Moderator: Estraven

dune pisze:spalony komputer...to brak netu...rozpacz....
vega013 pisze:dune pisze:spalony komputer...to brak netu...rozpacz....
Kociamka rozpacza po odejściu Ebisia i nie ma nawet netowego wsparcia.![]()
![]()
Danusia pisze:vega013 pisze:dune pisze:spalony komputer...to brak netu...rozpacz....
Kociamka rozpacza po odejściu Ebisia i nie ma nawet netowego wsparcia.![]()
![]()
telefonicznie ,chociaż możemy
vega013 pisze:Ojej... Jaka szkoda, że mieszkamy tak daleko...![]()
![]()
Ale nie za daleko. Rozmawiałam z Iwonką i Iwonka obiecała, że podczas wakacji przyjedzie do nasKiedy Iwonka będzie u nas, zrobimy imprezkę i zaprosimy każdego, kto będzie chciał nas odwiedzić.
Obiecujemy też, że przyjedziemy z Iwonką, jeżeli będziemy zaproszeni.
Lemoniada pisze:vega013 pisze:Ojej... Jaka szkoda, że mieszkamy tak daleko...![]()
![]()
Ale nie za daleko. Rozmawiałam z Iwonką i Iwonka obiecała, że podczas wakacji przyjedzie do nasKiedy Iwonka będzie u nas, zrobimy imprezkę i zaprosimy każdego, kto będzie chciał nas odwiedzić.
Ale gdzie, w Wawie?
Avian pisze:Dziewczyny, dowiedzcie sie, co sie spaliło w Kociamkowym komputerze, może coś wykombinuję. Całą skrzynkę trudno mi będzie wysłać, ale moze choć jakieś podzespoły? Będzie umiał ktoś na miejscu sprawdzić i pomóc?

vega013 pisze:Ojej... Jaka szkoda, że mieszkamy tak daleko...![]()
![]()
maggia pisze:Avian pisze:Dziewczyny, dowiedzcie sie, co sie spaliło w Kociamkowym komputerze, może coś wykombinuję. Całą skrzynkę trudno mi będzie wysłać, ale moze choć jakieś podzespoły? Będzie umiał ktoś na miejscu sprawdzić i pomóc?
Nie wiem co się stało dokładnie, ale mówiła, że kiepsko z tym kompem.
Ktoś ma w piątek przejechać i zobaczyć...
Iwonka wątpi czy komp ożyje.
Czy ktoś może mi podać na pw aktualny numer konta do Iwonki?![]()
Bo mam jakiś, ale nie wiem czy dobry.![]()

MaryLux pisze:vega013 pisze:Ojej... Jaka szkoda, że mieszkamy tak daleko...![]()
![]()
Dlaczego mieszkasz tak daleko od nas?
vega013 pisze:Lemoniada pisze:vega013 pisze:Ojej... Jaka szkoda, że mieszkamy tak daleko...![]()
![]()
Ale gdzie, w Wawie?
A w Wawie, w WawieIwonka obiecała, że przyjedzie do nas na kilka dni

Blond Tornado pisze:maggia pisze:Avian pisze:Dziewczyny, dowiedzcie sie, co sie spaliło w Kociamkowym komputerze, może coś wykombinuję. Całą skrzynkę trudno mi będzie wysłać, ale moze choć jakieś podzespoły? Będzie umiał ktoś na miejscu sprawdzić i pomóc?
Nie wiem co się stało dokładnie, ale mówiła, że kiepsko z tym kompem.
Ktoś ma w piątek przejechać i zobaczyć...
Iwonka wątpi czy komp ożyje.
Czy ktoś może mi podać na pw aktualny numer konta do Iwonki?![]()
Bo mam jakiś, ale nie wiem czy dobry.![]()
pisze pw

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sebans i 36 gości