Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=163925
bazarek z prześlicznym przemiękkim pluszakiem!!!!
BOZENAZWISNIEWA pisze:JESTESMY W PILNEJ POTRZEBIE
Obie dziewuszki moje sa w szpitaliku![]()
Mała Daisy ma rzut na oczka,ale jakos dajemy rade,infekcja jednak jest spora i musi byc pod obserwacja i leczeniem.Nie chciałam ryzykować
Mała Shila ze smietnika niestety straciła dzisiaj oczko.Nagle w nocy zaczeła jej się gula powiekszac pod powieka górną i oczko pękło.Niestety oczko było zainfekowane od środka,nie moge w to uwierzyć
taka kruszynka jest tylko 1,20 wazy
Jako,że od razu jak jej pekło oczko podałam jej leki w domu p.zapalne i p.bólowe,dlatego musza poczekac z operacją...
Zunio chory tez kłuje dostaje...Za leki Zuczka uregulowałam dzisiaj dług 90zł
![]()
Jeszcze troche to sfiksuje psychicznie...cały dom"zdechlaków "mam teraz,dwa nerkowe leja,jeden pecherzowy..i jeszcze maluszki
Klub Ślepaczkowy pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:JESTESMY W PILNEJ POTRZEBIE
Obie dziewuszki moje sa w szpitaliku![]()
Mała Daisy ma rzut na oczka,ale jakos dajemy rade,infekcja jednak jest spora i musi byc pod obserwacja i leczeniem.Nie chciałam ryzykować
Mała Shila ze smietnika niestety straciła dzisiaj oczko.Nagle w nocy zaczeła jej się gula powiekszac pod powieka górną i oczko pękło.Niestety oczko było zainfekowane od środka,nie moge w to uwierzyć
taka kruszynka jest tylko 1,20 wazy
Jako,że od razu jak jej pekło oczko podałam jej leki w domu p.zapalne i p.bólowe,dlatego musza poczekac z operacją...
Zunio chory tez kłuje dostaje...Za leki Zuczka uregulowałam dzisiaj dług 90zł
![]()
Jeszcze troche to sfiksuje psychicznie...cały dom"zdechlaków "mam teraz,dwa nerkowe leja,jeden pecherzowy..i jeszcze maluszki
witaj, Bożenko, rozumiem,że chcesz na listę wsparcia zgłosić te mała koteczkę, Shilę? Ponieważ lista lipcowa zamknięta jest, wpiszemy ją na sierpień, poprosimy, jak zwykle o zdjęcia malutkiej i jaka formę chciałabyś wsparcia- zapłatę w lecznicy czy karmę?
alessandra pisze:
mnie sie nie wyświetla zawartosc strony...
wyskakuje komunikat Zawartość chwilowo niedostępna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 473 gości