Annaa dobrze wybrałyśmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afra666 pisze:Napisałam, żeby z tą wstążką napisali
Cieszę się strasznie, że Pinki tak szybko się przyzwyczaja, bo bardzo się stresowałam, że może jej to zająć dużo dłużej.
Borubar dzisiaj spokojniejszy, ale może przez to, że cały dzień ktoś był w domu. Jutro niestety (teoretycznie) do 17 na uczelni.
I chciałam się trochę pochwalić, zaliczyłam egzamin z geologii, czekam jeszcze na wynik z egz ze statystyki ale powinno być ok (pewnie w usosie mi źle wpisał i nie wiem czy zal czy nie) i jeszcze astronomie muszę zaliczyć i mam I semestr zaliczony
Ciepła pisze:
Afra gratuluje bardzo zdanego semestru![]()
i dobrego domku dla Pinki![]()
Afra666 pisze:A co do balkonu to wydaje mi się, że raczej nie powinno być problemu..?
Afra666 pisze:Wiecie może po jakim czasie powinien wypaść szew (?) rozpuszczalny?
Bo jak Pinki miała sterylkę, to p. Ania zmienniczka powiedziała, że założyła jej rozpuszczalne szwy i że same wypadną i że nie musimy na żadną kontrolę jechać ani nic. Jeden wypadł u mnie i myślałam, że ten drugi też zaraz po nim wypadnie, a p. Mariusz napisał, że jeszcze nie wypał i czy ma jechać do weta, żeby to wyciągnąć.
Pinki miała sterylkę miesiąc temu, więc to chyba trochę długo trwa?
Napisałam, żeby pojechał z małą i się zapytał co i jak z tym szwem.
gosiaa pisze:Maja, tylko napisz żeby pojechali do Ani, tam będzie to miała zrobione bezpłatnie, bo po sterylce tak jest. Tylko muszą dokładnie powiedzieć co i jak, że kot z DT, że sterylka była tutaj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości