Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Witamy i pozdrawiamy !!!![]()
Głaski dla ślicznej Alicji i Maksia dżentelmena
Amika6 pisze:Witamy po przerwie![]()
I już bez wyrzutów sumienia zasiadamy w cieplutkich fotalach
zuzia96 pisze:
Ale fajnie z Wami pogadaćz ciepełka.
![]()
Amiko, wysłałam Ci wiadomość na pw. Dostałaś???
Femka pisze:to się już, zuziu, nie przeziębiszno bo kto by wtedy footerka doglądał
zuzia96 pisze:Femka pisze:to się już, zuziu, nie przeziębiszno bo kto by wtedy footerka doglądał
Femko, ja jestem zahartowana kobita, tzn.zahartowana Duża, bardziej szkoda było mi Alusi. Dla Alusi każda sekunda bez kolan Dużej jest sekundą straconą w życiu. Jeszcze nie widziałam takiego kota!!! Alusi człowiek potrzebny jest do życia jak powietrze, jak rybie woda!!! A że jest kocinką chorowitą muszę na nią uważać, nie przeziębić, broń Boże.
Właśnie przed chwilą Maksio śmiał wskoczyćna moje kolana, kiedy ona była w kuchni
. No to Alusia nie zastanawiała się ani chwilki i...hopsa na Maksia. Bardzo często oba footra razem leżą na moich kolanach, każde w inną stronę, a stykają się tylko doopeczkami. Kiedyś muszę zrobić im zdjęcie w takiej pozycji
![]()
![]()
![]()
zuzia96 pisze: Bardzo często oba footra razem leżą na moich kolanach, każde w inną stronę, a stykają się tylko doopeczkami. Kiedyś muszę zrobić im zdjęcie w takiej pozycji![]()
![]()
![]()
zosia&ziemowit pisze:A ja chciałam podziękować za piękne serwetki![]()
zuzia96 pisze:Witamy, witamy razem z rannymi ptaszkami Alusią i Maksiem wujka Bubora, Kropcię i ...wszystkich forumowiczów:lol:![]()
![]()
My z Alusią już jesteśmy po wizycie u wetki, bo jak wiesz Alusia też jest alergiczką (pokarmową i skórną) i jeździmy na zastrzyki![]()
![]()
Femka pisze:zuzia96 pisze:Witamy, witamy razem z rannymi ptaszkami Alusią i Maksiem wujka Bubora, Kropcię i ...wszystkich forumowiczów:lol:![]()
![]()
My z Alusią już jesteśmy po wizycie u wetki, bo jak wiesz Alusia też jest alergiczką (pokarmową i skórną) i jeździmy na zastrzyki![]()
![]()
hmmm, to doooopka pokłutaAle z Twoich relacji wynika, że humorek panience cały czas dopisuje
i apetycik
![]()
głaski dla Maksia i Alusi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 78 gości