Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bagienka pisze:Przepraszam, że się wcinam, ale widzę wątek poznański i chciałabym prosić o pomoc.
Poszukuję osoby z Poznania, która zgodzi się pójść na wizytę PA dla kici z tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=148751&p=9532849#p9532849
itaka pisze:Wizyta musi być w tym tygodniu. Jak pójdzie ok to ja ją będę wiozła prawdopodobnie w piątek
kasia_5000 pisze:Grafik 14 - 20.01.2013
PKP
pn. - Ola
wt. -
śr. - kasia_5000
czw. -
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. -
ndz. -
Składowa
pn. - Kasia P.
wt. -
śr. - kasia_5000
czw. -
pt. - kasia_5000
sob. -
ndz. - Hollis
Szukam chętnej osoby do nakarmienia kotów w weekend.
Niestety na PKP też na razie mamy wakat
MartaK pisze:W poniedziałek z adopcji wrócił FilipPrzed świętami pisałam tutaj, że znalazł super dom, że 15 grudnia się przeprowadza. No i dokładnie po miesiącu z niego wrócił. Nie chcę się rozpisywać o przyczynach, bo to już nic nie zmieni, ale wniosek jest taki, że kiedy w domu pojawia się pierwsze dziecko, to niektóre mamy upatrują zagrożeń dla niego, nie zawsze tam, gdzie one rzeczywiście się kryją. :
MartaK pisze:Nieprecyzyjnie się wyraziłam - kiedy Filip zamieszkał w nowym domu, dziecko już było na świecie. Filip miał wypełnić miejsce po kocie, który odszedł w listopadzie. W domu jest jeszcze jednak kotka. Nowi opiekunowie zaczęli się obawiać, że Filip, któremu zdarzyło się ich zadrapać w jakiejś stresującej sytuacji, może być dla dziecka zagrożeniem. Przykro mi bardzo, bo to naprawdę fajni ludzie i wiem, że zapewniliby mu bardzo dobrą opiekę.
Dziękuję za ofertę pomocy. Pudła można odebrać właściwie o dowolnej porze, nawet późnym wieczorem, także w sobotę jeśli komuś tak by pasowało.
Kocie dupki marzną, a budki się grzeją w szpitalu - no tak nie może być
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 564 gości