Przede wszystkim była na pierwszej w życiu łapance - co prawda tylko jako przewodnik po terenie mojego zakładu pracy, ale mogłam podziwiać ZAWODOWCÓW przy pracy - dziękuję serdecznie Alebie i Jej TŻ-towi. Skromna fotorelacja tutaj: viewtopic.php?f=1&t=110492&start=855 .
Założyłam biało-rudemu namolniakowi wątek na Kociarni viewtopic.php?f=13&t=114827 - zaprzyjaźnione Cioteczki prosimy o zaglądanie do chłopaka

Miałam zaszczyt uczestniczyć w uroczystości zawarcia związku małżeńskiego przez seidhee i mih

No i miałam zaszczyt i przyjemność dopieścić porządnie moje domowe futra - CDT odżyły z niższych temperaturach, wpakowały mi się ciupasem do łóżka

Lizeczka kradnie masło, śmietanę zwykłą, śmietanę bitą, lody ... puszcza potem okropne

Nie mogę jej złapać do ładnych zdjęć adopcyjnych - bo chyba powyższe się nie nadają, tak jakoś mi się wydaje

Gołąbeczka nie lubi mnie bardzo za zapuszczanie noska, ale widać efekty - wykichała kolejnego super-gluta a nosek coraz mniej się zapycha. Wątroba chyba trochę odżyła, kicia nie jest już tak rozdęta. Łaskawie pozwala się przebłagać solidnym drapaniem po brzuszku