Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 25, 2010 9:25 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Magija pisze:i jedynkowicze - wydaje mi się, że to koteczka, przestraszona ale nie dzika, ja ją głaskałam, nie zapisałam numerka, wystraszona, choć wczoraj był taki kocioł i tak dużo ludzi na boksach, że być może z tego powodu
Obrazek

Następna :twisted: Ciociu Magijo!!!!!! To LOLEK brat Ludwiczka :twisted:
naprawdę dał się poglaskać???????????/ jejku to może da się go oswoić jednak??????
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie kwi 25, 2010 9:41 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

tak, dawał się głaskać, ale przez chwileczkę, potem spruwał - ale też było duże zamieszanie bo były praktykantki i czyściły kotom uszy, przed 10 jak był spokój na kociarni to można było go pogłaskać i nawet bardzo nie protestował
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie kwi 25, 2010 9:54 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Ja chłopaka jak się trochę uspokoiło wygłaskałem porządnie, potem zaczął zwiewać, ale jest do spokojnego oddziczenia, myślę, żę w jego przypadku wcale długo to nie zjamie.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie kwi 25, 2010 15:52 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Dzisiaj tylko jedna adopcja
ale fajna, bardzo dobry dom będzie Blue miała
można zdjąć z ogłoszeń :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie kwi 25, 2010 16:00 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Blue :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie kwi 25, 2010 16:33 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

:D :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie kwi 25, 2010 16:40 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Blue przed wybyciem siedziała w budce z jednym z pingwinków po zmarłym, bardzo się do siebie tulili, troszkę szkoda, że będzie jedynaczką bo ona bardzo koty lubi i jest lubiana, może z czasem pani weźmie kogoś do towarzystwa, w każdym razie namawiałam
Obrazek
Nowy śłiczny pingwinek ze szpitalika, nr.7, ma ok. 6 miesięcy fajny, przytulasty
Obrazek
Nowy pięęękny tygrynio i będą z niego koty tylko trzeba więcej przytulać, Anetka napisze więcej, bo się w nim zakochała :wink:
Obrazek

no i tak leniwie dziś było dość,
Edgarek spał
Obrazek
Irinka brzuszek wywalała
Obrazek
a Zajączek się miział i ogonek demonstrowała
Obrazek
a później byłyśmy u Persefony
która niestety jeść nie chce, bidulka taka malutka
na siłe trzeba karmić:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie kwi 25, 2010 16:56 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

pingwin nr 7 to Bonifacy, jest zapytanie o niego - ale trzeba sprawdzić, czy lubi psy (małe).

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie kwi 25, 2010 17:08 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Sis pisze:pingwin nr 7 to Bonifacy, jest zapytanie o niego - ale trzeba sprawdzić, czy lubi psy (małe).

dzisiaj Bobik wchodziła do niego i podjadała mu z miski
i nic sobie nie robił z tego
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie kwi 25, 2010 17:36 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Sis pisze:pingwin nr 7 to Bonifacy, jest zapytanie o niego - ale trzeba sprawdzić, czy lubi psy (małe).

Kwestia czy pies z kotami obeznany.
Psów nie boi sie Opuncja.

ruru pisze:Irinka brzuszek wywalała
Obrazek

"Moja" kochana bezzębna lalunieczka :1luvu:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie kwi 25, 2010 17:46 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Dziś faktycznie było leniwie...
Blue ma bardzo fajną Dużą i dobrze będzie miała dziewczynka :D
Bonifacy trochę wystraszony... Choć u Tatiany na rączkach odnalazł się bardzo dobrze :)
Obrazek
Kocurek z szafy - nr 132 - określony przez Satyra jako "pingwin-miziak" :twisted: nie jest ani taki pingwin ani taki miziak. Chłopak jest śliczny, ale wypłoszony na maxa i potrafi kiełki pokazać... Fakt, że ze strachu, ale jednak... Nic nie chciał jeść. Siedział skulony w klatce. Ładniusi jest - to, co wygląda na czarne - czarne wcale nie jest, tylko takie buro-dymne troszkę.. Trudno to określić.. I kocio ma niesamowite, dłuuuuuuugaśne wąsiska
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I wreszcie bida odkryta w jednej z budek
Obrazek
Gil na maxa. Przeniosłam go do klatki na kociarni, wyczyściłam oczka i nosek, dałyśmy kotusiowi jedzonko i oto, co się ukazało naszym oczom
Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie kwi 25, 2010 18:29 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Cejri nr 108, teraz w klatce jest
Obrazek

bardzo mi szkoda Dixi(168), ona tak jakoś posmutniała
tak bardzo chce do człowieka, ale nikt nie chce starszej kotki
i na dodatek kulawej,nie wiem może wątek trzeba..
ogladałam jej łapkę to tak jakby ma jeden paluszek taki uszkodzony- zmiażdzony
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie kwi 25, 2010 19:15 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Dixi dziś dostała 3 kłujki, bo faktycznie jakaś smętna... Pani Asia przeniosła ją do 1-nki, bo tej ciasnej klatki Dixi miała już szczerze dość...
Szkoda mi jej bardzo... I zaczynam się o nią bać...
Może faktycznie wątek...
Ja już ją pokazuję każdej rozsądnie wyglądającej osobie która przychodzi po kota...
I nic... Kilka osób się zastanawiało, ale jednak wybrali koty młodsze... I w pełni sprawne...
A Dixi jest taka kochana... Biedna kotunia...
Tak sie zastanawiam, czy to ona nie jest w tej chwili najbardziej potrzebującym kotem...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie kwi 25, 2010 19:34 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Duszek dla mnie to jest pingwin, dymny ale pingwin :D i się miział, może nie bardzo ale jakiś szczególny dzik to nie jest.

Dixi faktycznie jest potrzebująca, ale nie wiem czy przeniesienie jej do boksu to dobry pomysł.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie kwi 25, 2010 20:53 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X-DT dla persiczki!!!

Zapraszam do wątku Pućki ze schronu:
viewtopic.php?f=13&t=110523

Intensywnie propagujemy małą i szukamy jej DS bez kotów, za to może być z psim towarzystwem. 19 kwietnia minął rok, jak mieszka w schronie.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

[poprzednia][następna]