Moje czternaście skarbów cz.1 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 14:32 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

A co ze szczepionkami na bialaczkę? Wet już je ma?
Ruszyła aukcja cegiełkowa - mam nadzieję, ze sprzedadzą się wszystkie cegiełki a wtedy będziesz miała pieniążki na szczepionki i moze jeszcze na jakąś sterylkę.
Co wet zaproponował Marleyowi?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 23, 2012 14:34 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Był młody wet szef jest od 15 , kocio dostało zastrzyki wet mówił że powinno być mu po nich troche lepiej , mają mu zrobić prześwietlenie i coś wkładać do pysia zeby zobaczyć skąd taki smród od razu :( ,A na klatce jego napisali kartkę białaczka i dali wykrzyknik :( jakby miał zaraze .....

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon sty 23, 2012 14:36 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

lidka02 pisze:Był młody wet szef jest od 15 , kocio dostało zastrzyki wet mówił że powinno być mu po nich troche lepiej , mają mu zrobić prześwietlenie i coś wkładać do pysia zeby zobaczyć skąd taki smród od razu :( ,A na klatce jego napisali kartkę białaczka i dali wykrzyknik :( jakby miał zaraze .....

to chyba nie chodzi o zarazę? Pewnie chodzi o zachowanie środków ostożności .
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon sty 23, 2012 14:44 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Wiem wiem ale to takie przykre......... :(

lidka02

Post » Pon sty 23, 2012 14:45 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Lidko,a jak się Tosia czuje i Filuś?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon sty 23, 2012 14:45 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Dostałam puszki od czarownic waga 30kg.DZIĘKUJEMY BARDZO :1luvu:

lidka02

Post » Pon sty 23, 2012 14:47 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Tosia dostała ostatni zastrzyk i leży najadła się i obserwuje koty nie raz pokaże swoje ząbki , a Filuś je broi je i broi :) , jutro na kontrol z jego oczkiem i musze go jeszcze raz odrobaczyć bo brzusio duży.....

lidka02

Post » Pon sty 23, 2012 14:49 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

czyli Marley został w lecznicy.... :roll: biedulek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 14:53 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Tak ma jeszcze mocno powiększone węzły chłonne . :(

lidka02

Post » Pon sty 23, 2012 16:08 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

biedaki... :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 16:14 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Filuś i szaraczek jak sobie mieszka u weta , śliczny nie :1luvu:

lidka02

Post » Pon sty 23, 2012 22:01 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

lidka02 pisze:Filuś i szaraczek jak sobie mieszka u weta , śliczny nie :1luvu:

Szaraczek cudny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lidka, a co z panią zainteresowaną Tiną? Sensowna? Odpisałaś jej?
i jeszcze raz , jak byś mogła określić (bo nie wiem czy nie przeoczyłam), które koty są do adopcji a które są Twoimi rezydentami? Najlepiej taki spis - imię , wynik testów, i info: rezydent / tymczas do adopcji.

I najważniejsze pytanie: możesz określić jakiej pomocy aktualnie oczekujesz?

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 22:20 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Karma zawsze karma bo idzie jak woda , bo karmie koty w mieście i w ośrodku pisałam gdzieś :( nie mam sumienia ich zostawić bo zawsze czekaja dziś koło szpitala nie było mojego miziaka po raz drugi to nie podobne do niego mam nadzieje że mu się nic nie stało :( taki kochany .Pisałam do burmistrza o karme na koty bo się zmieniły niby przepisy i o sterylki , dziś mi odpisał że ma czas do 31 marca z programem a pomoc na koty jak starczy funduszy to już wiem ze nie starczy .Jutro mój list o karme i tą odpowiedź od niego przefaksuje do Animalsu zobaczymy tak nie może być dalej :( .A Tina ja bym chciała żeby ona nie była sama w domu żeby miała kogoś do towarzystwa , ona tu się bawi z kotami kradnie mi śniadanie a tam nagle sama bez kotów a pani w pracy , napisałam do Adama ma się zapytać czy pani by nie chciała dwóch kotów .Bo mi się wydaje ze koty powinny być co najmniej dwa ktoś idzie do pracy , wyjeżdża to koty się razem bawią , myja się itd a tak sam siedzi jak kaleka .Zobaczymy co pani odpowie i mam nadzieje ze ona wie że kot drapie skacze , ja mam tapczany poszarpane , firanki napoczęte z tym trzeba się liczyć , zobaczymy...Dzwoniłam do weta miał trzy operacje , jadę do niego jutro z małym i zobacze jak tamten ....

lidka02

Post » Pon sty 23, 2012 22:47 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Jeśli chodzi o kwestie uswiadamiania kim jest kot i co może zrobić w domu to wszystko się dzieje podczas wizyty przedadopcyjnej. Natomiast jeżeli uważasz, że Tina musi być adoptowana w dwupaku bądź jest kotem na dokocenie to szkoda, ze dopiero teraz o tym piszesz, bo takie informacje są wazne i trzeba je pisać w ogłoszeniach. jeśli jest taka możliwość to Adam dopisze, jak nie to ogłoszenia "już wiszą" i trzeba będzie ludziom dopowiadać.
Czy Tina jest jedynym kotem do adopcji? reszta zostaje u Ciebie?
Rozumiem, że jedyną pomoc jakiej oczekujesz od forum to karma i kasa na sterylki kotow dokarmianych? A co z Twoimi domowymi? Już jest wszystko załatwione bądź sytuacja na tyle opanowana, że nie potrzebujesz pomocy i poradzisz sobie sama?
Pytam tylko i wyłącznie, aby wiedzieć "ze źródła" i nie czynić zbędnych działań :wink:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]