Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kukuszka12 pisze:Może ktoś z Torunia obfoci stado?
Może....
Ja d.... bo jeszcze nie mam sprzętu, a jak trudno jest pomagać tak poprostu bez niczego, a z potrzeby serca ... to wie tylko ten, kto sam to przeżył, lub potrafi zrozumieć tych potrzebujących ...
Iweta pisze:kukuszka12 pisze:Może ktoś z Torunia obfoci stado?
Może....
Ja d.... bo jeszcze nie mam sprzętu, a jak trudno jest pomagać tak poprostu bez niczego, a z potrzeby serca ... to wie tylko ten, kto sam to przeżył, lub potrafi zrozumieć tych potrzebujących ...
Czytam ten Twój wątek i nie mogę wyjść ze zdumienia, ze ciągle prosisz o zrobienie kilku zdjęćTylu ludzi z Torunia zajmuje się kotami, wiekszość ma aparaty, przecież mógłby ktoś pomóc i zrobić tych kilka zdjęc do ogłoszeń. To prawda, że łatwiej znaleźć dom dla kota, gdy są jego zdjęcia
![]()
Trzymam kciuki Kukuszka ,za lepsze jutro, za domki dla kotów i za to, żebyś mogła wreszcie miec własny aparat
kotek72 pisze:Iweta pisze:kukuszka12 pisze:Może ktoś z Torunia obfoci stado?
Może....
Tym kotom bardzo trudno zrobić jakiekolwiek fotki.Z daleka nie wyjdą wyraźnie a z bliska się nie da bo koty zwiewają gdy zrobi się krok w ich stronę.Są strasznie dzikieNie wszyscy zdecydują się na zabranie dzikiego kota aby próbować zrobić z niego miziaka.Koty które przebywają w naszym zaprzyjaźnionym DT są tam ponad miesiąc i do tej pory są dzikie.Może nie aż tak jak było na początku,ale jednak...Nie wiem czy znajdą się chętne domki na takie kicie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 93 gości