Kiedy kujesz nad morzem Siostro?
Metę masz aksamitną i tanią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Gutek ma powiklany koci katar. Dostal 4 zastrzyki. I leki do domu.
AYO pisze:villemo5 pisze:Gutek ma powiklany koci katar. Dostal 4 zastrzyki. I leki do domu.
Coś tu słabo czarują ostatnio
villemo5 pisze:Mulesiu co tam u Was?? Kto tam znów chory, bo rachubę tracę!
isabell36 pisze:mi dzisiaj samochód zabił podwórkowego kociaka [*], sąsiad go zakopał w ogródku, a ja siedzę i ryczę![]()
porąbany ten świat
isabell36 pisze:mi dzisiaj samochód zabił podwórkowego kociaka [*], sąsiad go zakopał w ogródku, a ja siedzę i ryczę![]()
porąbany ten świat
Asia_Siunia pisze:
Mulesiu...też bałabym się o kota, który walczy zacięcie z kołnierzem....więcej z tego mogłoby być szkody niż pożytku! Moja sunia jak miała zszywaną łapę i ścięgno tez okropnie rozlizywała ranę, zębami ściągała bandaże, odrywała plastry i lizała, lizała i wygryzała sobie szwy.... Aż jej wierzchni bandaż żelem do obgryzania paznokci posmarowałam - przeszło![]()
Dziewczyny z racji na razie braku kandydatów może byśmy jakoś wsparły Vill...w końcu 4 kociaki wyprowadzić na prostą, wydać 2 do domków (dowieźć kawał drogi na swój koszt), odrobaczyć (wiadomo, że łącznie z własnym stadem) to duże koszty a tu jeszcze Gutek chory...Ponieważ wcześniej wspomogłyśmy w podobnej sytuacji np. Jasdor może teraz też coś pomożemy? poddaję to waszemu rozpatrzeniu.
A Maupa niech się rozsiądzie wygodnie w kącie i zaciąga tutejszym klimatem - uwaga - uzależnia!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, Gosiagosia, puszatek, Szprocik i 85 gości