Agness78 pisze:Czy mogę Twoje foty do nowego ogłoszenia maluchów wkleić? Fotki są świetne, a wiem z doświadczenia że dobre foty to podstawa
Jeżeli tak uważasz, to bardzo proszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Czy mogę Twoje foty do nowego ogłoszenia maluchów wkleić? Fotki są świetne, a wiem z doświadczenia że dobre foty to podstawa
ok,ale my też szukamy jej DS._leśna_ pisze:Tą właśnie kotkę odebrała dzisiaj właścicielka która ulokuje na czas szukania jej domu w pustym mieszkaniu gdzie nikt nie mieszka - będzie tam do niej dochodziła, nie może trzymać koty w domu z dziećmi ponieważ kota dostaje jakiegoś ataku nerwicy jak widzi tamte dzieci i rzuca się na nie i to jest dla bezpieczeństwa dzieci - właścicielka pomyślała o tym żeby jednak wyciągnąć ją ze schroniska i ulokować ja w tamtym miejscu co uważam za lepszy pomysł niż schronisko - Mruczeńka - pani będzie się z Tobą kontaktowała w sprawie pomocy w znalezieniu jej nowego domu a ona na własną rękę tez szuka
Mruczeńka1981 pisze:APEL!!
W niedzielę będę wypisywać koty jadące do W-wy.Bardzo potrzebuję pomocy przy robieniu zdjęć.A nawet ktoś musiałby w tą niedzielę cyknąć portrety schronowcom samodzielnie.Ostatnio formalności potrafią trwać kilka godzin,ponieważ jest jeden lekarz.
Poza tym pojawiło się wiele niepełnosprawnych kotów i muszę odnowić wątek niepełnosprawnych.Sama nie dam rady,więc potrzebuję kogoś z dobrym aparatem i chęciami.![]()
Monisek,czy ta Pani kontaktowała się z właścicielką Szylkreci,czy nic nie wiesz??Monisek pisze:Mruczeńko, masz pw w sprawie szylkreci.
Pani pyta, jak kicia znosi kocie towarzystwo.
Domek zakocony 2 kocurkami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 82 gości