Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gagga pisze:Sonia93 pisze:Uważam,że wywlekanie na forum prywatnych spraw typu...z kim kto ? jest z kłócony i jaką ma opinie w pracy, czy ile kotów posiada? Jest wielką przesadą
ok. poniosło mnie... ale nie mogę na to patrzeć co wypisuje Erin i aż serce mnie boli i też mam swoje granice wytrzymałości. Nie będę się już wypowiadać bo jak widać to i tak nie ma sensu. Lepiej się zająć czymś pożytecznym.
fasolus pisze:Erinuś, kochana a ty tutaj się przeniosłaśA ja od rana szukam ciebie po całym forum.Wracaj do domku skarbie
Sonia93 pisze:fasolus pisze:Erinuś, kochana a ty tutaj się przeniosłaśA ja od rana szukam ciebie po całym forum.Wracaj do domku skarbie
fasolus nudzisz sie latasz, po forach jak opętana i zaśmiecasz wątki bzdurami ...ile Ty masz lat?
Wow jakie zwroty
Jestem pod wrażeniem.
Cześć dziewczyny.Przeszukuje forum w poszukiwaniu działań Erin.
Może któraś podeśle jakiś link.
witam serdecznie. Jednak to nie jest wątek o kotach Erin. To jest druga część wątku o kotach z Krosna. Poznaj ich historię. Jest ich niewiele, ale jak widać kociaków przybywa z dnia na dzień i pomoc im jest potrzebna. Na tym wątku panuje miła atmosfera, nikt się nie awanturuje i nie broni swoich racji i bardzo bym chciała, żeby tak zostało.
Jeśli chcesz zostań, wspomóż radą i doświadczeniem .
Witam na wątku o kotach z Krosna. Cieszę się, że dbacie tu o pozytywną atmosferę. Więc i prosiłabym o stosowanie tych samych zasad na innych wątkach.
J.D. pisze:Nie chcę wdawać się w dyskusje bo za stara na to jestem i tak na prawdę mało mnie obchodzą starcia na linii Erin-Kotkowo;jednak nie dziwcie sie,że dziewczyna wskakuje na wątek z pretensjami jeśli śledzicie ja po innych wątkach i na nich próbujecie ja dyskredytowaćWow jakie zwroty
Jestem pod wrażeniem.
Cześć dziewczyny.Przeszukuje forum w poszukiwaniu działań Erin.
Może któraś podeśle jakiś link.
odpowiedż założycielki wątku była grzeczna i kulturalna"witam serdecznie. Jednak to nie jest wątek o kotach Erin. To jest druga część wątku o kotach z Krosna. Poznaj ich historię. Jest ich niewiele, ale jak widać kociaków przybywa z dnia na dzień i pomoc im jest potrzebna. Na tym wątku panuje miła atmosfera, nikt się nie awanturuje i nie broni swoich racji i bardzo bym chciała, żeby tak zostało.
Jeśli chcesz zostań, wspomóż radą i doświadczeniem .
mimo to dalej próbowano -tylko nie bardzo wiem co-chyba rozpocząć pyskówkę:Witam na wątku o kotach z Krosna. Cieszę się, że dbacie tu o pozytywną atmosferę. Więc i prosiłabym o stosowanie tych samych zasad na innych wątkach.
Ludzie kochani czy wy na prawdę uważacie,że jesteście bez winy?że to Erin wpada na wątek bez powodu i zaczyna awanturę?Przecież to jawna próba wywołania wojny na kolejnym wątku-tylko tam nie trafiłyście na "pyskacza";dajcie spokój,jak dzieci![]()
Zaznaczam: nie znam Erin,nikogo nie bronię chociaż pewne sprawy i działania potępiam,nie chcę dyskusji-to tylko czysty przypadek,że trafiłam na detektywistyczne działania osób bliskich fundacji;eh,szkoda gadać miau staje się paskudne...
Proszę, nie używaj liczby mnogiej.J.D. pisze:Nie chcę wdawać się w dyskusje bo za stara na to jestem i tak na prawdę mało mnie obchodzą starcia na linii Erin-Kotkowo;jednak nie dziwcie sie,że dziewczyna wskakuje na wątek z pretensjami jeśli śledzicie ja po innych
Czy Twoim zdaniem naprawdę jesteśmy takie złe, źle działamy, nikomu nie pomagamy? Mam wrażenie, że druga strona neguje wszystkie nasze działania na zasadzie Kotkowo to samo zło.1969ak pisze:J.D. oczywiście, że każdy ma prawo do własnego zdania.
Tyle, że w tamtym wątku padł zarzut o usypianiu zdrowych kotów. Niestety, nie został poparty konkretnym przykładem.
Jeżeli tak robimy, to wytłumacz mi dlaczego teraz walczymy o kotka, który ma obdartą skórę z łapki, o Kidę, Czarnulkę, w zeszłym roku o Uszatkę i o wiele, wiele innych
Edit - w tym
Proszę o konkrety. Czy te osoby, które to piszą są bezpośrednio związane z fundacją tzn. są wolontariuszami lub są DT? Jeżeli masz pewność, że tak, że to prawda, to poprosimy je o nie wypowiadanie się na temat tej pani. Przecież nie możemy odpowiadać za wszystkich, za wszystkie wypowiedzi na forum na temat Kotkowa.J.D. pisze: to tylko czysty przypadek,że trafiłam na detektywistyczne działania osób bliskich fundacji;
Nie unoszę się. Po prostu serce mnie boli, że ktoś jakimiś bezsensownymi wpisami neguje wszystkie działania fundacji. Fundacji, której pomagam jak umiem i mogę. Fundacja to nie jest jakiś dziwny byt, to po prostu ludzie, którzy pomagają a zarzuca się im jakieś dziwne działania.J.D. pisze:1969ak:
Ja skończyłam a osoby,ktore zacytowałam z wątku o kotach z Krosna, wiedzą o kogo chodzi;nie będe przedłużać bo to młyn na wodę dla pieniaczy a takich tu pełno ;nigdzie nie napisałam,że kotkowo nie pomaga kotom czy je krzywdzi cytaty nie dotyczą ciebie 1969ak więc czemu się unosisz? Mam podać czyje to słowa cytowałam? i proszę,nie zadawaj mi pytań bo nie chcę żadnej dyskusji;Dżizas ile w was jest jadu,złości,zgryzliwości,wściekłości i bóg wie jeszcze czegoPoproście modów o osobny wątek pozwalający na wszystko bez grożby upomnienia czy bana...Robicie dużo dobrego ale takimi pyskówkami psujecie obraz fundacji bo ktoś kto czyta nie pyta o to kto jest wolontariuszem a kto nie....
lusesita pisze:wyjechałam tylko na weekend, a tu tyle się działo... szkoda tylko, że nie pozytywnego![]()
Kida uskutecznia nauki odebrane u Uli i Adama i właśnie wariuje po całym mieszkaniu - rakietkowe tornado
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości