Dzisiaj również Asia (ACHA) przekazała mi do "donoszenia" dla schroniskowych kotów 10l. żwirku (bardzo się przyda, szczególnie teraz przy kilku szczylkach), ok 6kg suchej karmy Royala, kilka puszek i 2 kartoniki saszetek. To z tych zakupionych dla Basiowych kotów. Było tego bardzo dużo, a koty zostały 3 (z dużym zapasem w domu), więc Asia podzieliła to zamówienie na chłopaków Basi i schroniskowce. Ogromnie dziękuję
"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."
odezwę się jak Zosia będzie już w DS, muszę mieć zapewnione u wszystkich wolne dni; a szczególnie w DS żeby przynajmniej kilka dni miał wszystko pod baczną kontrolę, w każdym razie niedługo,
Domek dla najbardziej potrzebującego schroniskowca . Domek dla szylki Zosi. Oba zanoszące się na domy marzeń To naprawdę nie może to być zbieg okoliczności... Zaciskamy kciuki za szczęśliwe przeprowadzki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bąbelek u Zosi meksykanki robi postępy i pewnie wkrótce z pomocą 5HTP, obróżki, RC Calm oraz wielkiego serca Zośki wreszcie się wyciszy zupełnie Dla szylkretki Zosi tabletki już wysłałam, mam nadzieję, że pomogą jej w aklimatyzacji . ACHA13 obróżkę już kici załatwiła
A teraz maleńki pokaz jedzenia synchronicznego w wykonaniu dwóch Obłoczków, które szukają własnego nieba czyli domu gotowego na przyjęcie i odwzajemnienie oceanu miłości
Oblizuje się słodki Tuptuś
Nieśmiało rozgląda się słodki Atomek , który pomimo choroby apetytu nie stracił
Basiu, Ty jesteś po prostu niesamowita, nie możesz przestać pomagać i czuwasz nawet teraz Tez nie wierze, ze to przypadki Dziewczyny, Wy wszystkie jestescie niesamowite, brak mi slow... A Tuptuś i Atomek, po prostu bajeczny duet
Normalnie nie mogę się napatrzeć na tych dwóch przystojniaków
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
alab108 pisze:Skąd wiecie, który jest który, nie licząc tego, że jeden jest głuchy?
No przecież różnią się i to bardzo
Tuptuś ma troszkę większy brzuszek, bardziej okrągły pyszczek Atomek jest smuklejszy, ma troszkę inną sierść, bardziej pociągły pyszczek.
Obaj jednak bardzo, bardzo kochają człowieka.
Zosiu, Bąbelku
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier