kolejny, tym razem ksiązkowy, bazarek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=127591
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Jest szansa, że to tylko chwilowa niestrawność.
jamkasica pisze:
BARDZO PILNIE potrzebujemy schronienia dla Wylotka!![]()
Osoba, u której jest obecnie w niedzielę straciła ostatnią opcję na zatrzymanie kota.
Poprosiłam o kilka słów o Wylotku i o tym jak zachwouje się teraz, ale emocje biorą górę i ciężko było złapać dystans do sytuacji, mamy więc jedynie to co poniżej:
Miłek jest cudownym, choć trochę starym kotkiem. Mimo swoich lat jest niezwykle czuły, wrażliwy i potrzebują dużo miłosci. Czasem zachowuje się jak dziecko, gdy sam z siebie przychodzi i tyli się. Lubi "rozmawiać" i odpowiadać gdy się do niego mówi. Jest spokojny i nie ma już aktywności młodego kotka. Czasem lubi korzystać z drapaka i nie zdarzyło się ani razu by drapał meble lub był niegrzeczny i robił "na złość". Jest mądry i zachowuje sie tak by zasłużyć na pogłaskanie. Bardzo lubi, gdy poswięca się mu czas i gdy jest zauważany i kochany. Jak to kotki lubi sobie pospać. Nie uciaka wtedy i nie izoluje się. Ogólnie ma naturę towarzyską i lubi być blisko właściciela. Jest przekochany. Niestety teraz ja straciłam możliwość mieszkania w domu i muszę wyprowadzić się do akademika. Nie mogę tam zabrać Milutka oraz nie mogę zostać z nim w domu
.
Wylotek desperacko potrzebuje dt/ds
edit: dodaję fotki..![]()
magaaaa pisze:
W kwarantannie też UWAGA: biały kocurek, młody - roczniak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości