Katia80 pisze:Ehh, a ja wciąż bez konta na fb
Ja też do dzisiaj byłem bez konta na fb. I obiecywałem sobie, że nigdy

Ale dalej tak się nie da

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katia80 pisze:Ehh, a ja wciąż bez konta na fb
itaka pisze:Aż dziw, że tylko dwie kandydatury. Zawsze było po kilka.
No nic.
To ja mam pytanie do obu kandydatów. Czy ewentualna wygrana karma z Krakvetu pójdzie na koty, koty i psy, czy psy ? I kto będzie zamawiał ową wygraną karmę ? Wolontariusze czy schronisko ?
I czy macie strony internetowe ze zwierzakami do adopcji ?
EDIT: Kociarni z Opola znalazłam.
gregorsat pisze:Katia80 pisze:Ehh, a ja wciąż bez konta na fb
Ja też do dzisiaj byłem bez konta na fb. I obiecywałem sobie, że nigdy, przenigdy
, bo po co
Ale dalej tak się nie dabez fb ani rusz.
Mo-ty-lek pisze:nie trzeba się pokazywać. wystarczy pisać a nikt nie każe ujawniać prawdziwych informacji
kussad pisze:Powinno być prawdziwe imię i nazwisko - pozostałych informacji wcale nie musisz podawać, a zdjecie? - sama mam w profilu zdjęcie kotka, którego straciłam całkiem niedawno.... nigdy nie byłam fotogeniczna więc swoje zdjęcie pokazuje bardzo niechętnie
Zdziwiłabyś się jak często nie wiedzą o niczym właśnie dziewczyny z miau albo dogo przynajmniej moje - Przez FB najszybciej zauważamy, że jest potrzebna nasza wzajemna pomoc - zauważamy do czego dołączyły koleżanki i też bierzemy w tym udział a szczegóły możemy uzgodnić gdy zobaczymy się na czacie szybciej niż spotkałybyśmy się osobiście!!!Katia80 pisze:Jedyny argument, to pomoc - udostępnianie, rozsyłanie. Tylko komu, dziewczynom z miau? Po co, one wiedzą.
NITKA/KARINKA pisze:Strona Azylu w Białej Podlaskiej wygląda tak:
http://www.bialapodlaska-schronisko.pl/ ... -darowizne
Blog adopcyjny został usunięty![]()
http://schroniskoazyl.blogspot.com/
Dzisiejszy wpis Pauliny z Dogomanii
http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... st19773099
Schronisko dla zwierząt w Białej Podlaskiej powstało w 2000 roku. Początkowo było to puste, ogrodzone pole z budami które było przygotowane na przyjęcie od 80 do max 200 psów,obecnie w schronisku znajduje się 350 psów i kilkadziesiąt kotów. Zwierzaki są przywożone przez Straż Miejską, podrzucane pod schronisko, przerzucane przez ogrodzenia, a nawet przywiązywane do drzew. Od niedawna wszystkie psiaki zeszły z łańcuchów - mają boksy z wybiegami. Schronisko jest ciągle w modernizacji, są robione nowe kojce, dlatego potrzeby finansowe są ogromne. W związku z nadchodzącą zimą trzeba zrobić ogrzewanie w kojcu szczeniaczkowym i masę innych rzeczy. Schronisko oprócz pieniążków potrzebuje:
kasze, ryż, suche i mokre karmy w każdej ilości, na zimę koce, kołdry, również leki, opatrunki itp. Wszystkim zdecydowanym udzielić pomocy- z góry dziękujemy...
w/w artykuły można zostawić w sklepie obuwniczym Stonoga na ul. Chomiczewskiego w Radzyniu Podlaskim bądź też w samym schronisku.
Dane do wpłaty:
Radzyńskie Stowarzyszenie Na Rzecz Zwierząt "Podaj Łapę"
Bank Gospodarki Żywnościowej S.A.
13203000451110000002398390
z dopiskiem "Schronisko Azyl"
kussad pisze:Konto Pauliny zostało odblokowaneBanerek zamówiony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 49 gości