Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 29, 2011 13:21 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Dlatego moja kandytatura do tej wspaniałej organizacji została odrzucona. :mrgreen:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Czw wrz 29, 2011 13:33 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

PcimOlki pisze:Dlatego moja kandytatura do tej wspaniałej organizacji została odrzucona. :mrgreen:

No cóż "Królowa jest tylko jedna" :mrgreen:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt wrz 30, 2011 20:17 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

zaglądnijcie czsem na FB https://www.facebook.com/pages/Ca%C5%82 ... 973?ref=ts i skrobnijcie coś od czasu do czasu, może ktoś ma jakąś rewelację, ludzie zaglądają i piszą komentarze trzeba tę stronę pokazywać na głównej aby na została zapomniana. Pcim czy możesz dodać link do fb na stronie www.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie paź 23, 2011 22:18 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Femka, skoro nic nie piszesz, pewnie puki co nie ma żadnych nowych wieści?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon paź 24, 2011 10:02 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Niestety, nie ma żadnych. Z tego co wiem, policja zajmuje się "kocim tematem w Łodzi" w szerokim ujęciu, znacznie szerszym, niż tylko treść mojego doniesienia. Dowiedziałam się o tym już po złożeniu doniesienia.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lis 17, 2011 16:00 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Cały czas przesłuchiwani są świadkowie, to informacja z dzisiaj.

Natomiast obawiam się, że już długo tu nie popiszę, bo pójdę siedzieć. Już zatem teraz poproszę o deklarację kto i co będzie wysyłał mi do więzienia. Albowiem otrzymałam taką groźbę:

http://imageshack.us/photo/my-images/190/img418s.jpg/
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 17, 2011 16:03 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Odbijemy Cie! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lis 17, 2011 16:04 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Ale zara, zara, to pismo K.M. adresuje sama do siebie? 8O :twisted:

P.s. Femka, pomarańcze Ci będę wozić, jakby co :mrgreen:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw lis 17, 2011 16:05 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Femka pisze:Cały czas przesłuchiwani są świadkowie, to informacja z dzisiaj.

Natomiast obawiam się, że już długo tu nie popiszę, bo pójdę siedzieć. Już zatem teraz poproszę o deklarację kto i co będzie wysyłał mi do więzienia. Albowiem otrzymałam taką groźbę:

albowiem ponieważ to prośba której spełniać NIE POWINNAŚ

chyba że chcesz albowiem dać czas i mozliwość przygotowania się i zamazania śladów i inne takie :roll:

edit: a ta groźba tam to gdzie niby?
Ostatnio edytowano Czw lis 17, 2011 16:06 przez Poker71, łącznie edytowano 1 raz

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Czw lis 17, 2011 16:05 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

skaskaNH pisze:Ale zara, zara, to pismo K.M. adresuje sama do siebie? 8O :twisted:

I oscypki :mrgreen:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lis 17, 2011 16:08 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

skaskaNH pisze:Ale zara, zara, to pismo K.M. adresuje sama do siebie? 8O :twisted:

no właśnie autorka pisma nie doczytała, gdzie się co pisze :mrgreen: Moje dane umieściła w miejscu dla nadawcy :ryk:
Dajmy spokój, nie kopmy leżącego :lol:
Poker71 pisze:
Femka pisze:Cały czas przesłuchiwani są świadkowie, to informacja z dzisiaj.

albowiem ponieważ to prośba której spełniać NIE POWINNAŚ

chyba że chcesz albowiem dać czas i mozliwość przygotowania się i zamazania śladów i inne takie :roll:

spoko, żadnych dokumentów jej nie wyślę
odpowiedziałam, że już ją wyręczyłam w złożeniu doniesienia i że 6 czerwca stosowne pisemko poszło i że jak chce poznać dowody w sprawach, to biegusiem do prokuratury :mrgreen:

Jaka szkoda, że nie mogę wstawić tu swojej odpowiedzi, majstersztyk mi wyszedł :mrgreen:
O jednym Wam napiszę: napisałam, że nie życzę sobie używania sformułowania, iż obie robimy na tym samym polu, bo mnie porównanie do niej w tym zakresie obraża.

EDIT: groźba, że doniesie na mnie do prokuratury
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 17, 2011 16:09 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Dorota pisze:

dziewczyny, miałam raczej na myśli cebulę :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Czw lis 17, 2011 16:13 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

nie sądzę żeby odpowiadanie było dobrym pomysłem bo dasz jej argument że ona "w dobrej wierze" "z ręką na sercu" a ty do niej ze złą wolą i chęcią szkodzenia i w ogóle masz niejasne pobudki :roll:
możnaby ew. napisać że nie zostałaś upoważniona przez osoby trzecie do ujawniania dokumentów i że ocenę należy zostawić powołanym do tego organom

no, ale co ja tam wiem :oops:

na tej miniaturce groźby o prokuraturze nie doczytałam

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Czw lis 17, 2011 16:20 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Femka pisze:
Dorota pisze:

dziewczyny, miałam raczej na myśli cebulę :mrgreen:

Jakby co, to też dorzucę się do paczki. :ok: :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw lis 17, 2011 16:20 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Cebulę masz zaklepaną. Coby Cię szkorbut nie dopadł... :mrgreen:

Edit: Literówka
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]