K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 21, 2010 20:30 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Tweety pisze:
kastapra pisze:
kastapra pisze:Przespałam zamawianie żwirku, czy można kupić jeden worek? :oops:

Ponawiam pytanie :)

a może być betonit?

czyli to drewno??

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Śro lip 21, 2010 20:39 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

kastapra pisze:
Tweety pisze:
a może być betonit?

czyli to drewno??

nie drewno, żwirek, taki typowy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lip 21, 2010 21:07 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Tweety pisze:
kastapra pisze:
Tweety pisze:
a może być betonit?

czyli to drewno??

nie drewno, żwirek, taki typowy

eh to nie :(

kastapra

Post » Śro lip 21, 2010 21:55 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Tweety pisze:
Przy okazji usłyszałam rzecz z gatunku małowyoobrażalnych. Kot trzymany na rękach miał podawane leki, które były strasznie niedobre. Wyrwał się opiekunce z rąk i tak upadł na podłogę, że skręcił kark na miejscu 8O

matko, jakby mi tak kot zginął chyba bym sobie do końca życia nie wybaczyła...
co za niefart, 8O niewiarygodne, niewyobrażalne, niezrozumiałe... 8O niedorzeczne...

normalnie człokiem patrzy jak kot skacze i umiera :o
szkoda
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro lip 21, 2010 22:25 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Króliczek Robi pozdrawia.
Jest cudowny! I gada!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro lip 21, 2010 22:26 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Etiopia, przelew poszedł.
Tosza, Ty będziesz jutro na Kocimskiej. Mogłabyś wziąć 2-3 worki Eukanuby ze sobą i tam zostawić?
Płytki wszystkie są dowiezione, więc możesz się wyżywać koncepcyjnie jak to na ścianie ułożyć.

Tweety

Post » Śro lip 21, 2010 23:43 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
Przy okazji usłyszałam rzecz z gatunku małowyoobrażalnych. Kot trzymany na rękach miał podawane leki, które były strasznie niedobre. Wyrwał się opiekunce z rąk i tak upadł na podłogę, że skręcił kark na miejscu 8O

matko, jakby mi tak kot zginął chyba bym sobie do końca życia nie wybaczyła...
co za niefart, 8O niewiarygodne, niewyobrażalne, niezrozumiałe... 8O niedorzeczne...

normalnie człokiem patrzy jak kot skacze i umiera :o
szkoda

moze to wypadek był?

majku33krakow

Od: Czw sie 14, 2008 17:47

Post » Czw lip 22, 2010 3:31 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Kosma, puszki czekaja do odbioru, zapraszam do siebie - 10 sztuk stoi i czeka :)
Aga moje zamowienie skurczylo sie w realu do 10 sztuk, takze zgodnie z umowa pieniadze przeleje pod koniec miesiaca na AFN. Kasa od p. Dominiki za zwir i puszki dzis wyjdzie przelewem na konto.
Doszedl przelew od czarownic?

Widzialam Sabine wczoraj - dziewczyna sie ma swietnie, demoluje z Rezydentem kuchnie, uwielbia polowac na muchy (az zaluzje powyginali), przestala robic kupe do wanny za to zazyczyla sobie kuwety pod lawa w kuchni... Bo ona NIE BEDZIE sikac tam gdzie kuweta stala od wiekow, a wiec w szafie na przedpokoju sprytnie schowana. Ma dziewczyna charakter :) ma tez szczescie bo opiekunka sama wpadla na to zeby kuwete przestawic bo Sabine kocha i chce zeby sie dobrze czula :) :ok:
Guz na glowie to taka mala wypuklosc, wymacalismy ja oboje z Sebkiem, ale nie jest to miekkie, raczej twarde, na kosci czaszki z tylu. Nie rusza sie, nie przemieszcza, nie boli, nie wklesnie przy ucisnieciu ani nie puchnie. Kotka sie czuje dobrze, byc moze po prostu taka jej uroda, wiec opiekunka bacznie obserwuje sytuacje i jestesmy w stalym kontakcie.
to chyba tyle informacji.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lip 22, 2010 7:09 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

solangelica pisze:Kosma, puszki czekaja do odbioru, zapraszam do siebie - 10 sztuk stoi i czeka :)
Aga moje zamowienie skurczylo sie w realu do 10 sztuk, takze zgodnie z umowa pieniadze przeleje pod koniec miesiaca na AFN. Kasa od p. Dominiki za zwir i puszki dzis wyjdzie przelewem na konto.
Doszedl przelew od czarownic?

Widzialam Sabine wczoraj - dziewczyna sie ma swietnie, demoluje z Rezydentem kuchnie, uwielbia polowac na muchy (az zaluzje powyginali), przestala robic kupe do wanny za to zazyczyla sobie kuwety pod lawa w kuchni... Bo ona NIE BEDZIE sikac tam gdzie kuweta stala od wiekow, a wiec w szafie na przedpokoju sprytnie schowana. Ma dziewczyna charakter :) ma tez szczescie bo opiekunka sama wpadla na to zeby kuwete przestawic bo Sabine kocha i chce zeby sie dobrze czula :) :ok:
Guz na glowie to taka mala wypuklosc, wymacalismy ja oboje z Sebkiem, ale nie jest to miekkie, raczej twarde, na kosci czaszki z tylu. Nie rusza sie, nie przemieszcza, nie boli, nie wklesnie przy ucisnieciu ani nie puchnie. Kotka sie czuje dobrze, byc moze po prostu taka jej uroda, wiec opiekunka bacznie obserwuje sytuacje i jestesmy w stalym kontakcie.
to chyba tyle informacji.

a kto ma być nadawcą? bo nie mogę dopasować na razie takiego

Tweety

Post » Czw lip 22, 2010 8:21 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

BarbAnn pisze:Mała od Etiopii musi jeść suche i nie ma że boli
u mnie dorwała się do sensitiva RC i to jadła
jadła też rozmoczone to dla kociaków
Oczywiście najpierw postała pod miską i marudziła że nie ma puszkowego
a później się chwyciła i zjadła.

nr konta i kwotę za żwirki i muchomorki poproszę na pw

Wiesz kot to nie pies nie możesz przegłodzić......
Ona rośnie i nadrabia braki w rozwoju....
Jak mi stoi nad miską suchego lub suchego namoczonego i wyje to ja nie mam sumienia jej nie dać mięsa....

Sensitiva RC ( Lutra, Noemik dziękuję za próbki) zgadza się podgryza ale nie jest to tyle co kociak jeść przez cały dzień powinien....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lip 22, 2010 8:39 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Etiopia pisze:
Jak mi stoi nad miską suchego lub suchego namoczonego i wyje to ja nie mam sumienia jej nie dać mięsa....

Sensitiva RC ( Lutra, Noemik dziękuję za próbki) zgadza się podgryza ale nie jest to tyle co kociak jeść przez cały dzień powinien....

Nie głodziłam jej
Piszczała więc stawiałam przy misce
popiszczała i zjadła
a RC sensitiva jadła bez żadnych akcji, po prostu zobaczyła co Srebek zjadł i poszła za jego przykładem
Zresztą sama widzisz bo ją tymczasujesz, jakie rewolucje ma po puszkowym
Moze spróbowac innych karm?
U mnie jak była, to najbardziej na miske rzucała się po zabawie

update: a gdyby wymieszać mokre z rozmoczonym suchym?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw lip 22, 2010 9:16 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

BarbAnn pisze:
Etiopia pisze:

Nie głodziłam jej
Piszczała więc stawiałam przy misce
popiszczała i zjadła
a RC sensitiva jadła bez żadnych akcji, po prostu zobaczyła co Srebek zjadł i poszła za jego przykładem
Zresztą sama widzisz bo ją tymczasujesz, jakie rewolucje ma po puszkowym
Moze spróbowac innych karm?
U mnie jak była, to najbardziej na miske rzucała się po zabawie

Wiem że jej nie głodziłaś. Nawet mi to przez myśl nie przeszło...

Jak mi pies strajkował bo mu nie smakuje to zabierałam i nie dostawał nic. Aż do momentu aż apetyt wrócił..
W jej wypadku boje się tak zrobić.

Suche :Animonda ble royal kitten i baby cat ble Applaws tez ble.

Namoczyłam jej w rosole z kurczaka może zechce zjeść.
Studzę mięsko a ona ma pełną miseczkę i wyje.......

Puszki jej odstawiam całkowicie.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lip 22, 2010 10:29 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Moje koty w tym upale w ogole nie chcą jesc. Wurzucam mase jedzenia. Kolik i Fufik chudzi strasznie :(

Przypominam o Fufiku, dlaczego nikt go nie chce. Czy moznaby dac go na strone, Aga??

kastapra

Post » Czw lip 22, 2010 11:48 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

kastapra pisze:Moje koty w tym upale w ogole nie chcą jesc. Wurzucam mase jedzenia. Kolik i Fufik chudzi strasznie :(

Przypominam o Fufiku, dlaczego nikt go nie chce. Czy moznaby dac go na strone, Aga??

jak zacznie działać poprawnie to tak. Na razie są jeszcze pewne problemy po przeniesieniu na nasz serwer

Tweety

Post » Czw lip 22, 2010 17:30 Re: K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Tweety pisze:
kastapra pisze:Moje koty w tym upale w ogole nie chcą jesc. Wurzucam mase jedzenia. Kolik i Fufik chudzi strasznie :(

jak zacznie działać poprawnie to tak. Na razie są jeszcze pewne problemy po przeniesieniu na nasz serwer

Mam problemy z sąsiadami, to kolejny kot którego im zwinęłam, ale nie miałam wyjścia-nie kastrują i puszczają wolno. Oni wiedzą że ja go wzięłam, uważają mnie za wariatkę i spuścili mi powietrze z koła. Dziś dowiedziałam się, że jestem sektą, która kradnie koty... 8O
On musi szybko znaleźć dom,jest tak słodki, że aż ciężko uwierzyć że nikt go nie chce. Barbann dziękuję za ogłaszanie na miau. Pytanie do pozostałych dziewczyn, czy Fufik jest ogłaszany? Dziękuję

kastapra

[poprzednia][następna]