Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tak Wiora wiem ze wyprawki są okrutnie drogie. No cóż zobaczymy.Wiesz nie każdy lubi wyroby w skorze. Moja Sąsiadka była zachwycona i chciała kupić ode mnie od reki komplet. Jeśli sie nie sprzeda pojde do Niej w przeprosiny chyba.I cóż zrobimy inny Bazarek. Moze masz racje moze to nie dobra pora. Niewiem.wiora pisze:no ja bym nie mogla tak powiedziec
beztalencie to raczej jestem ja
kota z 4 kresek nie potrafie narysowac
a co dopiero w takiej skorze rzezbic![]()
ogolnie bazarki jakos kiepsko ida
to pewnie przez sezon urlopowy i nowy rok szkolny
siostra mi opowiadala ile wydala na ewipunek szkolny dla mojego chrzesniaka ktory wlasnie zaczal 3 klasae podstawowkito jest normalnie skandal
Piekne Dzięki Ja-Ba za Dobre słowo.Ja juz się wczoraj troche zdołowałam i nawet pisać do Agi chciałam żeby zamknąć ten Bazarek jak taka kicha.Ale cóż zobaczymy.Moze faktycznie problem tkwi teraz w finansach.Zmartwiło mnie to bo mam fajne rzeczy z których moge co nie co ładnego zrobić. A tak to zapał mnie całkiem opusci, bo ja samokrytyczna bardzo jestem.Ja-Ba pisze:Pamietam i zagladam tyle że mi się też akurat kasiora całkiem ukichała...![]()
Izo, naprawdę ładne rzeczy zrobiłaś, miejmy nadzieje że trafi na bazarek ktoś kto to doceni
iza71koty pisze:Podnosimy kociaczki. Prosimy o Pamięć i zaglądanie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 210 gości