Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Jola, możesz sprawdzić ten link, bo mi wywala błąd, że adres nieprawidłowy
ciotka59 pisze:Dobrze, że pojawił się ten artykuł, że temat został ponownie wspomniany. Może dzięki temu odnajdą się jeszcze właściciele niektórych psiaków.
jolabuk5 pisze:Ja też myślę, że to dobrze - trzeba przyznać, że szybko zareagowali na maila Może pieski znajdą nowych włascicieli, oby nie "rozmnażaczy" z pseudohodowli! Może uda się tak zrobić, żeby pieski szły do nowych domów od razu po sterylizacji?
kiche_wilczyca pisze:Satyrkowo też nic nikomu nie udzielało
magdaradek pisze:ja osobiście też nie udzielałam.
jolabuk5 pisze:Przepraszam, to wina mojego maila do Dziennika Łódzkiego- pisałam w wątku, ze taki mail wyślę. Dałam namiary na wątek forumowy, podkreślając, jak wiele wolontariusze robią dla kotów i zacytowałam 2 wypowiedzi na temat psów na kociarni - watek jest odólnodostępny, więc myślałam, że nic w tym złego. Autorce w tej sytuacji już sie pewnie "nie opłacało" kontaktowac z wolontariuszami, zacytowała to, co było na wątku. Trochę w tym manipulacji i ulatwiania sobie życia przez autorkę, ale chyba w sumie nic złego się nie stało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf i 19 gości