Witam Serdecznie Dziewczyny. Wróciłam nie dawno. Jedzonko sobie robię więc dużo pisać dziś nie będę, bo mam jeszcze trochę pracy na wątku i zdjęcia do umieszczenia i do wysłania do Agiis-s dla Naszych Opiekunów Wirtualnych w Vivie.Dwie najważniejsze dzisiaj sprawy to takie ze Mimi się odnalazła. Cała i zdrowa i mam nadzieję ze jutro sie pokaże bo się na nią szykuję

I że odwiozłam drugą koteczkę po sterylce na swoje miejsce. Ogonek też już normalnie jest od dwóch dni, tak ze też u niego wszystko dobrze. Myślę o Patryczku a wczoraj przez przypadek poszłam zostawić mu jedzonka w jego piwniczce i dopiero na schodach sie połapałam co ja robie. Miałam dziś mała aferę o koty za sprawą dzieci ale narazie konflikt zażegnany. Jak cos będzie sie dziać to napiszę.Filipka niestety nie ma. Kocurka tygrysiego co zaginął w tym dniu co Filipek też niestety nie ma. Nie ma też Gizmusia który zaginął na początku stycznia. I nie ma Kocurka pingwinka, nie młodego juz który zaginął mi jakiś miesiąć temu.Zaginęła też trzy letnia szara drobna koteczka. Przychodziła prawie zawsze.Oczywiście wszystkich tych kotków cały czas szukam i zaglądam we wszelkie mi mozliwe dziury i zakamarki.Nie ma Łapki, ktora zaginęła na początku stycznia. Ostatnio nie widuję też Magdy, która ma Swojego Opiekuna Wirtualnego w Vivie.No i nadal nie ma Mróweczki. Czyli brakuje 8 kociaków z których cztery mają Swoich Wirtualnych Opiekunów.Dziś szukałam i wołałam za Mróweczką. Narazie niestety nic.Martwię się o Patryczka i Ogonka. o to ich przechodzenie przez jezdnię. to ta sama ulica na której zginąl Płomyczek tylko w innym miejscu. wczoraj jak z działkiwracałam to miałam przyjemność popatrzeć na dwóch takich świrów co setką jechali albo i lepiej . Jeden po drugim. Przed takim kot nie ma szans. Brakuje mi Płomyczka. Wiem że był ostrożny. Jakiś świr go zabił.Mógł sobie dalej żyć, jeść puszeczki i pięknie sie ze mną witać.Ten świat jest zbyt okrutny dla mnie. Pozdrawiam Was Serdecznie Dziewczyny Kochane.
Ostatnio edytowano Sob maja 02, 2009 23:03 przez
iza71koty, łącznie edytowano 1 raz