TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 02, 2011 8:44 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

ptaszaste - OK. ten mały o dziwo też. trzymam go oddzielnie żeby go nie męczyli, no i ma teraz swoją poduszkę. ale nawet je ładnie.

modlinka - dziś trochę w górę, ale moze po prostu jeszcze nie wysikala wczorajszej kroplowki. trudno ocenic.

clownik - jakis taki niemrawy. ale je i sra juz tylko pol-rzadko.

w lazience: 3 modlinskie i 2 wiosenne siedza teraz razem w klatce. i ogolnie trwa imprezka. chlopczyk ze skarpetkami dominuje, ale oba wiosenne mu calkiem niezle wtoruja. jedza z apetytem. teraz glowna walka o ustabilizowanie kup.

maluch od Magdy jest w spiaczce, stan stabilny. czekamy.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob lip 02, 2011 8:47 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

jopop pisze:ptaszaste - OK. ten mały o dziwo też. trzymam go oddzielnie żeby go nie męczyli, no i ma teraz swoją poduszkę. ale nawet je ładnie.

modlinka - dziś trochę w górę, ale moze po prostu jeszcze nie wysikala wczorajszej kroplowki. trudno ocenic.

clownik - jakis taki niemrawy. ale je i sra juz tylko pol-rzadko.

w lazience: 3 modlinskie i 2 wiosenne siedza teraz razem w klatce. i ogolnie trwa imprezka. chlopczyk ze skarpetkami dominuje, ale oba wiosenne mu calkiem niezle wtoruja. jedza z apetytem. teraz glowna walka o ustabilizowanie kup.

maluch od Magdy jest w spiaczce, stan stabilny. czekamy.

kciuki za wszystkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Asia, jakby czegoś trzeba było to dawaj znaki, jestem w domu i nie mam planów, MYŚLĘ O WAS NON STOP :!:

Marcysiu :!: tu wszyscy łącznie z kotami czekamy na Twoje kicanie :!:
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Sob lip 02, 2011 9:03 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

spoko.

ide spac.
Obrazek

jopop

Post » Sob lip 02, 2011 21:31 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

bez zmian.
Obrazek

jopop

Post » Sob lip 02, 2011 21:35 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

bez zmian to już coś
trzymamy :ok:

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Nie lip 03, 2011 8:04 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Dzionek Dobry!

Kolejno odlicz u Jopop wykonano, stan kotów się zgadza.

Sikorka wyszła na nocny spacer po pokoju (znaczy była na pierwszym gigancie), jak rano została zameldowana do klatki to to siostra się ucieszyła bardzo. Teraz brykają na piłeczkach co dostały. Dolna klatka zresztą tez rozgrywki grupowe prowadzi aż podskakuje!

A i celnik był na gigancie i usiłował wmieszać się w grupę dorosłych podczas karmienia. Jakaś noc wolności się zrobiła?

Tak tylko patrze na tego słodkiego kociaka w śpiączce i nasuwa się pytanie - po co było o inkubatorze KRAKANIE............ :twisted: :twisted:
Ukłony
Sqpien
SP5VJS
SP-0330-Wa

sqpien

Od: Sob paź 16, 2010 17:31

Post » Nie lip 03, 2011 8:23 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Asia, jesteś pewna, że Chmurki to koty a nie jakiś inny gatunek 8O 8O 8O ???? może to jakieś tygrysy ????
Jedno wyjadło mi cukier z cukierniczki, drugie zabrało się za pieprz :twisted: :twisted: :twisted: Cukierniczka wyladowała pusta (a była pełna - sama ją wczoraj wypełniałam :mrgreen: - na podłodze ( a ciut waży nawet sama, a co dopiero z cukrem :D Ściągnięty również bieżnik z ławy, pogryziona kredka do oczu (dobrze, że rzadko się maluję :wink: ) i nadgryzione opakowanie od spirytusu salicylowego, niezbędnego niestety :twisted: Kupki bialego i rudego futerka latają po całym mieszkaniu 8O 8O 8O 8O
Efekt nocy jest taki; Protka odmawia zejścia z szafy. Ściągnęłam ją na siłę , to z krzykiem i piskiem wyrwała się z moiuch rąk na widok maluchów i z wrzaskjiem zarzynanego kota wskoczyła z powrotem na górę i schowała się w najdalszy kącik. Ryś wyleguje się w wannie i nie ucieka nawet przed wodą. Puszek wskoczył na lodówkę i nie zszedł na żadne prośby i podsuywanie mu smakołyków pod nos. Garfildoska nie mogę znaleźć w całym mieszkaniu :roll:
Śniadanko spożyły dzieci jedynie.... Nawet dźwięk otwieranych kocich kiełbasek nie wybawił dorosłych ze swoich kryjówek .... :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lip 03, 2011 12:03 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

joarkadia, a to niewiniątka Ci się trafiły! :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie lip 03, 2011 12:06 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Mają takie niewinne minki :mrgreen: :mrgreen: a wiem, że to one rozrabiały w nocy :ryk:
Te malutkie pyszczki i wielkie oczęta to chodząca niewinność - właśnie wylegują się na moim karku i zaczynają teraz się podgryzać :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lip 03, 2011 21:51 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Marcyś...

Zaczęło się dzisiaj rano. Asia włączyła Antoninę Krzysztoń - mi i Asi rzecz jasna bardzo się podobało. Natomiast Marcysiowi.... no tu problem, bo nie wiem czy aż tak się podobało czy aż tak nie. Bo w Marcysia wstąpiło, łapkami zaczną przebierać, na początku trochę potem bardziej, ale bezładnie trochę spiąć dalej. Ale po czasie niedługim kocię się obudziło!!
Rozpoczęło jeszcze bezładne ale podróże z podgrzewanego posłanka tak że klatkę trzeba było zaaplikować. A teraz z wieczora dostał miseczkę papu i sam z miseczki skutecznie je żarł!
Ukłony
Sqpien
SP5VJS
SP-0330-Wa

sqpien

Od: Sob paź 16, 2010 17:31

Post » Nie lip 03, 2011 21:52 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

zła wieść: umarł bury kocurek z Modlina. Rano był słabszy, potem się poczuł lepiej, po południu po prostu spał już na amen.

na osłodę: Marcyś:
Obrazek
Obrazek

jest słabiutki, ale domagał się przed chwilą jedzenia.
Obrazek

jopop

Post » Nie lip 03, 2011 21:57 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Marcyś trzymaj się tam!!
matko jakie maleństwo :( :(
:ok: :ok: cały czas za wszystkie kociaki i za ciebie Jopop!

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Nie lip 03, 2011 22:01 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

:cry: :cry: :cry: bury Milk ... prawie największy z miotu ... miał być w przyszłości Big Milkiem ... nie będzie :cry: ... [*]
Asiu, dzięki, że o niego walczyłaś
Marcyś, miód na serce, dawaj chłopie!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lip 03, 2011 22:06 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Biedny maluszek,
Trzymam kciuki cały czas..

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

[poprzednia][następna]