Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:Mańka już w swoim domkuszczęśliwa,że nie ma koło niej innych kotów.
andzelika1952 pisze:Mańka już w swoim domkuszczęśliwa,że nie ma koło niej innych kotów.
slapcio pisze:kto jeszcze nie kilka na "Tablicy"? W tej edycji karmimy psiaki ze schronisk w Gdyni i BydgoszczyCodziennie można oddać głos - wypełniona kość = 20 kg karmy dla psiaka
TU KLIKAMY
jeszcze 8 dni!
Filipek/Otylka pisze:Kiepsko wygląda także sprawa doprowadzenia wody do pokoju - szafka pod zlewozmywak jest już zasponsorowana przez P. Beatę z Radomska, ale brak jest stojącej baterii oraz syfonu.
Ale dlaczego kiepsko, brak kasy ?
Jesli tak to prosze nam zamiescic jak ma ta bateria wygladac i my kupimy. Albo prosimy kupic a my wyslemy pieniadze.
andzelika1952 pisze:Przepraszam Was,że nie mogę prześledzić jakie karmy wybrać. Rozmawiałam z Włóczką, ale proszę zadecydujcie sami jaką karmę wybrać . Potrzebujemy suchą dla maluchów. Jeśli uważacie ,że Animonda / z kurczakiem /jest dobra to ja nie mam nic przeciwko.
Bardzo dziękuję Katipe , jej TŻ i mamie za karmę dla kociaków na Mikołaja.![]()
Dziękuję także za pomoc w malowaniu ścian i pomoc w przewiezieniu foteli do KAN![]()
Dziękuję harcerkom i ich opiekunce za pomoc w malowaniu![]()
andzelika1952 pisze:Dotarły już 2 worki suchej karmy od Filipek/Otylka . Bardzo, bardzo dziękujemy![]()
![]()
![]()
Wody nadal nie mamy, bo okazało się ,że właściciele nie powiedzieli nam wcześniej,że rury z dopływem wody zostały usunięte ze ściany. Trzeba teraz kuć ścianę i doprowadzić wodę z piwnicy, a jest to koszt samych materiałów ok. 300,00zł![]()
andzelika1952 pisze:Dotarły już 2 worki suchej karmy od Filipek/Otylka . Bardzo, bardzo dziękujemy![]()
![]()
![]()
Wody nadal nie mamy, bo okazało się ,że właściciele nie powiedzieli nam wcześniej,że rury z dopływem wody zostały usunięte ze ściany. Trzeba teraz kuć ścianę i doprowadzić wodę z piwnicy, a jest to koszt samych materiałów ok. 300,00zł![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości