Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorobella pisze:Ruach to kciuki za brata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Syn znajomych nie jadł i nie chciał pić, a pogotowie bez zgody pacjenta bierze dopiero jak jest stan zagrożenia życia. Udało się umieścić go w szpitalu. Dziś jest lepiej.... trzeba mieć nadzieję....
Kciuki za Persa.....![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:Witajcie cioteczki. Jestem z Miau ale "dachowców". Dzisiaj przywieziono do mnie odebranego ze schronu w Bytomiu rudego persa bez imienia i żadnej informacji. Jedyne co wiem że kastrowany i był szczepiony w schronie. Skóra i kości i powycinane futro. Zaraz poszłam do veta, bo informacja ze schrony była taka" od soboty kot nic nie je. Vetka powiedziała że wazy 3,2 kg ma około 5-6 lat, troche zniszczony, ale nie ma tragedii. podejrzewa nerki bo kocur kłapie szczęką przy jakiejkolwiek próbie podania jedzenie. Oczy brudne, uszy okropne. Ale to małe piwo. W sobotę jedzie do Warszawy na DT i vetki. Ale do soboty musi coś zjeść. Próba wmuszenia pokarmu pokazała jego charakterek. Podstawa mojego kciuka i wszystkie kły w środku. Pazury tylnej łapy ( dobrze że jednej) na drugiej receOd vetki dostał renal mokry i suchy, ale nawet na niego nie spojrzy, dostał też zastrzyki przeciwzapalne i antybiotyk. Tylko co ja mu mam dac zjeść? Pomózcie mi
mirka_t pisze:Czy ktoś próbował podać kotu najmniejszą dawkę relenium w iniekcji? Ostatnio niejedzące z powodu choroby koty utrzymałam podając im Aptus Reconvalescent Cat. Pastę trzeba podać kotu na siłę, ale chyba jest bardzo smakowita, bo koty nią nie pluły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 24 gości