mirka_t pisze:Forum jest świetne poza wredotami.
I zbieraczkami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Forum jest świetne poza wredotami.
MariaD pisze:magaaa wiedziała co cytuje i że jest to wiadomość z pw. Pisałam o tym ja, cytowała mój post Marcelibu. Przed jej cytatem.
Niestety, nie można tlumaczyć jej postepowania nieznajomością cytowanego tekstu i jego dostępności lub nie na forum.
MariaD pisze:magaaa wiedziała co cytuje i że jest to wiadomość z pw. Pisałam o tym ja, cytowała mój post Marcelibu. Przed jej cytatem.
Niestety, nie można tlumaczyć jej postepowania nieznajomością cytowanego tekstu i jego dostępności lub nie na forum.
Amika6 pisze:MariaD pisze:magaaa wiedziała co cytuje i że jest to wiadomość z pw. Pisałam o tym ja, cytowała mój post Marcelibu. Przed jej cytatem.
A mnie zastanawia tylko jedno.
Jak można zdobyć czyjeś dane na Kocim Bazarku nie licytując niczego u tej osoby, ani w żadnym innym zrobionym na rzecz tej osoby![]()
To są wszyskie posty Jamagda na Kocim Bazarku.
Na Pchlim targu nie ma ani jednego
magaaaa* pisze:MariaD pisze:magaaa wiedziała co cytuje i że jest to wiadomość z pw. Pisałam o tym ja, cytowała mój post Marcelibu. Przed jej cytatem.
Akurat tak się składa, że oprócz Marysi także i Marcelibu ma u mnie ignora.
Amika6 pisze:Wytłumaczenia mogą być tylko dwa:
1. Jamagda miała co najmniej dwa nicki.
2. Dane które zacytowała były ogólnie dostępne na forum ale po jej wpisie zniknęły by nie mogła udowodnić, skąd je wzięła. Dostała ekspresowego bana by nie miała szans wskazać edytowanego posta.
Amika6 pisze:Edytowałam poprzedni post dopisując swoje przemyślenia:Amika6 pisze:Wytłumaczenia mogą być tylko dwa:
1. Jamagda miała conajmniej dwa nicki.
2. Dane które zacytowała były ogólnie dostępne na forum ale po jej wpisie zniknęły by nie mogła udowodnić, skąd je wzięła. Dostała ekspresowego bana by nie miała szans wskazać edytowanego posta.
MariaD pisze:Czyli jeszcze gorzej - Jamagda uzyskała dane personalne dalii od kogoś kto licytował na bazarkach.
Ta osoba też złamała ustawę o ochronie danych osobowych.
Dziekuję Amika6 na zwrócenie uwagi na ten szczegół.
Amika6 pisze:Edytowałam poprzedni post dopisując swoje przemyślenia:Amika6 pisze:Wytłumaczenia mogą być tylko dwa:
1. Jamagda miała co najmniej dwa nicki.
MariaD pisze:Czyli jeszcze gorzej - Jamagda uzyskała dane personalne dalii od kogoś kto licytował na bazarkach.
vega013 pisze:No widzisz, jak niepolitycznie jest włączać opcję ignorowania? Ja nikogo nie ignoruję; chociażby dlatego, że ten ktoś mógłby pisać nie wiadomo co na mój temat, a ja nie mogłabym się obronić.
Zofia&Sasza pisze:Amika6 pisze:Edytowałam poprzedni post dopisując swoje przemyślenia:Amika6 pisze:Wytłumaczenia mogą być tylko dwa:
1. Jamagda miała conajmniej dwa nicki.
Znaczy co? Modzi też są w zmowie?Nie przesadzasz czasem?
Agn pisze:MariaD pisze:Czyli jeszcze gorzej - Jamagda uzyskała dane personalne dalii od kogoś kto licytował na bazarkach.
Yyyy???![]()
A gdzie Ty to w postach Amiki6 wyczytałaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 316 gości