Więc pewnie to jakiś strupek, skrzep po tym incydencie. Widocznie nic groźnego skoro jednak pojechał do Ciebie. A przeuroczy i przemiziasty jest strasznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
chemik512 pisze:I pytanie, w jednej dziurce od nosa ma coś zaschniętego, ciemno czerwone, jak jakiś skrzep , nie wiem - dedukuję że jest to pozostałość po rurce intubacyjnej ?
magdajedral pisze:No w szoku normalnie jestem. On jest po prostu cudowny!!!!
Chemik wymiziaj i wyściskaj go ode mnie
Tak nieśmiało zapytam - będę mogła go odwiedzić? Przyjechałabym z TZ-em aby miał okazję przekonać się do Rudego.....
_kathrin pisze::wink:
Chemik jak się miewa Rudy?
chemik512 pisze:_kathrin pisze::wink:
Chemik jak się miewa Rudy?
Zdrowotnie dobrze. Je suche oraz mokre, korzysta z kuwety. Futerko też jakby nabierało połysku, białe jest białe a nie szare
W domu wprowadził lekki terror, tj. upatruje sobie dwunożną ofiarę chodzi i miauczy, domagając się głaskania. Kotkę też terroryzuje miauczeniem i paraliżującym jednoocznym spojrzeniem, w związku z czym kotka omija go szerokim łukiem. Generalnie to Rudi jest bardzo "zaborczym" kotem
. Mam nadzieję, że jakoś sytuacja z kotką unormuje się
_kathrin pisze:
Niedługo musisz się na zdejmowanie szwów umówić.
chemik512 pisze:Witam
No i Rudy jest już u mnie. Wielkie dzięki dla Kathrin i Twojej znajomej za załatwienie transportu.
Miziak z niego poporstu NIESAMOWITY.
Zapoznał się z nowym miejscem, dostał na przywitanie "bozity" której zjadł prawie cały karton (370 g)- mam nadzieję że nie to za dużo naraz. Próbowałem porobić parę zdjęć komórką, ale nie wiem czy coś wyszło - wieczorem będę jeszcze robił i postaram się wrzucić.
Moja kotka potraktowała Go ze zdziwieniem, zaskoczeniem, rozżaleniem i zainteresowaniem naraz, parę syknięć i miauknięć, ale zdecydowanie obyło się bez łapoczynów. Myślę że jutro już się polubią
. Niestety musiałem iść do firmy popracować jeszcze, ale Rudy został pod opieką innych domowników
.
Pzdr dla wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], squid i 163 gości