Och

Piekielnie eleganckie są te klatki

Edyszka pisze: jestem z siebie dumna, nawet banerek zmieniłam bez problemu![]()
Brawo

Praktyka czyni mistrza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dziewczyny przekonałyście mnie do wyjazdu, bilety zabukowane kasa przelana No to zaczynam dzielić swój zwierzyniec Narazie wychodzi po 5 na każda i po jednym psie
Dodam tylko, że oprócz moich jest jeszcze do rozdysponowania 17 kotów Basi![]()
- czyli potrzebne byłoby dziecko nie teraz, a za półtora tygodnia, tak?moja córka mnie olała i przejeżdża na ten weekend , bo w następny jedzie na plener
Basia, a sąsiad - ten od dżemu - nie para się również produkcją jakichś naleweczek?Barbara Horz pisze:Już wiem, że nic nie będę miała z tego wyjazdu, bo zeżrą mnie nerwy
Barbara Horz pisze: Jedziemy z Adrią 10.07 i wracamy 13.07. Niestety na więcej przyjemności sobie pozwolić nie możemy
EwKo pisze:Na dłuższym urlopie z nudów by padły![]()
aassiiaa, a gofrownicę?Jakby się uprzeć to by jakiś podobny efekt można uzyskać...
EwKo pisze:Na dłuższym urlopie z nudów by padły![]()
aassiiaa, a gofrownicę?Jakby się uprzeć to by jakiś podobny efekt można uzyskać...
Własnie się wnerwiłam, bo fant, który ktoś wylicytował na bazarku, został wysłany 25 czerwca - poleconym, priorytetem!I nie ma, wszelki słuch zaginął
Właśnie zwycięzca dał znać, ze martwa cisza
jeszcze na jakiego bazarkowego naciągacza wyjdę
![]()
EwKo nie padly by z nudow tylko zaczely sterylizowac i lapac okoliczne psy i koty
- o, to o moich CkrowachBarbara Horz pisze: (...) koty rude, kudłate i wyjatkowej urody.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 215 gości