Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 15:00 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Ja jeszcze 2 znalazlam fajne :)
PSOTKA
Obrazek

I jeszcze raz TAJGA jak sobie spala :1luvu:
Obrazek

miłka pisze::ryk: zdjęcie kociej kanapy super, czy tak wyglądała Caragh ta kolejka do Ciebie i miziania?

Hehe, oprocz Tygrysa, ktory sie tam rowniez wyleguje :lol:

Petka-P1 pisze:A ja się pytam o Bonę.... czy ktoś widział tą śliczną koteczkę?

Petko, mozesz mi wierzyc, ze gdybym tylko widziala, zaraz bym o tym napisala ;) niestety Boneczki nie bylo mi dane zobaczyc :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 24, 2009 15:29 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh pisze:I jeszcze raz TAJGA jak sobie spala :1luvu:
Obrazek

To Tajga potrafi spać? :ryk: ona ma całe tony, całe mnóstwo energii :ryk: i nie ma czasu na takie rzeczy jak spanie.

Petka-P1 pisze:A ja się pytam o Bonę.... czy ktoś widział tą śliczną koteczkę?

Bony dawno nie widziałyśmy. Bona chyba pozostanie już dzika.

Tenorku...

Zdjęcia ,,ślepaczków" cudne. Aż trudno uwierzyć, że te niegdyś chucherka, są takie duże. My wciąż pamiętamy jak walczyły o życie...
Ostatnio edytowano Wto lis 24, 2009 17:37 przez Korciaczki, łącznie edytowano 1 raz
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto lis 24, 2009 17:35 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

hm... wszędzie widzę koty...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lis 24, 2009 17:36 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Aaaaa no widzicie :D Potrafi spac, potrafi :lol: Nawet czesto ja widuje, jak sobie smacznie spi :) Zdecydowanie jest jednym z moich ulubionych kociakow :1luvu: Taka ciapa kochana :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lis 24, 2009 20:38 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

tez uwielbiam te kocia "wariatke" Tajge :D Jest nieco szalona jak ja :D I sliczna :)

Ozzy... Oj tak,wielkie, madre oczy :) Widac w nich smutek i cierpienie wywolane choroba, ale tez radosc z kazdej przezytej chwili, z kadego dnia! :)
Majcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Moje kochanie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zgadzam sie w 100%, ze ona rozumie, co sie do niej mowi :) Wiele razy sie o tym przekonalam :) To niesamowicie madra i bardzo kontaktowa koteczka :) Strasznie, ale to strasznie ja kocham! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tekila i Psotka to przeurocze kotunie :) Nie sposob sie oprzec ich urokowi :)

co do NK fotki i opisy sa poprostu skopiowane z miau :) A to wiadomo, czyja robota ;)

Sis, a ty taka skromna nie badz, bo i ty masz na swoim profilu album mrusiow :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 24, 2009 20:46 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Przed chwilką dzwoniła Patrycja Teqilla że w czwartek lub piątek Takila sie przeprowadza :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 24, 2009 20:48 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

zartujesz! 8O Super wiesci! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Kociara82

Post » Wto lis 24, 2009 21:04 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką dzwoniła Patrycja Teqilla że w czwartek lub piątek Takila sie przeprowadza :1luvu:

:spin2: :spin2: :spin2: Super, super, super :dance: :dance: :dance:
Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lis 24, 2009 21:19 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Oj tak! Podróż może być dla niej trochę stresująca - będzie jechała z kotem i psem... Cała banda wyjeżdża na dwa/trzy dni na wieś, ale w taką pogodę to nic przyjemnego - w lato nasz kotek Łizio to dopiero miał uciechę z wakacji. Kitka też tam jeździła, na kilka godzin zamieniała się w dziką koteczkę, która leżała pod drzewem albo na trawie w ogrodzie, ale jak tylko jej się zachciało siku to sruu do kuwety.

Oczywiście Teqilla będzie zabrana w drodze powrotnej, a czy na wakacje pojedzie to się jeszcze przekonamy

:kotek:

Patrycja Teqilla

Od: Czw lis 19, 2009 22:18

Post » Wto lis 24, 2009 23:18 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Kotecczka jak z obrazka :) :1luvu: Niech tylko bedzie zadowolona z domku, bo w to, ze domek bedzie z niej zadowolony-nie watpie :)

Kociara82

Post » Śro lis 25, 2009 0:39 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Tenorek po kolejnej kroplówce , niestety jest bardzo , bardzo słaby :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 25, 2009 8:16 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

O, sa dwa rudzielce! Tylko dorosle... Musze sie dokopac do informacji o nich, a jesli mozna to tak w skrocie poprosze o Mikim i Ozzim :)

kasiaigandalf

Od: Pon lis 23, 2009 21:02

Post » Śro lis 25, 2009 8:20 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Ok, juz sie dokopalam na naszej-klasie, ze te rudasy to koty Justyny :)
Moj Pawel chcialby czarnucha..a ja najchetniej dwa, ale po zejsciu na ziemie wiem, ze troche by to nam za bardzo obciazylo studencki budzet.. :( Wiec na razie pies + jeden kot.

kasiaigandalf

Od: Pon lis 23, 2009 21:02

Post » Śro lis 25, 2009 11:49 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Aaaaa no wlasnie piekny Ozzy i miziak Miki to nie koty do adopcji, ale nie dziwie sie, jedni z tych moich ulubionych futerek :1luvu:
Za to czarnych troche jest wiecej :D :D :D I to nawet do adopcji ;)
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]