Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 10, 2009 22:17 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Dziś do domku pojechał grafitowy kocurek, który był u mnie na tymczasie zabrany z Kociej Chatki. Kocio będzie mieszkał w Chorzowie i za towarzystwo będzie miał pieska - opieka weterynaryjna gratis bo jego duża jest weterynarzem :D tak że u mnie jeszcze został jeden tygrysio, który szuka domku :)
W Kociej Chatce byli jedni państwo szukają koteczki dorosłej - obejrzeli wszystkie nasze koteczki wpadłą im w oko Kropcia szylkrecia, podobała się trikolorka, no ale mają przemyśleć i przedyskutować i jutro dzwonić :)
Na kociarnię przybyła siostra Japoneczki, miała wrócić po sterylce na swoje włości, ale warto małej szukać domku. Patrycja zostawiła 100zł wrzuciłąm do skarbonki, zostawiła na potzreby Kociej Chatki kontenerek, kuwetkę i miseczki dla kociaków.
Przywiozłam część puszek, które dostałyśmy od Ani, resztę przywiozę w przyszłym tygodniu.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw gru 10, 2009 23:26 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Zapraszam na bazarek na słodko prosto z Egiptu :D
viewtopic.php?f=20&t=104774&p=5312571#p5312571

terenia1

Post » Pt gru 11, 2009 0:05 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Przed Świętami Chatkowi podopieczni dostaną prezent:)
Narazie mamy napewno na 10 kg, może uda się więcej. Ode mnie też coś będzie.
Chrupki po następnym weekendzie będą:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt gru 11, 2009 0:45 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Lidka pisze:Przed Świętami Chatkowi podopieczni dostaną prezent:)

A czy Ja tyż mogę prosić o kartonik?
Mój Aniołek jest w trudnej sytuacji :? To jednyne co mogę zrobić dla mej "dziewczynki" wspaniałej :)
MIKUŚ

Post » Pt gru 11, 2009 7:54 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Lidka pisze:Przed Świętami Chatkowi podopieczni dostaną prezent:)

Dziękujemy Lidziu :1luvu:

Od Bubora i naszej wetki dostałyśmy bony do reala.Mikusia rodzice kupuli dla naszych kociastych smakołyki czyli udka z kurczaka.Wczoraj przywlokłam je do domu i poporcjowałam.Jest 6 paczek po 3 "kopytka" i luzem zostały dwa udka.Czyli kociaki mają 7 dni kurczakowe.Dziś już gotuje pierwszą porcję .Ale będzie dziś bal na kociarni :D !!!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt gru 11, 2009 8:20 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Oj super prezenty :ryk:
Wszystkim baaaaaardzo dziękujemy :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
i KUCHARZOM też :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 11, 2009 8:31 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

No to faktycznie fajne prezenciki dla naszych kociaków :D
Basiu a jak tam Twoje tymczasiki słyszałam, że czarna dziewuszka już dołączyła do Gustawa :D
Ja wszystko mozliwe, że dziś wcześniej skończę pracę więc dziś postaram się podjechać do schroniska. Jeśli wyadoptuję mojego pręgusia mogę zabrać jakąś kicię z Kociej Chatki do domu, może tą srebrną albo trikolorkę bo one jeszcze chore :D

terenia1

Post » Pt gru 11, 2009 8:41

UUuuu Teresa nareszcie jest bazarek :mrgreen:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt gru 11, 2009 9:01 Re:

Kleo pisze:UUuuu Teresa nareszcie jest bazarek :mrgreen:

To kupować, kupować :lol: ciag dalszy jeszcze będzie, ale już bez słodkości :D

terenia1

Post » Pt gru 11, 2009 9:06 Re: Re:

terenia1 pisze:

Będzie ciąg dalszy :?: uuuuuuu nieźle ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt gru 11, 2009 9:28 Re: Re:

terenia1 pisze:

No to go wystaw.!!!!!!!!!

Muszę mieć prezenty 8)
MIKUŚ

Post » Pt gru 11, 2009 10:22 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

też z niecierpliwością czekam na bazarki egiptowe :P
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt gru 11, 2009 17:25 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Wystawiłam bazarek i proszę o podnoszenie, ponieważ mam problemy z netem. W ubiegły weekend nie weszłam ani razu na net :?

viewtopic.php?f=20&t=104800
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt gru 11, 2009 20:32 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Dziś odniosłam sukces, net jeszcze działa i wystawiłam drugi bazarek, proszę więc o podnoszenie również tego . Dziękuję :D

viewtopic.php?f=20&t=104812
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt gru 11, 2009 20:41 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Byłam dziś po pracy w schronisku sosnowieckim zobaczyć jaka jest sytuacja - jak zwykle nic optymistycznego 15 dorosłych kociaków :( a jeden biedak już za Tęczwym Mostem leżał sobie w koszyczku jakby usnął :cry: początkowo nawet go nie zobaczyłam potem wzięłam koszyczek, a On leżał zwinięty w kłębek z otwartymi oczkami jeszcze był nawet ciepły :cry: porażający widok :cry: a wśród kociaczków ta bieda :cry: piękna tygrysia z rudawymi odcieniami, ale to obraz nędzy i rozpaczy - wzięłam na ręce same kości powleczone skórką :cry: nie wiem co mamy zrobić nie mamy gdzie kici zabrać, Kocia Chatka zapchana my także a Ona biedna tam umiera :( błagamy o pomoc dla niej chyba dla niej dokładnie nie sprawdziłam - wyszłam ze schronu ze łzami w oczach i szukam dla malutkiej ratunku ona jeszcze taka młodziutka :cry:
siedziała sama taka zrezygnowana i zrozpaczona w kuwecie potem weszła do koszyczka i położyła się dosłownie na czarnym kotku przytuliła się do niego jakby pragnęła ciepła i bliskości... normalnie rozpacz kompletna :cry: Nie wiem na co liczę może na jakiś cud :cry:
Ta sytuacja po prostu rozkleiłą mnie całkowicie :cry:
ObrazekObrazek
To malutka :cry:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Mała to obraz nędzy, rozpaczy i nie wiem czego jeszcze :cry: brak mi słów na to wszystko :cry:
ObrazekObrazek
Błagamy o pomoc dla kici :cry: :cry: :cry:
Błagamy o pomoc dla kici :cry: :cry: :cry:
Dziewczyny dla małej założyłam osobny wątek proszę podrzucajcie sprawa życia i śmierci bo ta mała może nie przeżyć :cry:
Ostatnio edytowano Sob gru 12, 2009 0:36 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

[poprzednia][następna]