Fleur pisze:Ursus - półkot, półniedźwiedź. mógłby łowić ryby w jeziorze na Syberii:
i Mała Czarna, MC
Bub
Papunia
Sporo "nowych twarzy"? Ursusa nie znam, nigdy nie widzialam... Nowy? Faktycznie kawal kota !! Widac, ze sluzy mu cmentarna "kuroniówka"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fleur pisze:Ursus - półkot, półniedźwiedź. mógłby łowić ryby w jeziorze na Syberii:
i Mała Czarna, MC
Bub
Papunia
alysia pisze:Fleur pisze:Ursus - półkot, półniedźwiedź. mógłby łowić ryby w jeziorze na Syberii:
i Mała Czarna, MC
Bub
Papunia
Sporo "nowych twarzy"? Ursusa nie znam, nigdy nie widzialam... Nowy? Faktycznie kawal kota !! Widac, ze sluzy mu cmentarna "kuroniówka"
miał dość konkretne wyposażenie![]()
Poza tym było trochę kamienia do usunięcia, ale bez tragedii - zęby ma generalnie zdrowe i ładne. Niestety, problemem kotów z cmentarza są odsłaniające się szyjki - dwa zęby były moim zdaniem do usunięcia przez to. W końcu nie spytałam doktora ile zębów usunął, ale w porównaniu z innymi pacjentami z cmentarza to był naprawdę lajcik w tej paszczy.
Generalnie kot jak byk - po zębach widać, że młody. Waży prawie 5 kilo, dobrze odżywiony, sierść ładna i gęsta - wydaje się być w dobrej formie.
alysia pisze:A po czym rozpoznac, ze kot jest "glupiutki" ?
bagheera pisze:Akuratgłupiutki
A kto umie tak ładnie jeść łapką???
bagheera pisze:Sępisia![]()
Mam nadzieję, że dziś nie popłynąpogoda parszywa
Widziałam dziś pustą saszetkę na cm.prawosławnym, tam też ktoś karmi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1235 gości