MaryLux pisze:Czemu się z czarów śmiejesz?
to ja sie tak głośno śmieje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Dzisiaj co wieczór zaklinania będę kończyć tym wspaniałym mrau
Agness78 pisze:UWAGA! 3 letnia koteczka PIPI z Wrocławia traci dom - alergia dzieckaPilnie szukany , nowy dom dla koteńki
![]()
![]()
Prosimy o wszelką pomoc w szukaniu nowego domku dla kotki lub chociaż podrzucanie wątku![]()
wątek: viewtopic.php?f=13&t=113490
Thorkatt pisze:Hm, córka mi na obóz pojechała, a ona to prawdziwa czarownica.
Taka przydługa historia na potwierdzenie.
Przechodziliśmy koło sklepu pod przejsciem podziemnym blisko domu. Był listopad, a Kasia (6lat)zaczęła namawiać na kupno lodów. Ja nie byłam chętna na takie pomysły. Wtedy moja córka rzuciła czary - Chciałabym, żeby ta cała lodówka z lodami znalazła sie w naszym domu. Wieczorem sąsiad prosi, czy nie możemy przechować TEJ zamrazarki z lodami, bo będą wymieniać instalację elektryczną pod przejściem, lody by sie zmarnowały, a do siebie na 3 piętro nie dadzą rady wnieść.
No i przez tydzień mieliśmy lody.
Mruczeńka1981 pisze:Witam się nadal w dwupaku. Chyba za mało czarów
pucio79 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Witam się nadal w dwupaku. Chyba za mało czarów
Jak się Mruczeńka któregoś ranka z nami nie przywita to będzie znaczyło, ze już na porodówce
Thorkatt pisze::ryk:
Mruczeńko, córa dopiero za 10 dni wraca.
Ja w rodzeniu nie pomagam, tylko wcześniej. Legenda głosi,że która ze mna śpi w pokoju na wyjazdach szkolnych- konferencje wyjazdowe/zielone szkoły, ta w krótkim czasie będzie spodziewać się dzieciątka( dotyczy tylko mężatek).
"Działam" od 2000 roku i od tego czasu mam nie chwaląc się 14 przypadków, w tym 2 niewiarygodne - bo adopcje
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, Blue, DrgająceŁapyPrzezSen, kasiek1510, nfd, Paula05, puszatek i 110 gości