Wstalam!! Niech zyje kawa hiphip hurra!! Teraz pomalu dochodze do siebie i sprawdzam autobus bo na szczescie dzis na 12 mam byc w robocie (uff)...
Hikkiko, ja Cie rozumiem. System generalnie szwankuje i jakby nie zwyczajni ludzie to...
Na temat swojego pracodawcy nie wypowiem sie publicznie z roznych wzgledow, ale powiem tylko jedno: w zyciu nie pracowalam w takich warunkach. A naprawde w roznych dziwnych miejscach pracowalam - masakra. Tylko mi zwierzat zal.
Nowe lozko jest super wygodne bo twardsze i nie ma gabki tylko sprezyny. Jak na uzywany sprzet rewelacyjnie zadbane. Poprzednia jego wlascicielka tez ma kota

Fotel ze schowkiem w srodku od razu zostal zaanektowany przez psa i koty, brakuje mi kurcze duzej narzuty.. TZ kupil folie malarska ale cienka ktora przecielam na pol, jedna polowka przykrylam szpejostwo w srodku lozka druga polozylam pod koce. Zeby mi nie szczaly na to. Musze kupic grubsza i przypne pinezkami.
Trzeba sobie jakos radzic w zyciu.
mam pytanie do Was czy Urine Off pollitrowy za 48 zl to dobra cena? Bo mam mozliwosc kupic za taka kwote... I czy ktoras uzywala z Was tych latarek z Urine do wykrywania plam moczu?