"Zaliczył"rower stacjonarny...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:ANTONIO ULEGŁ WYPADKOWI...ZNOWU WARIUJAC ULEGŁ KONTUZJI.sPRAWA JEST BARDZO POWAZNA...rano ma byc operowany...Nie wiadomo dokładnie co ze szczeką i nosem-najprawdopodobniej złamane.Dostał lek, nakarmiłam strzykawka płynnym Covalescencem z mlekiem kocim...jakby sie ozywił.Zaczał chodzić....Prosimy o kciuki...jutro o 10-tej...tamtą narkoze ledwo przeżył..
"Zaliczył"rower stacjonarny...
Gibutkowa pisze:UFF... czekamy na dalsze wieści
BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibutkowa pisze:UFF... czekamy na dalsze wieści
Antek sie jeszcze kiwa, ale juz miaukoli.Jest jeszcze zawianyPołozyłam go w pokoiku Łukaszka(izolatkowym) i tam sobie ze dwa dni posiedzi, az troszke wszystko sie podgoi...Jest na lekach i we srode dostanie antybiotyk...Szczęka na szczęście cała...oko uratowane...tylko duzy krwiak jest jeszcze...Oczywiscie obserwowac...Oddycha juz dobrze...Dzisiaj jesc nie bedzie -jutro Support tylko, bo bardzo w środku miał rozwalone...
Dziękuje serdecznie za kciuki...Antosiowe...pa
natasza25 pisze:Agness78 pisze:Z dobrych nowin![]()
Dzisiaj zabrałam ze schroni kotkę srebrno-burą, bardzo miłą jako matkę karmiącą do kociąt.
Kotka miała maluszki od kilku dni nie karmiła. Niestety zupełnie nie zaakceptowała maluchów![]()
wręcz zaczęła je atakowaćKicia została u Beatki na DT. Nie może wrócić do schronu
![]()
Nie chcemy żeby z powrotem trafiła do swojej pseudo-opiekunkiBędziemy szukać jej domu
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 101 gości