DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 13, 2011 8:31 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Wszystkie trzy są przyjażnie nastawione do innych kotów :ok: ;uważam,że powinny mieć w domkach towarzystwo;na pewno na dzień dzisiejszy wiem,że "okrąglinka" Zuzia może być świetna na "dokocenie" :kotek: ;

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro kwi 13, 2011 19:17 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

U mnie awaria komputera - prawdopodobnie padł twardy dysk... od wczoraj jestem bez kompa a to moje narzędzie pracy.... Jutro przyjeżdża serwis....

Kociaste są przepiękne. Ja to w ogóle uważam, że kotowate to zwierze o najwiekszej elegancji i gracji...
Asiu - nic się nie dowiedziałam o innym okuliście.
Jak tam Neruś?
Pozdrawiam
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro kwi 13, 2011 19:19 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

meksykanka pisze:U mnie awaria komputera - prawdopodobnie padł twardy dysk... od wczoraj jestem bez kompa a to moje narzędzie pracy.... Jutro przyjeżdża serwis....

Kociaste są przepiękne. Ja to w ogóle uważam, że kotowate to zwierze o najwiekszej elegancji i gracji...
Asiu - nic się nie dowiedziałam o innym okuliście.
Jak tam Neruś?
Pozdrawiam

Witaj w klubie 8) ja sobie zawirusował kompa :? i odzyskuję wszystko na nowo :( wszystko przepadło :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro kwi 13, 2011 20:34 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Myślałam,że dziewczyny nie jedzą suchego pokarmu bo go nie znają;dziś zaczęłam je po kolei "zakrapiać" Advocate bo drapią uszki i trzepią nimi więc musiałam trochę posiedzieć razem i zobaczyłam,że Mamuśka i Madzia próbują jeść,nie gryzą tylko łykają,wypada im z pyszczka;zastanowiło mnie to więc wzięłam panny "za pysk" i włosy mi stanęły dęba 8O one nie jedzą bo po prostu nie mogą- taki mają kamień na zębach :( ;kurde czemu nie przyszło mi to do głowy jak miały sterylki :evil: ;i co teraz? znowu trzeba jechać do Białegostoku,znowu narkoza... :?

J.D.

Post » Śro kwi 13, 2011 20:46 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Kurcze, Biedaku tyle problemów na raz. :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 13, 2011 21:01 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Wieści od Nero:
Hej,
u nas wszystko ok.
Nero miał być szczepiony, ale mąż z rozpędu podał mu Fiprex na kark. Stwierdziłam, ze nie ma co pakować w niego na raz tyle chemii, tzn. preparat+szczepionka, więc szczepiony nie był. Fotki zrobię, tylko na razie będą to takie w pozycji leżącej, bo Nero za bardzo jeszcze pozować do zdjęć nie chce.
Nie słyszałam o tym weterynarzu, mogę poszukać opinii, ale nie wiem, czy jest sens, bo dr Garncarz sprawdzony, a na dodatek niedrogi-jeśli chodzi o wizytę, bo potem ew. koszty operacji to masakra. Mam nadzieję, że Nero nie będzie takich potrzebował. Z wizytą ruszę zaraz po szczepieniu. Teraz się nie popisaliśmy, ale chociaż Nero ma ochronę od kleszczy;)
Z pozytywnych rzeczy to tyle, że Nero zdrowy. Ładnie zjada i suche i gotowane. Nie ma żadnych sensacji żołądkowych. Chowa tylko biedny to jedzenie. Przykrywa poducha na której śpi, mam nadzieję, ża jak zobaczy, że miska codziennie sie napełnia, to przestanie chować na zapas. Do nas coraz bardziej jest ufny, ale widać, że to jeszcze nie jest normalne zachowanie, bo on w ogóle nie jest nauczony zwyczajnego życia.
Z mniej pozytywnych-Nero bardzo boi się psów. Do tej pory chowa się przed nimi, panikuje, kiedy którys się do niego zbliża. Mam nadzieje, że jak poczuje się pewniej i zobaczy, że nic mu nie grozi z ich strony, to wyluzuje.
Mam nadzieje, że w końcu przestanie padać i będę mogła zrobić porządne zdjęcia do bannerków, czy tez ogłoszeń.
Postaram sie jutro przesłać fotki, nawet jak nie będą jakieś wspaniałe, żebyś się o małego nie matrwiła.
Pozdrawiamy.

J.D.

Post » Śro kwi 13, 2011 21:13 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Trzymam kciuki za mojego kochaniutkiego Nero.
Musi być dobrze ale czuwamy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 14, 2011 7:02 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Biedny,głodny pies. Jak am pełną miskę to nie wierzy.Zawsze płaczę nad takimi zwierzętami co swoje w życiu przeszły i nawet nie marzyły,nie wiedziały co to pełny brzuszek.
Dobrze,ze ma co chować :wink:
Asiu jak kocie pozostałe?A Sisi?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw kwi 14, 2011 11:51 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Właśnie idę robić zdjęcia ....

J.D.

Post » Pt kwi 15, 2011 17:58 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Mam zdjęcia Nerusia z DT;wstawię pózniej;jutro,16 kwietnia pieseczek ma szczepienie od wścieklizny a 19kwietnia o godz.20,30 konsultacja u dr Garncarza;Poproszę o :ok: :ok: :ok: za pomyślne wieści w sprawie oczek chłopca :1luvu:

J.D.

Post » Pt kwi 15, 2011 18:13 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

19 kwietnia czyli we wtorek jak dobrze liczę, ja oczywiście trzymam kciuki.
To może odwiedzimy go już po tych konsultacjach?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 15, 2011 19:20 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Dobra myśl,Zosiu;napisz mi kiedy masz czas a ja skonsultuję z Magdą

J.D.

Post » Nie kwi 17, 2011 11:58 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Oto Nero w DT:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

J.D.

Post » Nie kwi 17, 2011 12:50 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

:1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 17, 2011 17:42 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

minutka200

Od: Pt mar 25, 2011 19:59

[poprzednia][następna]