Chciałam tylko napisać, że to czego się obawialiśmy stało się

Moderator: Estraven
luelka pisze:A może: Koty dla inteligentnych?
Barbara Horz pisze:
Kwaśniewski i Kwaśniewska maja wirtualną opiekunkęnick: LUI
marcela35 pisze:Blade może zostać na tymczasie u Pani Dankigdyby nie wiek i choroba to mogłaby zostać na stałe ale najważniejsze że teraz jest bezpieczna a Pani Danka ma duże doświadczenie z kotami i ma ją obserwować - kiedy weszłam to Blade spała snem kamiennym - odprężona i spokojna - u mnie tak nie spała
a w nocy spała w nogach w łóżku
mało pije i mało siusia, podobno lata jak opętana chwilami albo siedzi zapatrzona w jeden punkt i nie reaguje nawet jak sie rusza jej przed oczami to takie pierwsze spostrzeżenia no i kicha
nawet nie wiecie jak mi kamień spadł z serca że Blade jest bezpieczna
marcela35 pisze:ciąg dalszy - koleją noc Blade spędziła.... śpiąc na brzuch u pana domu - mało tego podobno nawet jak zmieniali pozycję spania to kicia się dopasowywała - przywitała mnie radośnie pokazując kuwetę i miski po czym wskoczyła na fotel po głaski - nie ukrywam że nadal w szoku jestem - byle tak dalej - niestety kicha i w oczku pokazała się malutka wydzielina - to nie ten kot - mam wrażenie że się uśmiechał
Almacita pisze:Wczoraj spędziłam noc z Eulalką..
To co ona wyprawiała jest trudne opisania..
Jeździła mi po głowie - tak w kółko całą sobą, wkładała nos do ucha, oka, zaczepiała łapą, robiła masaż szyi z lekka nutką akupunktury, do tego masaż twarzy, kichanie synchroniczne prosto w mój nos, kiedy tylko zasłoniłam twarz kołdrą żeby jednak trochę pospać to od razu mnie odsłaniała i zaczynała swoje od nowa..
Były momenty,że zasypiała wtulona w którąś część mnie,ale każde moje poruszenie inicjowało kolejny dziki taniec wokół mojej głowy i twarzy.. :mrgreen:
Taaak ta noc była fascynująca.. dobrze,że mogłam iść na póżniejszą godzinę do pracy![]()
W mieszkaniu jak wcześniej mówiłam zaczął się remont.
Przyjemność wątpliwej natury i atrakcje pod postacią młota do zrywania kafli..
Ale Eulalia znosi to jak na razie dzielnie.
Kiedy jest hałas to po prostu siedzi za kanapą, jak hałas się kończy to wychodzi jakby nigdy nic i sprawdza miski
Domek Potrzebny.
Pieszczocha na wydaniu
EwKo pisze:SpeCKotki nadal czekają na swoją szansę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 368 gości