Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:kolejna noc przezyta i troche lepiej dzis, zobaczymy co dzień pokaże
Kasia od Behemotha pisze:Poznałam dziś wolnożyjce z porannej. Mieszkają pod schodami jednej z klatek schodowych, mają tam wymoszczoną jaskinię i jedzenie, mieszkańcy dokarmiają (było suche i jakies mięsko surowe). dostały ode mnie saszetki, jak tedy przechodze to coś rzucę. Naliczyłam 4. Buro białe, duże, czarne duże, szare młode uciekające od kociego siedliszcza i buro-brązowo-białe co ciągle pod tymi schodami siedzi. Nikt ich nie tępi, syfu nie ma wokół kićków. Ciekawe czy sterylizowane... Okolica taka, że mieszkańcy mogli by sie sklepać na sterylkę... 20 metrów dalej jest schronisko na skarbowców.Trzeba dokładnie obadać temat.
Pako pisze:dopiero teraz zobaczyłam, że głosujemy - a właściwie już po - ja oczywiście zgadzam się z Większością i z góry przepraszam, jeżeli znowu się zagapię(w pracy nie bardzo jest kiedy, a w domu nie mam komputera z wyboru
)
Nie wiem, czy już potwierdzałyśmy wpływ pieniążków z KS na konto, gdzie zbieramy środki na pomoc kotkom p. Hanki - otrzymałyśmy 200 zł w dwóch transzach (150 i 50) - bardzo, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu p. Hanki i przede wszystkim kotków.
Pieniążki zostały zagospodarowane następująco:
100 zł - na spłatę rachunku u veta w Kątach Wrocł.
100 zł - na karmę dla kotków
Jeszcze raz wielkie dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 26 gości