Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 15:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Forum jest świetne poza wredotami. :D

I zbieraczkami :D
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon mar 07, 2011 15:32 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:magaaa wiedziała co cytuje i że jest to wiadomość z pw. Pisałam o tym ja, cytowała mój post Marcelibu. Przed jej cytatem.

Niestety, nie można tlumaczyć jej postepowania nieznajomością cytowanego tekstu i jego dostępności lub nie na forum.

A mnie zastanawia tylko jedno.

Jak można zdobyć czyjeś dane na Kocim Bazarku nie licytując niczego u tej osoby, ani w żadnym innym zrobionym na rzecz tej osoby :?:

To są wszyskie posty Jamagda na Kocim Bazarku.
Na Pchlim Targu nie ma ani jednego

Obrazek

Wytłumaczenia mogą być tylko dwa:
1. Jamagda miała conajmniej dwa nicki.
2. Dane które zacytowała były ogólnie dostępne na forum ale po jej wpisie zniknęły by nie mogła udowodnić, skąd je wzięła. Dostała ekspresowego bana by nie miała szans wskazać edytowanego posta.
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 15:44 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon mar 07, 2011 15:40 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:magaaa wiedziała co cytuje i że jest to wiadomość z pw. Pisałam o tym ja, cytowała mój post Marcelibu. Przed jej cytatem.

Niestety, nie można tlumaczyć jej postepowania nieznajomością cytowanego tekstu i jego dostępności lub nie na forum.

Akurat tak się składa, że oprócz Marysi także i Marcelibu ma u mnie ignora.

magaaaa*

Od: Pon mar 07, 2011 14:03

Post » Pon mar 07, 2011 15:40 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:

A mnie zastanawia tylko jedno.

Jak można zdobyć czyjeś dane na Kocim Bazarku nie licytując niczego u tej osoby, ani w żadnym innym zrobionym na rzecz tej osoby :?:

To są wszyskie posty Jamagda na Kocim Bazarku.
Na Pchlim targu nie ma ani jednego

Obrazek

Jednak wszyscy widzieliśmy dane osobowe dalii podane przez Jamagdę.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon mar 07, 2011 15:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jamagda nie podała linka, za to zapewniła, że te dane są widoczne na forum bez logowania.
Cytat zatem musiał pochodzić po prostu z forum.
Gdzie ujawnianie w takiej sytuacji?
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 15:44 przez magaaaa*, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa*

Post » Pon mar 07, 2011 15:44 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

magaaaa* pisze:

Akurat tak się składa, że oprócz Marysi także i Marcelibu ma u mnie ignora.

No widzisz, jak niepolitycznie jest włączać opcję ignorowania? Ja nikogo nie ignoruję; chociażby dlatego, że ten ktoś mógłby pisać nie wiadomo co na mój temat, a ja nie mogłabym się obronić.

vega013

Post » Pon mar 07, 2011 15:46 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Edytowałam poprzedni post dopisując swoje przemyślenia:

Amika6 pisze:Wytłumaczenia mogą być tylko dwa:
1. Jamagda miała co najmniej dwa nicki.
2. Dane które zacytowała były ogólnie dostępne na forum ale po jej wpisie zniknęły by nie mogła udowodnić, skąd je wzięła. Dostała ekspresowego bana by nie miała szans wskazać edytowanego posta.
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 15:47 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 07, 2011 15:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:Edytowałam poprzedni post dopisując swoje przemyślenia:

Znaczy co? Modzi też są w zmowie? 8O Nie przesadzasz czasem?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon mar 07, 2011 15:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Czyli jeszcze gorzej - Jamagda uzyskała dane personalne dalii od kogoś kto licytował na bazarkach.
Ta osoba też złamała ustawę o ochronie danych osobowych.

Dziekuję Amika6 na zwrócenie uwagi na ten szczegół.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon mar 07, 2011 15:50 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:Czyli jeszcze gorzej - Jamagda uzyskała dane personalne dalii od kogoś kto licytował na bazarkach.

Yyyy??? 8O
A gdzie Ty to w postach Amiki6 wyczytałaś?
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon mar 07, 2011 15:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

1. Jamagda miała co najmniej dwa nicki.

Ad. 2 - cały czas ma szansę, tak jak magaaa. Może się zarejestrować i wejść. Może też podać linka komuś, kto jest na forum, z prośbą o wklejenie.

vega013

Post » Pon mar 07, 2011 15:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:Czyli jeszcze gorzej - Jamagda uzyskała dane personalne dalii od kogoś kto licytował na bazarkach.

A gdzież coś tak absurdalnego wyczytałaś w mojej wypowiedzi 8O

Ja obstawiam pkt 2.
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 07, 2011 15:54 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

vega013 pisze:No widzisz, jak niepolitycznie jest włączać opcję ignorowania? Ja nikogo nie ignoruję; chociażby dlatego, że ten ktoś mógłby pisać nie wiadomo co na mój temat, a ja nie mogłabym się obronić.

Masz głęboką słuszność.
Nie dość, ze zostałam pomówiona bez dania racji, to jeszcze zablokowano mi dostęp do forum - właśnie z powodu tychż pomówień na mój temat.
No cóż - może Administracja zechce odpowiedzieć na zadane przeze mnie pytania, a rzucający oskarżenia zechce poprzeć je jakimikolwiek dowodami.
Czekam.

Tu kolejne niepoparte niczym pomówienia.
Co na to Administracja?

Vego, ja powinnam dostać możliwośc wyjaśnienia ZANIM dostałam bana.
To pewna różnica, nie uważasz?

magaaaa*

Post » Pon mar 07, 2011 15:56 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Zofia&Sasza pisze:

Znaczy co? Modzi też są w zmowie? 8O Nie przesadzasz czasem?

Nie wiem, czy są w zmowie i nic takiego nie napisałam.
Nie od dziś wiadomo, że prośby jednych są załatwiane od ręki, inni muszą swoje odstać w kolejce albo wogóle nie doczekać się reakcji.
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 15:57 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 07, 2011 15:57 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:

Yyyy??? 8O
A gdzie Ty to w postach Amiki6 wyczytałaś?

Jeżeli nie licytowała na Bazarku to skąd ma dane osobowe?
Jeszcze jedna możliwość - napisała pw do dalii chcąc wesprzeć Szagiego. Zapytam dalii.
Skądkolwiek je uzyskała - sama lub za pośrednictwem innej osoby - nigdy nie powinna ich ujawniać.
Tak jak magaaaa nie powinna ich z radością cytować. I nie przekonuja mnie jej tłumaczenia o ignorze, bo moje wypowiedzi komentowała dość obficie.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

[poprzednia][następna]