki... :ok:

Obrazek

ninakiler

[poprzednia][następna]