Tweety pisze:kastapra pisze:kastapra pisze:Przespałam zamawianie żwirku, czy można kupić jeden worek?
Ponawiam pytanie
a może być betonit?
czyli to drewno??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:kastapra pisze:kastapra pisze:Przespałam zamawianie żwirku, czy można kupić jeden worek?
Ponawiam pytanie
a może być betonit?
kastapra pisze:Tweety pisze:
a może być betonit?
czyli to drewno??
Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:
a może być betonit?
czyli to drewno??
nie drewno, żwirek, taki typowy
Tweety pisze:
Przy okazji usłyszałam rzecz z gatunku małowyoobrażalnych. Kot trzymany na rękach miał podawane leki, które były strasznie niedobre. Wyrwał się opiekunce z rąk i tak upadł na podłogę, że skręcił kark na miejscu
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:
Przy okazji usłyszałam rzecz z gatunku małowyoobrażalnych. Kot trzymany na rękach miał podawane leki, które były strasznie niedobre. Wyrwał się opiekunce z rąk i tak upadł na podłogę, że skręcił kark na miejscu
matko, jakby mi tak kot zginął chyba bym sobie do końca życia nie wybaczyła...
co za niefart,niewiarygodne, niewyobrażalne, niezrozumiałe...
niedorzeczne...
normalnie człokiem patrzy jak kot skacze i umiera![]()
szkoda
solangelica pisze:Kosma, puszki czekaja do odbioru, zapraszam do siebie - 10 sztuk stoi i czeka
Aga moje zamowienie skurczylo sie w realu do 10 sztuk, takze zgodnie z umowa pieniadze przeleje pod koniec miesiaca na AFN. Kasa od p. Dominiki za zwir i puszki dzis wyjdzie przelewem na konto.
Doszedl przelew od czarownic?
Widzialam Sabine wczoraj - dziewczyna sie ma swietnie, demoluje z Rezydentem kuchnie, uwielbia polowac na muchy (az zaluzje powyginali), przestala robic kupe do wanny za to zazyczyla sobie kuwety pod lawa w kuchni... Bo ona NIE BEDZIE sikac tam gdzie kuweta stala od wiekow, a wiec w szafie na przedpokoju sprytnie schowana. Ma dziewczyna charakterma tez szczescie bo opiekunka sama wpadla na to zeby kuwete przestawic bo Sabine kocha i chce zeby sie dobrze czula
![]()
![]()
Guz na glowie to taka mala wypuklosc, wymacalismy ja oboje z Sebkiem, ale nie jest to miekkie, raczej twarde, na kosci czaszki z tylu. Nie rusza sie, nie przemieszcza, nie boli, nie wklesnie przy ucisnieciu ani nie puchnie. Kotka sie czuje dobrze, byc moze po prostu taka jej uroda, wiec opiekunka bacznie obserwuje sytuacje i jestesmy w stalym kontakcie.
to chyba tyle informacji.
BarbAnn pisze:Mała od Etiopii musi jeść suche i nie ma że boli
u mnie dorwała się do sensitiva RC i to jadła
jadła też rozmoczone to dla kociaków
Oczywiście najpierw postała pod miską i marudziła że nie ma puszkowego
a później się chwyciła i zjadła.
nr konta i kwotę za żwirki i muchomorki poproszę na pw
Etiopia pisze:
Wiesz kot to nie pies nie możesz przegłodzić......
Ona rośnie i nadrabia braki w rozwoju....
Jak mi stoi nad miską suchego lub suchego namoczonego i wyje to ja nie mam sumienia jej nie dać mięsa....
Sensitiva RC ( Lutra, Noemik dziękuję za próbki) zgadza się podgryza ale nie jest to tyle co kociak jeść przez cały dzień powinien....
BarbAnn pisze:Etiopia pisze:
Wiesz kot to nie pies nie możesz przegłodzić......
Ona rośnie i nadrabia braki w rozwoju....
Jak mi stoi nad miską suchego lub suchego namoczonego i wyje to ja nie mam sumienia jej nie dać mięsa....
Sensitiva RC ( Lutra, Noemik dziękuję za próbki) zgadza się podgryza ale nie jest to tyle co kociak jeść przez cały dzień powinien....
Nie głodziłam jej
Piszczała więc stawiałam przy misce
popiszczała i zjadła
a RC sensitiva jadła bez żadnych akcji, po prostu zobaczyła co Srebek zjadł i poszła za jego przykładem
Zresztą sama widzisz bo ją tymczasujesz, jakie rewolucje ma po puszkowym
Moze spróbowac innych karm?
U mnie jak była, to najbardziej na miske rzucała się po zabawie
kastapra pisze:Moje koty w tym upale w ogole nie chcą jesc. Wurzucam mase jedzenia. Kolik i Fufik chudzi strasznie
Przypominam o Fufiku, dlaczego nikt go nie chce. Czy moznaby dac go na strone, Aga??
Tweety pisze:kastapra pisze:Moje koty w tym upale w ogole nie chcą jesc. Wurzucam mase jedzenia. Kolik i Fufik chudzi strasznie
Przypominam o Fufiku, dlaczego nikt go nie chce. Czy moznaby dac go na strone, Aga??
jak zacznie działać poprawnie to tak. Na razie są jeszcze pewne problemy po przeniesieniu na nasz serwer
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości