Nos Funi myśle, że ok, ale się wczoraj wystraszyłam

ale mateńka cała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agnicha pisze:Witam
Powiedzcie mi proszę na czym polega i jakie ma obowiązki Dom Tymczasowy??
Kicia_ pisze:Agnicha pisze:Witam
Nie ma żadnych obowiązków, tylko same przyjemności
A tak na poważnie. Bycie domem tymczasowym polega na tym, że przyjmuje się pod swój dach kota,
_leśna_ pisze:A ja mam dobrą wiadomość...
Właśnie w tej chwili odebrał kotę ode mnie właściciel
Będzie kontynuował leczenie i bardzo mocno sie przejął kotem.
Agnicha pisze:Kicia_ pisze:Agnicha pisze:Witam
Nie ma żadnych obowiązków, tylko same przyjemności
A tak na poważnie. Bycie domem tymczasowym polega na tym, że przyjmuje się pod swój dach kota,
Dziekuje bardzo za odpowiedź
Kicia_ pisze:Never pisze:Kurczę.... szkoda, ze lapka została ucięta, czy kot nie może mieć łapki bez czucia? dziewczyny, czy koteczka będzie miała wątek? czy jakoś mo zna jej pomóc? po prostu taka tragedia w ogóle nie mieści mi się w głowie.... sznasa, ze ktoś ją zaadoptuje jest marna...CoTOMa - biegnę do Twojego wątku szukać wiadomości o małej
jeszcze mam pytanie o tę burasię z niedowładem.... czy to ta z którą jest tak żle? przerpaszam, nie mam czasu na czytanie wszystkich wątków, mam dużo pracy i niewm co się dzieje na forum?
Oj, Never, pogubiłaś się zupełnie
Z niedowładem wszystkich łapek był Bury, też trafił do FAN, ale dziewczyny w dwa tygodnie postawiły go na nogi i już siedzi sobie w domku u ludzi, którzy go zebrali z ulicy po wypadku
W tej chwili w schronie jest tylko jeden tragiczny przypadek kotki, która spadła z dużej wysokości i rokowania są kiepskie. Reszta po wypadkach jakoś doszła do siebie.
A łapkę trzeba amputować, bo chodząc kicia ją sobie raniła, a szans na powrót czucia nie było. Można jej pomóc wpłacając na konto FAN pieniążki na operację wrocławskiej kici.
Never pisze:Miałam na myśli nr 201 - burasię z niedowładem, ale już nie wiem ile tych bid macie teraz we Wrockubo ta w cięzki stanie jest u leśnego, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol i 402 gości