Moderator: Estraven
gosiaa pisze:Jola, możesz sprawdzić ten link, bo mi wywala błąd, że adres nieprawidłowy

ciotka59 pisze:Dobrze, że pojawił się ten artykuł, że temat został ponownie wspomniany. Może dzięki temu odnajdą się jeszcze właściciele niektórych psiaków.
jolabuk5 pisze:Ja też myślę, że to dobrze - trzeba przyznać, że szybko zareagowali na maila Może pieski znajdą nowych włascicieli, oby nie "rozmnażaczy" z pseudohodowli! Może uda się tak zrobić, żeby pieski szły do nowych domów od razu po sterylizacji?
do pseudo już nie pójdą, bo chyba już dwa tygodnie temu zarządzono pełną sterylizację wszystkich piesków
kiche_wilczyca pisze:Satyrkowo też nic nikomu nie udzielało
magdaradek pisze:ja osobiście też nie udzielałam.
jolabuk5 pisze:Przepraszam, to wina mojego maila do Dziennika Łódzkiego- pisałam w wątku, ze taki mail wyślę. Dałam namiary na wątek forumowy, podkreślając, jak wiele wolontariusze robią dla kotów i zacytowałam 2 wypowiedzi na temat psów na kociarni - watek jest odólnodostępny, więc myślałam, że nic w tym złego. Autorce w tej sytuacji już sie pewnie "nie opłacało" kontaktowac z wolontariuszami, zacytowała to, co było na wątku. Trochę w tym manipulacji i ulatwiania sobie życia przez autorkę, ale chyba w sumie nic złego się nie stało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości