Wiejskie Kociambry-zima w koło

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 03, 2014 12:27 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

czarno-czarni pisze:Iwonko, nie tylko Ty masz bażanty :) u mnie po terenie firmy chodzą piękne i wypasione :) a z okien widzę ratusz, przedziwne , przedziwne :)
uściski!

No to super :) coraz więcej baziorów,wystarczy że ludzie je akceptują i nie robia krzywdy a one nas ciesza swym widokiem

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto cze 03, 2014 12:31 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

Jeszcze raz Dziękuję Wam za odwiedziny i Życzenia za wszystko :)

Po wielkiej bitwie z chorobą przyszło wyczerpanie,teraz mam zalecone dobre odzywianie,unikanie stresów i jak najwięcej odpoczynku nic na siłę a będzie coraz lepiej :ok:

Kociaste mają się dobrze,dupencje wypasione tylko złe na brzydka pogode sa no ale na to nic nie poradzimy

Jakieś czorne Kocię młode ktoś podrzucił albo samo przylazło do stodoły
nieufne,spitala jak widzi człowieka ale gościmy i mamy zamiar sie dowiedzieć czy to chłopak czy dziewuszka
na ta chwilę sie nie da nijak

Ściskam Was mocno i Pozdrawiam
niebawem wróce na całego ale teraz pozwalam sobie na labę

IWA

Kociama

Post » Wto cze 03, 2014 13:28 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

Mam nadzieję, że wkrótce przestanie padać, bo przy tej ilości deszczy musi być Wam wilgotno :? . Ale dobrze że przynajmniej wykazujesz dużo zdrowego rozsądku i dajesz sobie czas, by odpocząć i wyzdrowieć. Jak to młode takie młode jeszcze czasu a czasu jest na odłapanie i wycięcie :ok: . Trzymajcie się Kochani :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw cze 05, 2014 6:36 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

Pogoda jest nareszcie ładna
w domu fakt wilgoć i wietrzymy solidnie,wszystko nawilgnięte nawet kołdry ble tyle czasu wilgoci i chłodno było

Wczoraj był już spacer z kociastymi ,cieszyły się bardzo i szalały na skoszonej trawce

Ciorne jak się okazało to Chłopak
skąd wiem?hmmm opowiem
siedze sobie wcześnie i świcie w kuchni przy stole a tu ktoś wskakuje na parapet,mysle sobie a to ktoś ze stodoły
patrzę a tu to nowe ciorne,zawsze na parapecie sa rozsypane chrupli dla Kocich Gości
siedzę cicho ,nie ruszam się ba nawet za bardzo nie oddycham żeby nie wystraszyć Kota
podjadł,oblizał wąsiki a potem 8O
wypiął swoje cudowne ciorne doopsko w stronę szyby,pokazał dorodne jak na młodziaka wajca i sruuuuuu po szybie,łomatkoooo
no cóż ,smakowało to trzeba było zaznaczyć gdzie dobrze karmią :ryk:
okno juz wyszorowane bo pachniało nie za bardzo fiołkowo

Bazio nabroił z rana i darł dzioba radosnie jakby było sie zym cieszyć :roll:
powyciągał z ziemi wszystkie sadzonki pomidorków koktailowych
ale miał zabawę ,a potem wyturlał się ,orzepał z ziemi piórka
patrzył w okno gdy go opierniczałam ,ale tak szczerze to miał mnie w pierzastej doopie
poszedł dostojnym krokiem w swoje zasieki
Łobuziak
pomidorki wsadzone do ziemi ponownie

Ściskam Was mocno Kochani i życzę ciepła ,słonka i troszke odpoczynku
ja się juz uczę odpoczywać,dzisiaj biore się za obserwacje mrówek,to nie jest męczące zajęcie

IWA

Kociama

Post » Czw cze 05, 2014 9:15 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

:ryk:

Sluchaj lekarzy i odpoczywaj, kochana! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw cze 05, 2014 18:15 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

z naciskiem na odpoczywaj :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob cze 07, 2014 18:42 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

Witaj Iwuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: Już to widzę- Ty i odpoczynek. Przecież to nawzajem się wyklucza :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob cze 07, 2014 19:11 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

Proszę mi tu mojej grzecznej Kociamki nie buntować :evil: . Grzecznie odpoczywa i tak trzymać :ok: :ok: :ok: . Co by nie mówić bez tego na prostą nie wyjdzie. Szkoda, że nie podrzuciłam Jej filmów na płytkach, to by sobie obejrzała korzystając z wolnego czasu. :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie cze 08, 2014 13:13 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

Chciałabym w to wierzyć, że naprawdę odpoczywa.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 09, 2014 7:58 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

Ja wierzę, bo muszę ;) Iwuś, nie zawiedź, dbaj o siebie :1luvu:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon cze 09, 2014 18:19 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pt cze 13, 2014 10:45 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

:?: :?: :?: Ciociu Kociamko-gdzie jesteś?
Obrazek

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pt cze 13, 2014 14:28 Re: Wiejskie Kociambry- Tym razem poproszę o kciuki dla sieb

Pewnie pilnie odpoczywa :ok: :ok:

Alienor

[poprzednia][następna]