ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 20, 2007 19:42

to się już, zuziu, nie przeziębisz :D no bo kto by wtedy footerka doglądał :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob paź 20, 2007 19:43

bubor pisze:Witamy i pozdrawiamy !!! :D
Głaski dla ślicznej Alicji i Maksia dżentelmena :wink:

I my witamy :lol: :lol: :lol: :lol:
Za głaski dziękujemy i odwrotną pocztą przekazujemy głaski dla Kropci :spin2: :spin2: :spin2: :spin2: :spin2:

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob paź 20, 2007 19:50

Amika6 pisze:Witamy po przerwie :lol:
I już bez wyrzutów sumienia zasiadamy w cieplutkich fotalach :wink:

Ale fajnie z Wami pogadać :pisanie: z ciepełka. :dance2:
Amiko, wysłałam Ci wiadomość na pw. Dostałaś???

zuzia96

Post » Sob paź 20, 2007 19:57

Głaski przekazane :wink:
( aż sie pannica pomruczała z wzruszenia :D )
Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob paź 20, 2007 19:59

zuzia96 pisze:
Ale fajnie z Wami pogadać :pisanie: z ciepełka. :dance2:
Amiko, wysłałam Ci wiadomość na pw. Dostałaś???

Jak Ty smigasz na tej klawiaturze :pisanie:

Dostałam i nawet odpisałam 8)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob paź 20, 2007 20:06

ależ tu się ciepełko robi. aż miło zajrzeć :D
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 20, 2007 20:08

Femka pisze:to się już, zuziu, nie przeziębisz :D no bo kto by wtedy footerka doglądał :twisted:

Femko, ja jestem zahartowana kobita, tzn.zahartowana Duża, bardziej szkoda było mi Alusi. Dla Alusi każda sekunda bez kolan Dużej jest sekundą straconą w życiu. Jeszcze nie widziałam takiego kota!!! Alusi człowiek potrzebny jest do życia jak powietrze, jak rybie woda!!! A że jest kocinką chorowitą muszę na nią uważać, nie przeziębić, broń Boże.
Właśnie przed chwilą Maksio śmiał wskoczyć :strach: na moje kolana, kiedy ona była w kuchni :strach: . No to Alusia nie zastanawiała się ani chwilki i...hopsa na Maksia. Bardzo często oba footra razem leżą na moich kolanach, każde w inną stronę, a stykają się tylko doopeczkami. Kiedyś muszę zrobić im zdjęcie w takiej pozycji :lol: :lol: :lol: :lol:

zuzia96

Post » Sob paź 20, 2007 20:38

zuzia96 pisze:
Femka pisze:to się już, zuziu, nie przeziębisz :D no bo kto by wtedy footerka doglądał :twisted:

Femko, ja jestem zahartowana kobita, tzn.zahartowana Duża, bardziej szkoda było mi Alusi. Dla Alusi każda sekunda bez kolan Dużej jest sekundą straconą w życiu. Jeszcze nie widziałam takiego kota!!! Alusi człowiek potrzebny jest do życia jak powietrze, jak rybie woda!!! A że jest kocinką chorowitą muszę na nią uważać, nie przeziębić, broń Boże.
Właśnie przed chwilą Maksio śmiał wskoczyć :strach: na moje kolana, kiedy ona była w kuchni :strach: . No to Alusia nie zastanawiała się ani chwilki i...hopsa na Maksia. Bardzo często oba footra razem leżą na moich kolanach, każde w inną stronę, a stykają się tylko doopeczkami. Kiedyś muszę zrobić im zdjęcie w takiej pozycji :lol: :lol: :lol: :lol:

żeby moje Szczypiory były takie ugodowe.
Oba futra na jednych kolanach, ale widok :D
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 20, 2007 21:23

zuzia96 pisze: Bardzo często oba footra razem leżą na moich kolanach, każde w inną stronę, a stykają się tylko doopeczkami. Kiedyś muszę zrobić im zdjęcie w takiej pozycji :lol: :lol: :lol: :lol:

Bardzo proszę o taką fotkę!!!
Marcelibu

Post » Sob paź 20, 2007 22:03

A ja chciałam podziękować za piękne serwetki :1luvu: :1luvu:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie paź 21, 2007 10:32

zosia&ziemowit pisze:A ja chciałam podziękować za piękne serwetki :1luvu: :1luvu:

Cieszę się, że się podobają :lol: :lol: :lol: :lol:

zuzia96

Post » Nie paź 21, 2007 10:34

Dzień Dobry !!! :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie paź 21, 2007 10:41

Witamy, witamy razem z rannymi ptaszkami Alusią i Maksiem wujka Bubora, Kropcię i ...wszystkich forumowiczów:lol: :lol: :lol:
My z Alusią już jesteśmy po wizycie u wetki, bo jak wiesz Alusia też jest alergiczką (pokarmową i skórną) i jeździmy na zastrzyki :cry: :cry: :cry:

zuzia96

Post » Nie paź 21, 2007 10:43

zuzia96 pisze:Witamy, witamy razem z rannymi ptaszkami Alusią i Maksiem wujka Bubora, Kropcię i ...wszystkich forumowiczów:lol: :lol: :lol:
My z Alusią już jesteśmy po wizycie u wetki, bo jak wiesz Alusia też jest alergiczką (pokarmową i skórną) i jeździmy na zastrzyki :cry: :cry: :cry:

hmmm, to doooopka pokłuta :( Ale z Twoich relacji wynika, że humorek panience cały czas dopisuje :D i apetycik :D
głaski dla Maksia i Alusi
Obrazek

Femka

Post » Nie paź 21, 2007 10:55

Femka pisze:
zuzia96 pisze:Witamy, witamy razem z rannymi ptaszkami Alusią i Maksiem wujka Bubora, Kropcię i ...wszystkich forumowiczów:lol: :lol: :lol:

hmmm, to doooopka pokłuta :( Ale z Twoich relacji wynika, że humorek panience cały czas dopisuje :D i apetycik :D
głaski dla Maksia i Alusi

Apetycik dopisuje, humorek również, ale nie możemy wyleźć z choróbska. Ranka na pleckach nie goi się, teraz nosimy kubraczek już bez przerwy. Do tego ciągle furczy w nosku. Harce z Maksiem obowiązkowe codziennie, ale niestety Alusia szybko się męczy. :wink: :wink:

zuzia96

[poprzednia][następna]