PO POTRĄCENIU - To JUŻ ROK, wciąż leczony,potrzebne wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 17:01 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Eustaszek sika po kropelce , ale to wygląda tak ze pęcherz jest wielki i tylko to co jest już za dozo to wycieka ... Coraz gorzej znosi masowanie bo go chyba boli :( Jutro rano o 9 jadę z nim do weta . dostaje 2 razy dziennie buskopan
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lis 07, 2010 17:05 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Eustaszku, słoneczko, trzymam cały czas kciuki, może do jutra siurniesz?

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie lis 07, 2010 21:18 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

I co u Eustaszka?

Anka

Post » Nie lis 07, 2010 23:17 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Anka pisze:I co u Eustaszka?

Przed chwilka zmieniłam Eustaszkowi pampersa i był mokry i to dość ładnie , choć pęcherz nadal duży ale jakby troszkę mniejszy :) Ciągle go masuje aby poprawić prace pęcherza ....
Chyba tez pomaga przy rozluźnianiu pęcherza , chyba że mi się tylko tak wydaje :oops: bieganie za sznurkiem po wersalkach , mam na myśli podłoga i skok na wersalkę i tak wiele razy aż do zmęczenia ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 07, 2010 23:19 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

kochanie.... martwie sie o ciebie, sloneczko :*:*:*:*:*:*
ciotka musi isc spac juz, wiec buziaczki ci przesyla na dobranoc :*:*:*:*:*:*:* pozostalym mrusiom i psiakom tez :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 08, 2010 8:33 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Za chwile jedziemy z Eustaszkiem do wet ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 08, 2010 8:50 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Eustaszku, ciotka trzyma kciuki cały czas :ok: :ok: :ok:

Anka

Post » Pon lis 08, 2010 9:36 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:Za chwile jedziemy z Eustaszkiem do wet ...

żeby było dobrze :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lis 08, 2010 11:08 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

No więc :
Eustachy dostał do domu saszetki UrinoVet a pęcherz w bezpiecznych rozmiarach :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 08, 2010 11:29 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Uff :)

Justyna, nie wiem może było juz coś pisane na ten temat i nie mogę znaleźć (jesli tak to przepraszam) - ale czy nie ma żadnej szansy na chirurgiczną pomoc dla Eustachego?

Takie "zatrzymania" zdarzają się dość często, to bardzo obciążające fizycznie i psychicznie zarówno dla przystojniaczka jak i dla Ciebie :( A przecież przed Eustachym jeszcze wiele lat życia, więc może jest jakaś, malutka, nadzieja na poprawę jego stanu?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon lis 08, 2010 11:32 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

slapcio pisze:Uff :)

Justyna, nie wiem może było juz coś pisane na ten temat i nie mogę znaleźć (jesli tak to przepraszam) - ale czy nie ma żadnej szansy na chirurgiczną pomoc dla Eustachego?

Takie "zatrzymania" zdarzają się dość często, to bardzo obciążające fizycznie i psychicznie zarówno dla przystojniaczka jak i dla Ciebie :( A przecież przed Eustachym jeszcze wiele lat życia, więc może jest jakaś, malutka, nadzieja na poprawę jego stanu?

Weci rozważają balonikowanie , ale to jest bardzo poważna operacja i póki jako tako sika , to na razie się weci z tym wstrzymują ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 08, 2010 12:21 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:

Weci rozważają balonikowanie , ale to jest bardzo poważna operacja i póki jako tako sika , to na razie się weci z tym wstrzymują ...

To coś w rodzaju poszerzania tętnic u ludzi?
Takie zabiegi ratują życie (mojej mamie 2 razy).
Może warto zaryzykować.
Jest jakiś podobny przypadek na forum?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon lis 08, 2010 14:27 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

honda11 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

To coś w rodzaju poszerzania tętnic u ludzi?
Takie zabiegi ratują życie (mojej mamie 2 razy).
Może warto zaryzykować.
Jest jakiś podobny przypadek na forum?

Chyba tak :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 08, 2010 19:42 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Uff...
I dalej kciuki na kolejne dni :ok: :ok: :ok:
Moc głasków dla Eustaszka :D

Anka

Post » Pon lis 08, 2010 20:48 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Masujemy , masujemy , masujemy a ten UrinoVet mu smakuje :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]