Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 21:07 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Z tego co widziałam, to zbyt wiele rozrywek Promyczek nie miał w Białymstoku , biedulek przeganiany był przez osiedlowe kocury...wiele walk stoczył :(
Masz racje, Erin leprze ... panienki za ścianą i to zdecydowanie.
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Wto gru 14, 2010 21:09 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

długo go widziałaś?

widziałaś jak się tłukł z innymi kotami?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 14, 2010 21:14 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Zazwyczaj unikał bójek,ale różnie bywało :cry:
ObrazekObrazek

Sonia93

Post » Wto gru 14, 2010 21:16 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

a jak długo go widywałaś?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto gru 14, 2010 21:35 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Mniej więcej od lipca , przychodził do mnie pod balkon ...zobaczył ,że tam jedzonko dają.. no i zagościł jakiś czas, po ok. dwóch miesiącach wyprowadził się pod inny blok , to już rzadziej go widywałam.
ObrazekObrazek

Sonia93

Post » Wto gru 14, 2010 22:48 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

czyli min. pol roku się tułał :(

teraz gada z całych sił-do nas, do dziewczyn i domaga się michy.
Pasztety rybne już go nudzą-wybredniaczek jeden...

i pomyśleć że prof-znany autorytet już dawno radził go "dośpić"-a tu kot jest moze i chory,może i śmiertelnie ale ewidentnie jest bardzo szczęśliwy i bardzo chce żyć.

dobrej nocy wszystkim :)

i nic nie wolno popuszczać pod żadnym pozorem!!!!!

smarti

Post » Wto gru 14, 2010 22:59 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Aż dziwne, że po tak długiej tułaczce, jest tak ludziolubny :1luvu:
Smarti, nie mogę odpalić komputera, na którym mam przepis na tą galaretkę dla kotów, o której Ci mówiłam. Nie pamiętam gdzie znalazłam przepis, ale jeszcze poszukam. O numerze konta tez pamiętam.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto gru 14, 2010 23:08 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

ok. czekam spokojnie :)

smarti

Post » Wto gru 14, 2010 23:18 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

No przecież wiem :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 14, 2010 23:26 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

jasdor pisze:

No przecież wiem :mrgreen:

... i jeszcze pamietaj! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 14, 2010 23:35 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Obrazek

Dobranoc Promysiu! :love: :love:
Dobranoc smarti :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 14, 2010 23:59 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Dobranoc kochany Promyczku :1luvu: Spokojnych snów :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 15, 2010 8:37 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Cześć Kochani! :)
Zima u nas na całego, mroźno i bardzo śnieżnie.
A jak u Was sytuacja?

Jak nasz Czarny Książę się miewa?
Panienki nadal go rajcują? :wink:
Ile on musiał przeżyć, to głowa mała :(

Sonia93 pisze:Mniej więcej od lipca , przychodził do mnie pod balkon ...zobaczył ,że tam jedzonko dają.. no i zagościł jakiś czas, po ok. dwóch miesiącach wyprowadził się pod inny blok , to już rzadziej go widywałam.

Tak, a pod koniec października przyszedł pod mój blok.
Kochana nasza gadułka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 15, 2010 10:19 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Dzień dobry Promyczku :) Za nowy dzionek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 15, 2010 12:48 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Marzenia,ale fajna czarna futrzata plątanina..i jakie fuuuterko błyszczące :D

Promyś,jak zwykle w dobry dzień.
awantura o żarcie,cwierkanie,i proba dostania się do panienek :mrgreen:

jakby tak okazało się ze nie ma bialaczki to mogłabym go połączyć z kimś kto nie lubi suchago...na razie nie mam kandydata ale nast.testy i tak dopiero za dwa mies więc pewnie się trafi...tak aby nie był samotny..

smarti

[poprzednia][następna]