PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 01, 2011 9:50 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

katipe pisze:http://www.radomsko24.pl/m/articles/view/Wybierz-Wplywowa-Kobiete-Roku

hmm gdybyście znali jakąś fajną babkę z Radomska którą można nominować... to komentujcie, komentujcie :mrgreen:

(oczywiście nie mówię o sobie :D)

Ja bym nominowała andzelikę1952... fajna babka? co Wy na to? i komentarze, baner itp. tylko kto napisze uzasadnienie? mamy już chyba kupę materiałów, można by z tego fajny tekst ułożyć? :ok:

ja mogę wstawić.. bo znam prawdziwe dane :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 01, 2011 9:51 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

no ja właśnie też bym nominowała ANDŻELIKĘ tylko nie bardzo wiem jak się zabrać za to...
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Wto mar 01, 2011 10:04 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

trzeba się logować? 2 razy wpisywałam, dodawałam i nic???

tekst na szybko :wink:
Zgłaszam pierwszą nominację: .......... - Prezes Radomszczańskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami. Radomszczanka o wielkim sercu, zawsze niesie pomoc bez względu na okoliczności. Nie boi się wyzwań, jest kompetentna, ambitna i skuteczna. Jednocześnie jest wrażliwa i otwarta na problemy otaczającego nas świata - zwierząt i ludzi.

Bardziej szczegółowe uzasadnienie w przygotowaniu!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 01, 2011 10:21 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

jeszcze że jest uparta, potrafi walczyć do końca i zjednywać sobie ludzi
Obrazek

pluskwa6

Post » Wto mar 01, 2011 10:23 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

pluskwa6 pisze:jeszcze że jest uparta, potrafi walczyć do końca i zjednywać sobie ludzi

dobra dopiszę.. :ok: tylko zamieścić nie mogę!!!! co robić??
katipe, koniecznie trzeba się rejestrować?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 01, 2011 10:57 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

Hanulka pisze:
pluskwa6 pisze:jeszcze że jest uparta, potrafi walczyć do końca i zjednywać sobie ludzi

nie trzeba się logować i dziwne że masz problem bo normalnie można dodać komentarz jako gość, właśnie sprawdziłam!
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto mar 01, 2011 11:05 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

katipe pisze:
Hanulka pisze:

nie trzeba się logować i dziwne że masz problem bo normalnie można dodać komentarz jako gość, właśnie sprawdziłam!

też mnie to dziwi, wpisuję tekst, klikam dodaj i nadal pokazuje brak komentarzy... 8O
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 01, 2011 11:56 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

Hanulka pisze:
katipe pisze:
Hanulka pisze:

też mnie to dziwi, wpisuję tekst, klikam dodaj i nadal pokazuje brak komentarzy... 8O

hmm no teraz są już dwa komentarze, ale nie Twoje ;)
jakby co to wyślij mi tekst na PW i ja dodam jako gość ;)
Obrazek

katipe

Post » Wto mar 01, 2011 13:12 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

wysłałam na pw :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 01, 2011 13:34 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

dodałam :)
plusujcie nominację :):)
Obrazek

katipe

Post » Wto mar 01, 2011 13:45 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

katipe pisze:dodałam :)

co to znaczy? proszę podaj dla pewności, czyli naciskać kółeczko z "pozytywny"?

baner trzeba zrobić... napiszę do panikota :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 01, 2011 14:06 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

A można prosić linka do tych nominacji? :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto mar 01, 2011 14:14 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

Hanulka pisze:
katipe pisze:dodałam :)

co to znaczy? proszę podaj dla pewności, czyli naciskać kółeczko z "pozytywny"?

baner trzeba zrobić... napiszę do panikota :ok:

tak :)
baner przyda się od 8 marca - od wtedy będzie głosowanie :)

http://www.radomsko24.pl/m/articles/view/Wybierz-Wplywowa-Kobiete-Roku tutaj link :)
Obrazek

katipe

Post » Wto mar 01, 2011 14:16 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

kto mi wykasował cytat z "misia"??? - przecież to gołym okiem widać że tą Milczanowską nominował ktoś z jej dworu...

na szczęście już dopisałam...
Obrazek

pluskwa6

Post » Wto mar 01, 2011 14:29 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! jest odroczenie na kilkanaście dni!!

pluskwa6 pisze:kto mi wykasował cytat z "misia"??? - przecież to gołym okiem widać że tą Milczanowską nominował ktoś z jej dworu...

na szczęście już dopisałam...

:?: :?:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]