nowa kocia mama....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 10, 2009 21:01

...juniorek jest bardzo grzeczny....dziś tyle było odwiedzin,że ho ho.....a juniorek podchodził aby go głaskać....ale jak tylko usłyszał mój głos natychmiast był już na moich kolanach(':dance:'). Teraz to odsypia stresiki :P związane z odwiedzin...oczywiście już śpi na mojej poduszce(':aniolek:')
gizela79
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

gizela79

Od: Nie kwi 26, 2009 18:34

Post » Nie maja 10, 2009 21:38

gizela79 pisze:...juniorek jest bardzo grzeczny....dziś tyle było odwiedzin,że ho ho.....a juniorek podchodził aby go głaskać....ale jak tylko usłyszał mój głos natychmiast był już na moich kolanach(':dance:'). Teraz to odsypia stresiki :P związane z odwiedzin...oczywiście już śpi na mojej poduszce(':aniolek:')

No proszę.. :D
Chciałaś kota na wyłączność.. i masz.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon maja 11, 2009 8:14

I jak minęła pierwsza noc w nowym domu?

aamms

Post » Pon maja 11, 2009 9:19

Dopiero co wstaliśmy -my z juniorkiem.... :P . A juniorek tak jak poprzednia noc wskoczył do łóżeczka i spał przytulony do mnie-spał od strony ściany.....Ale za nim powędrował do mnie przeżuciliśmy go do legowiska...położył się grzecznie ale to trwało zaledwie pół godzinki i przyszedł do mnie i tak spaliśmy -tylko głowy nam wystawały(':dance:').
Juniorek wstał troszku wcześniej bo się przebudziliśmy ok 7.30 i juniorek poszedł do mojej niuni 8O 8O ...i przeżyłam szok 8O 8O 8O ,bo moja kotka podeszła do juniorka i dzieliło ich ok. pół metra 8O ,ale z dystansem,jeszcze trochę fuczy i syczy na niego ale zaczepia juniorka łapką 8O 8O .
gizela79
Obrazek

Obrazek

gizela79

Post » Pon maja 11, 2009 9:40

łooo no to już będzie z górki, skoro chęć poznania i zabawy zwyciężyła fuki i fochy :D a spać z kudłatym termoforkiem pod kołdrą- moje marzenie niespełnione, napradę zazdroszczę!
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pon maja 11, 2009 10:04

rambo_ruda pisze: a spać z kudłatym termoforkiem pod kołdrą- moje marzenie niespełnione,

Mogę coś na to poradzić.. :D
Chcesz? :twisted:

aamms

Post » Pon maja 11, 2009 10:12

To zasługa aamms-dziękuję Aniu to twoja wielka miłość powoduje,że wszystkie kotko od ciebie po prostu są takie....(':love:')
A juniorek teraz się bawi.....
Jutro jesteśmy umówieni u weterynarza....
gizela79
Obrazek

Obrazek

gizela79

Post » Pon maja 11, 2009 10:34

....a juniorek nie opuszcza mnie na moment....przyszedł do mnie do kuchni(bo robię obiadzik) i śpi na krześle.... :D
gizela79
Obrazek

Obrazek

gizela79

Post » Pon maja 11, 2009 10:58

A ja się tak cieszę z każdej takiej informacji, że nawet sobie nie wyobrażasz..
u mnie zwykle leżał w pokoju na podłodze przy drzwiach do przedpokoju i jak nie spał to tęsknie gapił się na drzwi wejściowe..
Teraz dopiero dotarło do mnie, że on wiedział, że u mnie tylko czeka na swój dom..

Zresztą podobnie miał Rudi, który ma dom u kasiuni773..
No a Maszka.. U mnie kot podpółkowy, sycząca, niedotykalska furia.. nie mogłam uczesać, na początku nawet nie mogłam pogłaskać.. mało tego - nawet wyciągnąć ręki w jej kierunku, bo się na mnie rzucała..

A teraz u jolci113.. nie ten sam kot..
do tej pory podejrzewam, że to jakiś szwindel w transporcie i to nie Maszka dojechała dfo jolci.. :twisted: ;) w każdym ranie na 100% nie taka sama jak była u mnie..

aamms

Post » Pon maja 11, 2009 11:02

aamms pisze:
rambo_ruda pisze: a spać z kudłatym termoforkiem pod kołdrą- moje marzenie niespełnione,

które futro takie chętne? :D
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pon maja 11, 2009 11:18

rambo_ruda pisze:
aamms pisze:

które futro takie chętne? :D

U mnie jeszcze Dyszka została.. :D

aamms

Post » Pon maja 11, 2009 19:29

aamms pisze:A ja się tak cieszę z każdej takiej informacji, że nawet sobie nie wyobrażasz..
u mnie zwykle leżał w pokoju na podłodze przy drzwiach do przedpokoju i jak nie spał to tęsknie gapił się na drzwi wejściowe..
Teraz dopiero dotarło do mnie, że on wiedział, że u mnie tylko czeka na swój dom..

Zresztą podobnie miał Rudi, który ma dom u kasiuni773..
No a Maszka.. U mnie kot podpółkowy, sycząca, niedotykalska furia.. nie mogłam uczesać, na początku nawet nie mogłam pogłaskać.. mało tego - nawet wyciągnąć ręki w jej kierunku, bo się na mnie rzucała..

A teraz u jolci113.. nie ten sam kot..
do tej pory podejrzewam, że to jakiś szwindel w transporcie i to nie Maszka dojechała dfo jolci.. :twisted: ;) w każdym ranie na 100% nie taka sama jak była u mnie..

Popatrz, jakie te kociaste są mądre :lol: Od razu przypomniałam sobie, jak Juniorek czekał przy transporterku :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon maja 11, 2009 20:56

Juniorek ma się bardzo dobrze':ok:'...Śpi i bawi się....-tak na zmianę....Wyczesałam go ,a jutro do weterynarza...
aamms wiem,że go ci brakuje ale z drugiej strony tak jak pisałaś on czekał z utęsknieniem pod drzwiami :oops: -ON CZEKAŁ NA MNIE...(':1luvu:')-przepraszam za skromność :oops:
gizela79
Obrazek

Obrazek

gizela79

Post » Wto maja 12, 2009 6:53

gizela79 pisze:Juniorek ma się bardzo dobrze':ok:'...Śpi i bawi się....-tak na zmianę....Wyczesałam go ,a jutro do weterynarza...
aamms wiem,że go ci brakuje ale z drugiej strony tak jak pisałaś on czekał z utęsknieniem pod drzwiami :oops: -ON CZEKAŁ NA MNIE...(':1luvu:')-przepraszam za skromność :oops:

Gizelo. ale wszyscy się cieszą, że Juniorek jest w swoim własnym domku, że ma troskliwych, kochających Dużych. Aamms też się cieszy. Teraz ma wolne miejsce dla jakiejś innej biedy, którą odda w dobre ręce :lol:

Aamms, przyjmij wyrazy szacunku i podziwu. Jesteś czarodziejką dającą szczęście ludziom i zwierzaczkom :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto maja 12, 2009 14:48

Witam,witam,witam....':love:'.Jesteśmy po wizycie u weterynarza...i miał czyszczenie uszów-żle to wyglądało,ale juniorek był bardzo dzielny, miał odrabaczanie i przepisał mu krople do oczków oraz preparat na pchły wszy i świerzbowce...za 10 dni mamy przyjechać jeszcze raz na kontrol a tak ogółem jest w porządku....
A teraz juniorek odpoczywa...jak tylko przyjechaliśmy to juniorek wkleił się w moje ręce i nie chciał do nikogo iść....korzystając z okazji wyczesałam go i mój mąż to uwiecznił-te fotki są świeże jak błeczki wyciągnięte z pieca.... :1luvu:(':1luvu:')

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
gizela79
Obrazek

Obrazek

gizela79

[poprzednia][następna]