kurde to jak z maluchami gremlinkami dziewczyny bo się pogubiłam, domek teraz szuka z całej czwórki bury i czarny??
Potrzebowalibyśmy zdjęcie aktualne Jowitki z tą łapką, właściwie bez niej..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kividuma pisze:No i niestety i my potrzebujemy pomocy![]()
POSZUKIWANY GACEK!
Rosyjski niebieski ,wzięty rok temu ze schroniska w Katowicach.
Wczoraj wieczorem tj 14.05.2014 w godzinach pomiędzy 19 a 21
uciekł z domu w Katowicach - Giszowcu na ulicy Górniczego Stanu.
Czip 985170000336454
tel 604450909 e-mail kividuma@gmail.com.pl
Byłam akurat na zakupach, przed wyjściem kot był, po przyjściu już nie...tata twierdzi że go nie wypuszczał, a kota nie ma.
Gacuś miał tendencję do ucieczek, bardzo czyhał na każdą nadążającą się okazję do pozwiedzania okolicy. Kilkakrotnie zwiał na ogród ,ale zawsze do tej pory łowiło się go od razu. Teoretycznie zna najbliższą okolicę pomimo, że jest w sumie kotem niewychodzącym (poza kilkoma spacerami po ogródku) Ogłoszenia porozwieszane , sąsiedzi zawiadomieni, wet również. Cały dzień na zmianę chodzimy i kiciamy z nadzieja że przybiegnie.
Nasz watek na forum ze zdjęciami. Gacuś ma charakterystyczny mały łysy placek pomiędzy łopatkami najprawdopodobniej po chipie.
viewtopic.php?f=46&t=154777
kividuma pisze:Gacek odnaleziony!!!!! Cały w kleszczach i śmierdzący kocimi siuśkami ale cały! Prawdopodobnie musiał urzędować z innymi kotami. Jutro zdjęcie zrobimy
i przegląd kota, bo kto wie czy czegoś z kleszczami nie przydarł. Idziemy odsypiać
uff i kamień z sercaAgaPap pisze:kividuma pisze:Gacek odnaleziony!!!!! Cały w kleszczach i śmierdzący kocimi siuśkami ale cały! Prawdopodobnie musiał urzędować z innymi kotami. Jutro zdjęcie zrobimy
i przegląd kota, bo kto wie czy czegoś z kleszczami nie przydarł. Idziemy odsypiać
Super![]()
![]()
![]()
I trza pogadać z chłopakiem na poważnie, żeby przestał się wygłupiać z tymi ucieczkami.
TanundA pisze:mały - 100/14
od 11 05 w schr
tricat 12 05
ok 2 mies chłoptaś
nadałam mu imię roboczo Sombero
------------------------
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1426 gości