DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 13:18 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

A tu jest :wink: Oj Smartuś, nie śledzisz własnego wątku :mrgreen:
Szalony Kot pisze:Allegro dla Carlitka: http://allegro.pl/charytatywna-koty-pod ... 36474.html
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lut 24, 2011 13:19 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Nio! :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Szalony Kot pisze:Allegro dla Carlitka: http://allegro.pl/charytatywna-koty-pod ... 36474.html
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 24, 2011 13:21 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

[quote="Bianka 4"]A tu jest :wink: Oj Smartuś, nie śledzisz własnego wątku :mrgreen:

no właśnie!!! :evil: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2011 13:25 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Erin :1luvu:
on zawsze bryka!!
on jest szczęsliwym kotem :piwa:
nawet jeśli ma białaczkę,w co nie wierzę, to czuje się świetnie-i na pewno JEST SZCZĘSLIWY :!:
Test robię głównie po to aby go połączyć z dziewczynkami bo jak wiesz to uciekinier i babiarz i on się garnie to innych zwierząt więc mi go zal ze muszę go izolować.
a jakby był całkiem zdrowy to by mógł żyć z dziewczynkami- i tak z Trisią już się zapoznał chociaż Trisia bo bęckuje-ale jemu to w ogóle nie psuje humorku :ok: :ok: :ryk:

Zresztą jak przyjdzie wiosna/lato to zobaczysz Promysia znowu-przecież przyjedziesz :D

a tak na prawdę to powinnam zacząć mu szukać domku jeśli będzie zdrowy ale myślę że on będzie bezpieczniejszy u nas z dziewczynkami jako ktoś w rodzaju "wiecznego tymczasa"-wtedy będzie mógł zmieniać dziewczynki jak rekawiczki :mrgreen:

tak na prawde to jakbym go oddawała to w coemno tylko Tobie i dziewczynom z forum które mu pomagały i go pokochały jak z nim było najtrudniej i pomagają i kochaja go teraz..

nikomu "obcemu" chyba bym go nie mogła ze spokojnym sumieniem oddac...,
chociaz cuda się zdarzają-zobacz jaki domek ma Julcia albo Sońki magdajędral.
są jeszcze fajne i madre domki na tym świecie..

na razie jadę bo czas najwyższy-Ksiaże już przetrawił to i się moze niezżyga :mrgreen: w drodze :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lut 24, 2011 13:27 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

a tozcie mnie przyłapały :!: :ryk: :ryk: :ryk:

ja cos słyszłam ze jest ale nie byłam pewna bo teraz jestem trochę w dole i słabo myślę-Carlitko,zima, i inne "atrakcje"...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lut 24, 2011 13:36 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

smarti pisze:a tozcie mnie przyłapały :!: :ryk: :ryk: :ryk:

ja cos słyszłam ze jest ale nie byłam pewna bo teraz jestem trochę w dole i słabo myślę-Carlitko,zima, i inne "atrakcje"...

no rozumiem..... nie masz czasu na czytanie wątku :!: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2011 13:39 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Smarti :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wiem, że Promyś jest szczęśliwy - widziałam na własne oczy :P
I cieszę się, że chcecie z TŻ-em Księciu dać stały domek tymczasowy.
Ja z chęcią bym Promysia wzięła do siebie, ale ktoś musiałby mi jeszcze 1 pokój dobudować :wink:
Z miłą chęcią Was odwiedzę jak zrobi się ciepło - przywiozę wtedy całą wielką michę pierogów :mrgreen:
Kto chętny - można już zapisy robić 8)

Za badanie i brak pawika! :ok: :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 24, 2011 13:41 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Erin pisze:Z miłą chęcią Was odwiedzę jak zrobi się ciepło - przywiozę wtedy całą wielką michę pierogów :mrgreen:

JA - teraz już nie przegapię - i od razu poproszę MOJĄ porcję (czyli 14 sztuk :oops: :oops: :oops: na jeden raz) :D

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2011 13:42 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Jestem chętna (na pierogi) :mrgreen: no i oczywiście chciałabym Ciebie poznać, bo nasłuchałam się od Marcelibu na Twój temat :wink: same miłe rzeczy
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lut 24, 2011 13:43 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Marzenia11 pisze:
Erin pisze:Z miłą chęcią Was odwiedzę jak zrobi się ciepło - przywiozę wtedy całą wielką michę pierogów :mrgreen:

JA - teraz już nie przegapię - i od razu poproszę MOJĄ porcję (czyli 14 sztuk :oops: :oops: :oops: na jeden raz) :D

I ja sie piszę rzecz jasna ObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw lut 24, 2011 13:47 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

To ja też się wpraszam. Nie tylko na pierogi, ale głównie poznać osobiście całe grono fanek Promysia :1luvu: :1luvu:
magdajedral

Post » Czw lut 24, 2011 13:49 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

No to juz mamy imprezkę :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2011 13:51 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

O cie florek :mrgreen:
Okropnie mnie przyjemnie, jak to mawia Pietrek w Ranczu :oops: :1luvu:
Będzie mi bardzo miło się z Wami zapoznać :piwa:

No więc lista pierogowa wygląda tak:
Smarti z familią
Marzenia11 - sztuk 14 albo więcej (ja kiedyś naraz zjadłam 20 :oops: )
Szalony Kot
Bianka4
EdytaB_a
Magdajedral
Marcelibu też dostanie 8)
Chatte
Alareipan
JolaJ
Gibutkowa
Jus87
ASK@
Ostatnio edytowano Czw lut 24, 2011 20:45 przez Erin, łącznie edytowano 4 razy

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 24, 2011 13:54 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

ja się przyznam że w ogóle ..słabo czytam... :oops: :ryk: :ryk: :ryk:

a tak bez tzw."jaj" to mam dysgrafię chyba jakąś starczą :mrgreen: -nigdy problemów zadnych w szkole nie miałam z pisaniem i rozumieniem,raczej przeciwnie a teraz mój Tż mi dokucza że jak piszę to jak mam zamiar napisać np prawda to mi wychodzi arpwda i ciągle muszę wszystko poprawiać..
i litery straaasznie zjadam :oops:
Marzenia-Ty jako fachowiec pokrewny może coś o tym wiesz?

kurcze lecę-wylogowuję się!

Wy się już tu umawiajcie a jak tylko zakwitną magnolie i rododendrony to robimy sabat!!!

wymagany tylko śpiwór+ jasieczek i cos ze soba do jedzenia a napoje :piwa: to już ja zapewnię w ilości niewatpliwie przekraczającej możliwości :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

:piwa: otwieramy zapisy :D :piwa: :ok: :ok: :ok: ilość miejsc nieograniczona.
...i uprasza się o uprzednie nakarmienie zwierzynca na zapas :!: :kotek: :piwa:

Erin-dopisz Chatte,Alareipan,JolęJ i ja to bym chciała Gibutkową ale czy ona da radę :D

smarti

[poprzednia][następna]