Nim6..EMIR z guzem w uchu-po operacji, jest DOM u fifi2005!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 14, 2013 8:13 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

Czy ma wydarzenie, to nie wiem, ruru trzeba się zapytać.
Ciocia ruru mnie zaczepia
Obrazek
Obrazek

Bolek- walczę bo chcę
Obrazek

A teraz myślę
Obrazek

Profil zębowy
Obrazek

Ja i dłoń cioci ruru
Obrazek
Profil niezębowy
Obrazek
To zdjęcie zrobiła ruru
Obrazek
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Czw mar 14, 2013 11:22 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

Śliczny :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Czw mar 14, 2013 11:47 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

ewan pisze:Ponawiam o raz kolejny pytanie cy Boluś ma wydarzenie na fb? Tak wiele adopcji ma miejsce dzięki wydarzeniom. Może warto spróbować.
Bolusiu :ok: za domek

nie ma Boluś wydarzenia, tylko ogłoszenia,
jeśli ktoś by mógł, chciał utworzyć, to byłabym bardzo wdzięczna,

ja nie umiem wydarzeń robić tylko udostępniać,
i trzeba mieć tez duużo znajomych, żeby to miało sens

Dzięki Madziu, za piękne zdjęcia,
dokumentujące naszą zabawę w GLIŹĆ i DLAPKAĆ
Boluś to kotek do domu wyjątkowego,
takiego świadomego kociej niezależnej natury:

"Nieprawda, że nie lubię domowników. Ja także potrafię kochać jak każde inne żywe stworzenie, ale nie bezkrytycznie. Kocham tylko tego, kto na to zasługuje.
Uczuć swoich nie wyrażam w sposób głośny i teatralny.
Kto nie rozumie cichego mruczenia, ten nie jest godny, by inteligentne, rozumne i obdarzone dobrym smakiem zwierzęta przywiązywały się do niego.
Kto nie potrafi w milczeniu siedzieć długo w jednym miejscu, ten nie jest wart mojego towarzystwa.
Kto zawsze potrzebuje brawurowych pokazów, kto nie zadowala się prostym pięknem naturalnych ruchów, ten nigdy nie może zdobyć sympatii kota.
Kto żąda ciągle czegoś nowego, kto ugania się za zmiennością, za emocją, kto nie lubi spokoju, równowagi, stałości, komu wydaje się, że prawo egzystencji trzeba zawsze udokumentować czynami, kto nie widzi piękna w zadumie, ten nigdy nie będzie miał wiernego kota.
Kto goni za pozornymi radościami życia, do tego kot odwróci się plecami. Człowiek, którego kochają koty, nie może być człowiekiem bezwartościowym."
- 
György Bálint
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw mar 14, 2013 13:45 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

Wydarzenie zrobione, jeżeli masz ruru jakieś uwagi do tekstu to napisz proszę https://www.facebook.com/events/469220899797632/. Udostępniajcie proszę i zapraszajcie swoich znajomych. Trzeba zrobić co w naszej mocy aby wyciągnąć Bolusia ze schronu :ok: Ruru czy mogę dodać Ciebie jako administratora wydarzenia abyś też mogła nanosić zmiany, dodawać zdjęcia itp.?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw mar 14, 2013 13:54 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

ewan pisze:Wydarzenie zrobione, jeżeli masz ruru jakieś uwagi do tekstu to napisz proszę https://www.facebook.com/events/469220899797632/. Udostępniajcie proszę i zapraszajcie swoich znajomych. Trzeba zrobić co w naszej mocy aby wyciągnąć Bolusia ze schronu :ok: Ruru czy mogę dodać Ciebie jako administratora wydarzenia abyś też mogła nanosić zmiany, dodawać zdjęcia itp.?

oczywiście, dodaj , ewan bardzo bardzo dziękuję! :1luvu:
może coś ruszy,
żeby już wiosnę spędził w swoim domu...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw mar 14, 2013 19:38 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

"Nieprawda, że nie lubię domowników. Ja także potrafię kochać jak każde inne żywe stworzenie, ale nie bezkrytycznie. Kocham tylko tego, kto na to zasługuje.
Uczuć swoich nie wyrażam w sposób głośny i teatralny.
Kto nie rozumie cichego mruczenia, ten nie jest godny, by inteligentne, rozumne i obdarzone dobrym smakiem zwierzęta przywiązywały się do niego.
Kto nie potrafi w milczeniu siedzieć długo w jednym miejscu, ten nie jest wart mojego towarzystwa.
Kto zawsze potrzebuje brawurowych pokazów, kto nie zadowala się prostym pięknem naturalnych ruchów, ten nigdy nie może zdobyć sympatii kota.
Kto żąda ciągle czegoś nowego, kto ugania się za zmiennością, za emocją, kto nie lubi spokoju, równowagi, stałości, komu wydaje się, że prawo egzystencji trzeba zawsze udokumentować czynami, kto nie widzi piękna w zadumie, ten nigdy nie będzie miał wiernego kota.
Kto goni za pozornymi radościami życia, do tego kot odwróci się plecami. Człowiek, którego kochają koty, nie może być człowiekiem bezwartościowym."
- 
György Bálint
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Czw mar 14, 2013 19:39 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

Za wcześnie kliknęłam :oops:
Autor ma rację - taka dokładnie jest psychika kota :kotek:
Boluś :ok:

Blekitny.Irys

Post » Czw mar 14, 2013 19:40 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

Blekitny.Irys pisze:
"Nieprawda, że nie lubię domowników.[...]- 
György Bálint

... mry, mry, mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw mar 14, 2013 21:51 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

Z tego tekstu można by stworzyć piękne ogłoszenie.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw mar 14, 2013 22:00 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

Obrazek
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt mar 15, 2013 10:40 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

magicmada pisze:Obrazek

:love: :love: :love:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt mar 15, 2013 12:53 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

bulba pisze:

:love: :love: :love:

Boluś - najpiękniejszy z pięknych :)
Hop po domek :ok:

Blekitny.Irys

Post » Pt mar 15, 2013 13:01 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

:1luvu: :1luvu: :1luvu: piękne ma to zdjęcie
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt mar 15, 2013 13:22 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

Na tym zdjęciu wygląda jakby pozował :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt mar 15, 2013 13:23 Re: Nim6..BOLUŚ niewidzialny kot już ROK:( w schr. Łódź

mamaGiny pisze:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: piękne ma to zdjęcie

Bo Boluś piękny model :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za domek koteńku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

[poprzednia][następna]