DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 13:29 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

agdzie Ty Erin w tym słodycz widzisz? Ja bardziej "jak Rolex przyjedzie to zobaczysz... :evil: :evil: :evil: " :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 07, 2011 13:34 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

smarti pisze:
MalgosiaZ pisze:Smarti rozmawia ze Sznyclem :ryk:

nie rozmawia a raczej..negocjuje...

i nie są to łatwe negocjacje.. :mrgreen:

Obrazek

Mietek ma taki naturalny wyraz pysia ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 07, 2011 13:35 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

A dla mnie Sznycel słodki jest i już :P
Chociaż widać, że niezły rozbójnik :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto cze 07, 2011 13:36 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Proszę nie straszyć Rolexa Sznyclem :evil: .
Rolex jeszcze dziecko jest - 7miesięcy . I przytulas niesamowity :1luvu: .
Nie taki Sznycel straszny jak go malują (opisują) :twisted:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto cze 07, 2011 13:43 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

To są "chłopaki z jednej celi"- nie ma opcji żeby się nie dogadali ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto cze 07, 2011 13:47 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

jamkasica pisze:To są "chłopaki z jednej celi"- nie ma opcji żeby się nie dogadali ;)

No właśnie , tyle że Rolex ciągle za kratkami :roll:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Wto cze 07, 2011 13:48 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

jamkasica pisze:To są "chłopaki z jednej celi"- nie ma opcji żeby się nie dogadali ;)

to znaczy że się Rolex ze Sznyclem znają? 8O
poważnie?

bo to by rozwiązywało problem :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto cze 07, 2011 13:58 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

nie, niestety- poza tym, że łączy ich jeden zakład karny to się aż tak nie zgrali. Z resztą Rolex praktycznie od początku miał celę o zaostrzonym rygorze 8) .
Ależ on będzie szczęśliwy na przestrzeni większej niż 40*50cm...
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto cze 07, 2011 14:15 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

jamkasica pisze: nie, niestety- poza tym, że łączy ich jeden zakład karny to się aż tak nie zgrali. Z resztą Rolex praktycznie od początku miał celę o zaostrzonym rygorze 8) .
Ależ on będzie szczęśliwy na przestrzeni większej niż 40*50cm...

no czyli Rolex zajmie pokój Promysia a Promyś z dziewczynkami dwa pokoje ze Sznyclem-innego wyjścia nie ma :roll:

Myślałam że zdołam przeflancować Sznycla do pokoju Promysia ale Sznycel upodobał sobie wysoki parapet i ani myśli się zrzec takiego luksusu :mrgreen: a na przekonywanie go nie mamy czasu :roll:

Mam nadzieję że Rolex nie gluci i w miarę szybko bedę mogła chłopaka dołączyć do stada...z Ciumolem będą tworzyli piękną parkę biżniaków jednojajowo-jednooczkowych :ryk: :kotek: :kotek: :ryk:

..i jeszcze chciałam bardzo serdecznie podziękować za pomoc dla kiciów Małgosi Z. :1luvu: , Alareipan :1luvu: , Szlonemu Kotu :1luvu: , EdytceB_a :1luvu: , Erin :1luvu: , DS-owi Bąbla :1luvu: , mamaGiny :1luvu: , Anna W. :1luvu: ,za pomoc finansową,
orazMarzeni i Gibutkowej za pomoc bazarkową :1luvu: , oraz Erin oraz Mice za dostawę jedzonka :1luvu: :D

Dziękuję też najserdeczniej Taizu i Sebow za pomoc finansową dla Szczytniaków :1luvu:

Toli i Iwona 66 chyba juz dziękowałam za wspaniałe prezenty dla kiciów ale dla pewności umieszczę Je tu , w podziękowaniu "zbiorczym"..
:D

Teraz odkąd rozliczenia prowadzi Marzenia i są na 1-szej stronie to ja z dużym opóżnieniem dowiaduję się od kogo sa wpłaty..stąd ta "obsuwa w podziękowaniach" :oops:
Ostatnio edytowano Wto cze 07, 2011 14:30 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto cze 07, 2011 14:24 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

:ok:
To teraz czekamy tylko na decyzję dr Wojciechowskiej,czy małego dzisiaj wypuści :wink: .
W niedzielę gluta nie było , drugie oczko ładne,czyste 8) .
W lecznicy i tak dostał klatkę dużo większą niż w schronie,także pomalutku jest przygotowywany do większej przestrzeni :D .
Smarti :1luvu:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Wto cze 07, 2011 14:31 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Czy mogę prosić o głos na Skarbonkę w krakvecie?
viewtopic.php?f=1&t=128472

Gibutkowa i jej podopieczni też mogą liczyć na pomoc :)
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto cze 07, 2011 14:32 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

MalgosiaZ pisze::ok:
To teraz czekamy tylko na decyzję dr Wojciechowskiej,czy małego dzisiaj wypuści :wink: .
W niedzielę gluta nie było , drugie oczko ładne,czyste 8) .
W lecznicy i tak dostał klatkę dużo większą niż w schronie,także pomalutku jest przygotowywany do większej przestrzeni :D .
Smarti :1luvu:

ok,oczekujemy więc Rolexa z wielką niecierpliwością... :D

....i jeszcze ...dziś mijają 2 smutne miesiące odkąd nie ma z nami naszej ukochanej Czaruni ['] ...

...........................................................
Obrazek

smarti

Post » Wto cze 07, 2011 14:39 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

:cry:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Wto cze 07, 2011 14:56 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Mruczeńka1981 pisze:Czy mogę prosić o głos na Skarbonkę w krakvecie?
viewtopic.php?f=1&t=128472

Gibutkowa i jej podopieczni też mogą liczyć na pomoc :)

Czyli te kociaste co to Gibutkowa wyżebrała na nie dotacje z KS :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto cze 07, 2011 15:04 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]