Tak dla ścisłości - o której ma przyjechać Dzidka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karaluch pisze:Mały połamany Skunksik (wybaczcie, że tak go nazywam, ale to ja go wąchamsłabo dzisiaj jadł, niestety, a jutro już głodówka ... Nie wiem czy to brak apetytu czy trochę grymasy, bo 4 kabanosiki Winstona pochłonął w momencie, Gourmeta trochę liznął i poskubał fastfooda na K. Za to zapach surowych serduszek bardzo go interesował, ale surowizny po wczorajszym rozwolnieniu nie chciałam mu dawac. Wypróżnienia zaczynają sie stabilizować po Nifuroxasydzie. Wody pić nie chce w ogóle, mleka nie proponuję, dostanie kroplówkę z Ringera jeszcze. Po wieczornej kapieli ułożony na termoforku i okryty rozmruczał się jak traktor
Tak dla ścisłości - o której ma przyjechać Dzidka?
kosma_shiva pisze:Cammi pisze:kosma_shiva pisze:Rozmawiałam z kolegą, informatykiem z pracy.
Podsunął mi dwa pomysły.
Jako, że cała Polska oszalała na punkcie facebook'a, powinniśmy stworzyś tam swoje konto, powklejać jakieś zdjęcia, opic\sy, wrzucać jakieś hasła/ slogany na głównejstronie, link http://www.afn.pl.. itp.
portal społecznościowy
wykop.pl (Wykop to najciekawsze informacje z Internetu. Znajdziesz tu najważniejsze wydarzenia z pierwszych stron gazet, warte uwagi historie opisane na blogach, niesamowite filmiki czy zniewalające zdjęcia)
można dodawać znaleziska. też wklejać linki, ogłaszać akcje.
Ponoc bardzo modne i rozpowszechnione wśód młodzierzy.
można umieszczać
Po za fejsbugiem jest jeszcze goldenline, linkedin i secondlife. Oczywiście nasza klasa.
jako, że ja też jestem "informatykiem z pracy" to uważam, ze to jest przereklamowane.
A jak ma trafic do mlodziezy to już zupełnie nie ten target. Ja bym celowała do innej grupy - nieco bardziej stabilnej i decyzyjnej.
Tutaj się o modę na zwierzątko możemy otrzeć a nie o świadome decyzje.
Po za tym to ma sens gdy siedzi się w sieci i buduje grupę znajomych, zarządza tym, zaprasza, aktualizuje na co dzień informacje o ziwerzakach - ma ktoś tyle czasu?
A efekt może być jak z kroliczkiem.
Facet umieścil zdjęcie zwierzaka z informacją że konkretnego dnia zamierza go zjeść i jest mu bardzo smutno i przykro z tego powodu. No chyba, że uzbiera się kwota X. No i ludzie dla ratowania zwierza wplacili niezłą kasę.
Piękna, społecznosciowa akcja - a ilu "znajomych' się znalazło, debatowała i płakało nad losem króliczka...
masz absolutną rację, domów bym raczej wśród młodzierzy nie szukała. Ale na takich portalach siedzą też dorośli.
Młodzież też ma czasem trochę grosza albo czasu.
W GK obserwowałam, że nawet dziewczyny - a la Galerianki, wzruszały się zdjęciami czy historią i zamiast na kolejne kilka minut w solarium, oddawały pieniążka do puszki. To samo mięśniaki-karki.
Może znalazłaby sie jakaś osóbka chętna do pomocy mimo młodego wieku.
Młodzi mają też czas, mogliby jakoś inaczej pomagać...
Możemy też straszyć, ze jeśli nie uzbiera się jakaś kwota to zjemy kota
miszelina pisze:
Lutra, czy on był odrobaczany?
BarbAnn pisze:w dzisiejszym Metrze jest Lusia
Brak informacji o miescie
Tweety pisze:możecie zacząć trzymać kciuki, jutro o 21-szej Ecik ma pierwszą operację
Jutro do domu zawozimy z Ogochą Spajdera, tutaj też kciuki się przydadzą. I dzwonił dzisiaj pan po Misia, ma oglądać go w sobotę.
Jutro Dzidka przeprowadza się do swojego brata do Karalucha a Olę i synków trzeba by wypuścić z klatek. Lusię można zaszczepić.
Jest potrzeba przywiezienia 3 kotów z Wieliczki i zawiezienia ich na Kocimską, da ktoś radę? Niepotrzebnie generują koszty.
Lutra, odpisałaś panu od Bercika?
Edit_f, mam zapytanie o Fredzię, może potrzymam Państwa w kolejce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, HerbertPrade, puszatek i 122 gości